javasolhatok valamit? én a leveleket mindíg word-ben írom meg, és csak bemásolom a levelező programba, ezzel ha esetleg elveszne a levelezőben, akkor is megvan
és bármikor újra küldhetem
visszatérve arra amit mondtál, nem vagy béna, csak még ezeket nem tanultad meg, senki sem úgy születik, hogy mindent tud
ha nem érkezett meg, akkor nem jó a megadott emailcím, ami az adatlapodon szerepel. megtennéd, hogy írsz az én emailcímemre (doctor-c@freemail.hu) és akkor arra válaszolok, és azt biztos meg fogod kapni.
Nos az helyzet, hogy ilyenkor amikor keresni kell, nem tudom mit kell nyomkodni. Ezek a nehézségeim. Egyébként ha végig olvastad az E-s megnyilvánulásaimat abból sok minden kiderül ami publikus lehet. Rokkant nyugdíjas vagyok l3 éve. 1oo%-os. De nem olyan látványos. Kertes házban élek, és mindent egyedül kell elvégeznem.
Semmi gond nincs abból, hogy csak most válaszoltál! Örülök, hogy tudunk beszélgetni, mert egyetértek veled, beszélgetni jó, és a fórumokra azért járnak az emberek, hogy beszélgessenek, érdekes emberekkel találkozzanak, és egy kicsit tágabban megismerhessék a körülöttük lévő világot.
Nekem is január óta van internet a gépemen, és február közepe óta veszek részt a fórumos beszélgetésekben. Nekem szerencsére nincs gondom az internet működésével, de olvasom, hogy neked gondjaid vannak ezzel? Remélem hamarosan megoldódik, és a munkád is engedi majd, hogy többet internetezzél.
Mit értessz az alatt, hogy nem haladsz úgy a net-en, ahogy szeretnél?
Az e-s topikot megnézem, de nekem ez az e-betűs beszélgetés nemigazán megy.
Szia doctor-c! Miért? - beszélgetni Jó!! Szeretek beszélgetni. Nem régen vagyok a fórumon. Csak január óta van gépem. és még igen kezdő vagyok a net-en. Most tanulgatom az egészet.Nagyon megkedveltem az E-vel cseveghetsz kedvedre cimű topikot és az jó mulatság nekem. De nem haladok úgy a net-en ahogy szeretnék. Ígéretet kaptam segitsére, de nem tartották be, igy hát csak szenvedek. Renszergazdát is cserélnem kellett és az sem mindég ér rá. Elnézésedet kérem amiért csak most válaszoltam a leveledre, de nafgyon sok dolgom volt és a gép közelébe sem jutottam.