Keresés

Részletes keresés

Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4840

Zokogok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ruki és Tatsu cosplay!!!!!!!!!!!!!!!!!!

De szépek.

Zokogok.

Az alsó tiszta Ruki.

Nem bírom.

Végem...

(X___X)

Előzmény: oolong (4839)
oolong Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4839

Ízelítő.........

oolong Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4838

Köszi mindenkinek a lelkesedést! Majd összehozok valami beszámolófélét és a képeket (vagy legalábbis némi válogatást, mert van vagy 500) feltöltök a netre. Gyönyörködjön mindenki! :)

Időeltolódás odafelé nem volt gond, semmi perc alatt megszoktam, viszont hazafelé - tehát most - nem tudok visszaállni egykönnyen. A lelkem még nem akar hazajönni...

Az már biztos, hogy vissza kell mennem. Muszáj.

A japi haverral sajna nem találkoztam. Az apukája rosszul lett és kórházba került, valami műtét is volt, de nem tudtam kihámozni, hogy miféle. De az uccsó szállásunkra küldött egy csomagot nekem, mindenféle tüneményes cuccal benne. :) Bőgtem is a meghatottságtól.

lulu? Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4837

úúúúúúgye az is láthat valamit a beszámolóból aki nem tud Veletek lenni hétvégén??:-)))))))

nagyon várom a képeket és a leírást is :-))))

Előzmény: oolong (4830)
lulu? Creative Commons License 2006.10.19 0 0 4836

Üdv itthon!!!-milyen érzés újra a Földön lenni a Paradicsom után????

nemtom ki hogyvan vele de kinnt az átállási idő( amíg alkalmazkodom az új helyhez)kb 5 perc-mondjuk amíg kicsekkolunk.

ha hazajövök 2 hétig nem térek magamhoz!!!!!

Sárkány Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4835
Én nem kaptam... :-(( nahát! Elveszett a hosszú úton.
Előzmény: oolong (4831)
Sárkány Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4834

Halihóóóóóóóóó!!!!!!! Hurrá!!!!!!!!

Télleg sokat gondoltunk rád, kanárisárgán persze. Biztosan rém klassz volt, de oltári fárasztó. Pihend ki magad, szokd meg hogy itthon vagy, pénteken várunk nagyon és kíváncsian. Telózok majd hogy mikor érkezzen a fogadóbizottság.

Mindent tudni akarunk!! :-)

A szépséged volt az oka, mint Lulunál... levetted őket a lábukról.

Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4833
Csak nem arra akarsz utalni finoman, hogy japánnak néztek??? :DDDDDDD
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4832

Szijaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa! <3333333

Deeeee. Én legalábbis megkaptam, csak nem írtam vissza, mert nem tudtam, hogy olvasod-e. Inkább ide írtunk Lillával, mert te is ide írtál (ha visszaolvasol, szerintem valahol meglesz). Basszameg!! Minden nap gondoltam rád, hogy most hol lehetsz, kit-mit láthatsz, mennyire boldog lehetsz. Naná, hogy irigyeltelek. De persze nem azt, hogy te kinnvagy (az már szemétség lett volna), hanem, hogy én nem lehetek veled. Oké, elnézem, ha te annyira nem sajnálkoztál!! El voltál foglalva! :DD Úgy elmúlt ez a 2 hét itt, hogy ihajj. Nem tudom neked hogy tűnt. Alig várom, hogy találkozzunk. Hallottam, hogy Kyo-t nem sikerült dobozolni. :(( Mind1, majd ÉN! Egyszer. Várjuk a rengeteg képet, beszámolót. Pusssssz!!!!!!!!!!!!

oolong Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4831
Közben eszembe jutott: küldtem nektek e-mailt kintről. Az nem érkezett meg?
oolong Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4830
Tadaima! :)))) Sziasztok, megjöttem. A túra isteni volt, most viszont hulla vagyok. Holnap meg már melózom is.
Pénteken kéne találkoznunk Sárkány, Geisha! (Meg aki még esetleg akar...) Mesélek, meg kiírom dvd-re a képeket és megnézzük. :)

Elöljáróban annyi, hogy már odafelé a repülőn volt nagy lepődés részemről: ugye mindenkinek ki kell tölteni egy beutazásos papírt, amit a kicsekk-kor lead. Minden külföldi kapott - kivéve én...fel se ajánlották. :)
A másik érdekesség, hogy séta közben az utcán odaugrott hozzám egy európai kinézetű fiatalember és miközben kezebe nyomott egy szórólapot, közölte, hogy tanuljak angolul.... :))))))))

Amúgy a fő turistás helyeken vannak külföldiek, de amúgy nem olyan sokat láttunk (sőt volt olyan hely, ahol egyáltalán nem). A helyiek pedig tényleg megnéztek - főleg a kiskawaiigyerkőcök. Nem tudom, miért - talán ahogy Lulu mondta: mert szép vagyok! :)))) A japók kedvesek, segítőkészek, hazajőve Budapesten közlekedve úgy éreztem, sosem érjük őket utol.

Képeket töltök fel később! :)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4829

Rendben!!

Miért? Most hol vagy? Pedig nagyon kellenél. Mobilon meg nem tudlak elérni, mert nincs rajta pénzem. o___Q

Előzmény: Sárkány (4828)
Sárkány Creative Commons License 2006.10.18 0 0 4828

Igen igen!

A hétvégén jön azt mondta. Szervezzünk valami lájtos kajálós bulit neki... Este megbeszéljük ha vonalban leszel.

Előzmény: Plastic_Geisha (4827)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.17 0 0 4827

Ma este érkezett meg Oolong Budapestre! ^^

Alig várom, hogy találkozhassam vele, és MESÉLJEN!!

Olyan gyorsan elmúlt ez a 2 hét. >__<

Hikaru Creative Commons License 2006.10.15 0 0 4826
köszi az infot, ez jól jött ^^ én meg béna voltam, hogy nem találtam meg...
Előzmény: harpokratesz (4822)
Sárkány Creative Commons License 2006.10.15 0 0 4825

Remélem valami munka, mert akkor el van nézve.... :-)

Előzmény: lulu? (4823)
lulu? Creative Commons License 2006.10.15 0 0 4824
na az ilyen gyermekkoros , elmúlásos filmeken szoktam bealudni
Előzmény: harpokratesz (4822)
lulu? Creative Commons License 2006.10.15 0 0 4823
Bocsi-zűűűrös hetem volt!!!
Előzmény: Sárkány (4816)
harpokratesz Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4822
Japán Filmklub kéthetente az Örökmozgóban (ingyenes a belépés):

10. 01. - The Simanto River / Shimantogawa (dir.: Onchii Hideo 1991)
10. 25. - Begging for Love / Ai wo Kou Hito (dir.: Hirayama Hideyuki 1998)
11. 08. - Acacia Walk / Akashia no Michi (dir.: Matsuoka Joji 2001)
11. 22. - Like Asura / Ashura no Gotoku (dir.: Morita Yoshimitsu 2003)
12. 13. - First Love / Hatsukoi (dir.: Shinohara Tetsuo 1999)

ebből az első már lement, aranyos kis film volt. a film rendezője a hatvanas évek nagy japán ifjúsági filmjeinek rendezője. ebben a fimjében a gyermekkor és a természet elmúlásának fájdalmáról beszél, az ötvesenes évek falusi környzetének ábrázolásával.
Előzmény: Hikaru (4818)
harpokratesz Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4821
oolong nem érezhetett belőle semmit (szerencsére), ha most Kyoto-ban tartózkodik.

az ilyen kisebb földrengések elég gyakoriak egész Japán-szerte, a rokonom már sokat átélt, először nagyon félt, de azt mondja, hozzá lehet szokni idővel. sajnos pont e miatt van, hogy télen sokat fagyoskodnak, mert csak időlegesen fűtenek, kb. naponta 3x-or, amúgy meg kikapcsolják a gáz-fűtést központilag, átalában kb. 15 fok van az otthonokban télen. nem kellemes a tél a tél J-ban, bár a nyár sem.
Előzmény: Sárkány (4813)
harpokratesz Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4820
az indexes cikkben volt kép rólad az interjúnál, onnan:)

most már látom, tényleg 1 agyagbödön, csak kétrészes.

a cosplay-ed nagyon eredeti, már hogy uaolyan mint a figuráé. gondolom a (díj)nyeréshez inkább az számított, mennyire ismert, sztárolt a figura. ezekből meg sok van.

na, hát még egyszer gratula a szereplésért!

Előzmény: Plastic_Geisha (4814)
Hikaru Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4819
Tényleg klassz voltál! Jól sikerült megcsinálni a jelmezt, mert nagyon hasonlít!
Már én is tervezgetem, hogy cosplayezek, de nem megy olyan könnyen...
na majd valamikor :)
Hikaru Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4818
Nos, a japán filmvetítésekről semmit nem találtam- lehet, hogy téves információt kaptam??
De: lesz a Bábok c. film a KULTIPLEXben kedden (október 17) este 6kor. Imádom azt a filmet, gyönyörű, úgyhogy érdemes megnézni!!! Én remélem, eljutok...elvégre nincs messze. :)
Hikaru Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4817
Semmi gond nincs, csak nem volt időm még nagyon írni....
Sok dolgozat+tételek kidolgozása, meg minden...
Dalí kiállításra szívesen elmennék, annyira imádom!!! Csakhát az sem Pesten van... meg minden jóról lemaradok, általában csak később jut el hozzám az információ :( csakhát minen nap én sem tudom végigböngészni az összes műsorfüzetet, nade nem baj, azért igyekszem mostanában jobban tájékozódni :)
állítólag lesznek ingyenes japán vetítések az Örökmozgóban valamelyik héten, de pontosan nem tudok még semmit. Majd később utánanézek, ha megtudok valamit, szólok. :)

Előzmény: Sárkány (4816)
Sárkány Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4816

Nagyon klassz volt a jelmez, dobogós helyet érdemeltél volna, de dolgok sajna nem így működtek, mint megbeszéltük...

Luluval és Hikaruval vajon mi van??? Remélem nem tettünk rossz benyomást. Vagyis én nem tettem.

Megnéztem a Goyokin című filmet. Csúcs. Ajánlom mindenkinek. Gyönyörű fényképezés, jó történet, mozgalmasabb mint az átlag japán filmek, és remek színészek játszanak benne. Igaz 1969-es, akkor még más volt a trend, de kihagyhatatlan.

Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4815

Még szerencse, hogy nem volt semmi komoly.

Hát igen ez benne van a pakliban Japánnal kapcsolatban.

Előzmény: Sárkány (4813)
Plastic_Geisha Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4814

Húúú! Hol láttad a jelmezem??? XD Kösziiiiii! ^^ A hátán csak 1 darab nagy agyagbödön van. Ebben homokot tárol, és azzal harcol. Mondjuk így. A chakrája segítségével mozgatja a homokot, és így öl. De azért ez elég leegyszerűsített magyarázat. A bödönt azért kell hordja, mert ő a sivatagban született, és csak a sivatagi homokkal működik ez a cucc, mert az "tiszta", tehát magánál kell hordjon mindig valamennyit. Ez egy ninjakról szóló anime. :D Gaara neve 3 kanjiból tevődik össze:

- én 'ware, waga'

- szeret 'ai'

- halál 'shura, ra'

Tehát 'én szeretem a halált'. Jófej gyerek na. :D

Ittvan néhány kép. Akkor már a cosplayemről is egyben. Mintegy összehasonlításként.

cp2

cp1
Előzmény: harpokratesz (4809)
Sárkány Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4813
Szerencsére csak kisebb volt, nem voltak károk, senki sem sérült meg. Oolong sem... Csak az ágy mozgott alatta.
Előzmény: harpokratesz (4811)
harpokratesz Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4812
... Tokyo környékén, Chiba tartományában.
Előzmény: harpokratesz (4811)
harpokratesz Creative Commons License 2006.10.14 0 0 4811

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!