csak annyit tudunk, hogy Edyt szándékozik csinálni, és most várja, hogy a sok gyagyás, ahelyett, hogy betűket tologatna, elküldje neki az ikonját (mintha azok nélkül nem lehetne élni). de azt aztán várhatja! :-)))
Ha kapnek egy kis tamogatast az sokban konnyitene a munkat... ugyanis a fejemben levo emlekek az egyetlen tampont arra, hogy hogyan nezett ki, mukodott es volt... ikonjaim pl nincsenek a regiek kozul. A sajatom van meg es azokat tudom lementni, amik itt elofordultak.
egyebkent nincs elfeldve a tema... csak meg nincs kesz... es azon tanakodom, hogy futtassam.
De majd megoldoik :o)
Valóban micsoda gyermekiesség: Ezek itten a lányneveket gyakorolják, azottan százasával számolgat, mindenki más pedig ologatja a szövegeket jobbra-balra.
(Csak azt nem értem, hogy miért izgalmas éjjel-nappal a gép előtt űlni és az egérrel mozgatni a sorokat... Ez bazi uncsi lehet.)
Valami ojjan is elhangzott, hogy anticopyrightesen lemásolódik a régi szövegláda. Erről tudunk már valamit?
nézz már rájuk! ezek cp-t szervezni? elvannak a kis ugra-bugra színes mozgó betűcskéikkel. tudom, hogy a remény hal meg utoljára, de én az enyémnek már kinéztem a parcellát....
Hogyhogy fiatalodni? Szóval szerinted vén szatyor vagyok?! :-)
Csak arra értettem, hogy imádok eljátszogatni a színes, széles vásznú, ide-oda mászkáló betűkkel :-) Az általad javasolt helyen már nagyon utálnak emiatt :-))
én azért mindig végigolvasok mindent. igaz, engem nem zargat főnök. :-))) és bár lehet, hogy ez kevésbé múlandó, mint egy cset, de épp ez az előnye is, hogy távozáskor nem marad benned az az érzés, kimaradsz valamiből. nem kell órákat ülni a monitor előtt, hogy hátha végre valaki üzen.