Hihetetlen mennyiséget írtatok, képtelen vagyok karácsonyig visszaolvasni. Apát kivéve az egész családban dúl a náthás-lázas-köhögős szörnyedelem, doktornéni is volt, de csak a szokásos gyógymódok. 1 délután még feküdtem is, olyan sz..rul voltam, de csak ennyit, mert a vendégségek, előszilveszterek és utókarácsonyok azért zajlanak. Ma is szolíd bulizgatás lesz.
Én hétfőn indítom a fogyás-projektet, addigra talán elfogy az összes maradék sütemény, malac, miegymás. És gyógytornára is kell járnom, amire majd ráfogom, hogy tornázom is.
Mennem kell ,még 4 ágyneműcserét kell végrehajtanom a ma ittalvó népségnek.
Ha ma már nem találkoznánk: régi és új lakóknak, babáiknak, családjainak minden szépet és jót kívánok a következő évre (amitől én félek 1 kicsit):
Balázsnak S.O.S. le kell venni a körmét, olyannyira, hogy HOLNAPRA előjegyeztek minket műtétre, altatással. A kérdés: ugye van itten ez a bárányhimlő-para. Az egy dolog, hogy ma megmutattam a ragyának vélt, hol eltűnő, hol előjövő akármiket és szerintük NEM az, meg az is egy dolog, hogy a műtőt kifertőtlenítik minden beteg után, meg az is egy dolog, hogy a ma levett vérképből tutira megmondják, hogy lappang-e benne valami, DE mi van, ha mégis elindul egy fertőzés? Ott ugye csupa beteg emberke van, akiknek egy része a legyengült szervezeténél és koránál fogva is fogékony lehet a bárányhimlőre...
Vagy egyszerűen higgyek annak, amit ma mondtak és bízzam magunkat rájuk? Végülis ők értenek hozzá.
Ti mit csinálnátok? Ha nem lenne S.O.S., hagynám a francba, de muszáj megcsinálni. És azt mondta a dokibácsi, hogy nem halogathatjuk tovább a fütyi-dolgot, a letapadás alatt-mögött gyulladást sejt, holnap az altatásban megnézik, hogy feloldható-e és ha nem, akkor megcsinálják azt is.
Éhgyomorra kell mennünk, reggel 8-ra.
Késő este még benézek, most vendégünk van, de kérem a tanácsotokat!
Lanykak, nem tudom, mikor leszek megint gepkozelben, ezert most kivanok:
(FOGYASI) SIKEREKBEN (IS) GAZDAG, BEKES, NAGYON BOLDOG UJ ESZTENDOT!!!!
Az ujakat udvozlom, legalabb van, aki fogyozni is szeretne itt!:-)
Szipoly, gyonyoruek a gyerkocok, es Dori haja meg mindig csodas!!
Hmmmm....en nem tudok ugy fogyozni, hogy nem eszem, azaz koplalok...azt hiszem, majd az Illdii altal leirtak szerint fogom eloszor megprobalni..:-)
Ma mertem meg magam, es ha a szoptatas vegeig nem hizom, akkor mar "csak" tiz kilo!:-) (meg akar fogyhatok is egy keveset, es akkor meg tiznel is kevesebb...).
Enni viszont rengeteget eszem, es nem is fogok addig semmit csinalni, mig szoptatok, max. majd tornazom, de azt is inkabb jogat, es foleg a hatam es csipomre koncentralva (muszaj, mert fajnak..:-(, semmi megeroltetot...
jajjj... annyira röhögök a polcfúrásos-porszívóson. látlak magam előtt... nekem az apukám volt itt ma, ugyanezen célból... (ezek szerint más családban is kell 6 nap, mire erőt gyűjtenek, és a karácsonyra kapott polcot felfúrják :-))
holnapra társasjátéknak is jó a működő porszívóval való hadonászás. garantáltan vidám estétek lesz. :-))
22??????? Ecsv! Csatlakozom, én is behúzom fülem-farkam.
jelentés: Angi súlypara off.
Ja, TI láttátok, h mennyiért árulnak virsli néven undormányokat??? Mondjátok, mi lehet 129 ft-ért benne??? Mert hogy nem hús, az ziher. És viszik a népek, mint a cukrot, elképesztő...
Nálunk lesz egy rögtönzött összeröff holnap. Bejelentkezett néhány barátunk, h annak ellenére, h itt ugye gyerekek vannak, mégiscsak Velünk akarnak lenni. Nem mondom, jólesett:). De most korlátoznunk kell a létszámot, most úgy néz ki, nyolcan leszünk, nemtom... AMúgy 2fondue megy majd, és muffin, semmi különös.
Viszont lenne kedvünk játszani vmit, tudtok vmi jó szeilyiségfejlesztő játékot? Amin lehet nevetni. (nem társas, hanem "körbeülünk egy asztalt, és dumálunk" tipusú)
Ember polcot tesz fel, és Én segítek Neki. Már fetrengünk a röhögéstől, az hagyján, h nem tudok megtartani egyenesen egy polcot, de basszus a működő porszívóval hadonászva beszívtam a mikulásvirágomat:DDD. Kicsit megnyekkent az árva.
Ildii! Én nem is tudtam, h 75kiló voltál. Bakker, nemsemmi vagy...
Hát Titeket olvasva fülem-farkam behúzva, laposkúszásban elsunnyogok, mert én amit leadtam rélen-tavasszal, annak egy részét most 2 hónap alatt visszaszedtem. Igaz, hogy kisebb részét, de akkor is. Ahányszor tükörbe nézek tudom, hogy vissza kéne fogynom... És fogok is, bár most biztos rövidebb idő alatt, mert diétázni nem merek, de oda fogok figyelni mit és mikor eszem.
Na a kolkom beszelokejerol annyit, hogy most hivott a gyumi. gyerek meg kivette a kezembol a telefont es balra el... megmutatni neki a halacskakat meg a mittomenmit :)
alig tudtam visszaszerezni :)
lassan le kell kodolni a vonalas telefont valamint at kell allitani az enyemet hogy ne lehessen rola hivast kezdemenyezni :)
aki Lhuz szilveszterezni annak jo bulizast. Bobusnak jo babazast :)
fogyosoknak elore is sok kitartast... Angi szivem, nekem kozel 1 ev kellett a 22hoz, igaz, nem arányosan ment le. hullamokban egyszer tobb maskor kevesebb.
Sokszor volt hogy stagnalt 2-3-4 hetet, en depiztem egyet, aztan megint belodult.
igy januar 14-tol tulakdonkepp szeptemberig lement 16 es kozel fel ev kellett a maradekhoz. ugyhogy fel a fejjel, es lesz kitartas, mert valahogy teged is olyannak ismerlek, akinek nem a kulvolag velemenye szamit (de jol nezel ki ahhoz kepest hogy szultel ketszer....) hanem a sajat erzese.
Majd ha a tukor mondja, hogy jol nezel ki, azt elhiszed ;)
Hát, szívem, baromira nem vagyok rá büszke, de minden a topiktagok motivációjáért...
Én 60 kilósan estem teherbe, 75 kilóval szültem. A kh-ban 8 kiló ment le rólam.
Majd mire a gyerek 4 hónapos lett, addigra _megint_ 75 kilós bálna voltam, csakúgy, mint a szülés napján, csak azúttal ohne beilage...
Én nem voltam _annyira_ padlón lelkileg, mint mások asszem, mert egyfelől tudtam, hogy nekem sajna zaba kell a _sok_ tejhez, gyerek meg csüngőhasú malac akart lenni a permanens farsangon, annyit szopott, mint másik 2.
Másfelől meg a pasim imádta, hogy lehet velem éjfélkor téliszalámis szendót zabálni, állítása szerint sose voltam annyira laza, mint akkoriban:))
No meg a 75E/F-es tárolóeszközök se voltak ellenére asszem:))
Harmadrészt pedig, nekem egyetlen percig nem volt kétségem a felől, hogy én vissza fogok fogyni, ha a gyerek már nem csak anyatejet eszik.
Ő 8 hónapos koráig csak szopni volt hajlandó, ekkortól kezdtem el odafigyelgetni (éjféli téliszalámi partik over), az egy éves szülinapján 62 kiló voltam, majd ősszel már 58. (170 cm)
Némá, ez milyen gyors fogyás volt, most számoltam utána. Na ebből is láccik, hogy nekem erre a súlyra csak a tejgyártáshoz volt szükségem, amúgy nem tartott rá igényt a szervezetem.
A gyerek végül 17 hónapos koráig cicizett, de addigra a diétázásnak "köszönhetően" már csak meleg gőz jött belőle...
Külön büszkeséggel tölti el a punynadt testemet, hogy ezt a fogyást mindenféle testedzés nélkül értem el:)))
Before-after képeket még senkinek nem mutattam, ill. aftert nanáhogy, before-t, hát izé, arra még rá kéne szánnom magam;)
Illdiii, itt ülök a széken, és szétröhögöm magam a legóemberen :-))))) Sőt, a férjem is :-))))
Angi, biztosan fog sikerülni!!! Te még nagyon fiatal vagy! Még akkor is, ha estefelé már százévesnek érzed magad...
Ildii, mesélj már egy kicsit, mert ennyi hsz között nem tudom visszakeresni. Ez tényleg nagyonnagyon érdekel. Mikor fogytál le, hány kilóról, mennyire???? Küldenél magadról egy képet? (Mindegy, hogy before vagy after, de érdekel!)
(Jaj, de majd csak jövő héten, itt nem tudom fogadni. Postaláda suxx.)
az van, h nem érdekel(ne) ez az átmeneti dagattság, ha biztos lennék benne, h átmeneti. De nem vagyok benne biztos. A nagy igazság, h félek saját magamtól. Kitartás, akaraterő kell a szent cél érdekében, ami félek, h már nem eléggé szent Nekem. (kis képzavar). Elég fontos Nekem ez vajon ahhoz, h ezért meghozzam a nem kis áldozatokat? Már most félek, h nem. Márpedig nem akarok így maradni...
Ne akarj ebben találni semmi logikát, mert nincs, egyszerűen tudom, h Nekem lefogyni 1év. 1év intenzív, rendszeres mozgás, és durva változtatások. És ez hosszú idő, félek, h ehhez túlzottan bele vagyok kényelmesedve az életembe... De remélem, h nem. És az, h ezt most megfogalmaztam, és leírtam, szintén arra sarkall, h ne így legyen. AMEN
Update: úgy van pontosan, ahogy dr.gyümölcs írja. Az esti zabálás egy nagy marketing fogásos f.szág, szvsz _ettől_ kajolják be a móccert a népek, aztán jól nem fogynak mégsem. Naháááát...
Szvsz ez a módszer semmi újat nem jelent, én is úgy fogytam le 18 vagy mittoménhány kilót anno, no meg még sokan innen, hogy reggelire BÁRMI, tehát mehet a kakóscsiga túrosbatyuval, forrócsokival, ebédre sok zség, sok hús, kevés és normális széhidrát (pl. tk tészta vagy rizs), du már csak zség-fehérje, este csak fehérje, 8 után meg víz.
Vissza lehet keresni, én ezt már akkor leírtam, amikor törpenorbi update-ja még a fasorban sem volt, asszem beperlem a kis legoembert plágiumért;))
Ja, most vacsiztam töltött káposztát és mákosgubát. Hanyas kód...? Anyone...?;)
Most láttam az Ildi hozzászólásábhól, hogy írta bobus:)))
gyorsan elolvastam
Nemtom, én ilyenkor mindig annyira elolvadok:)
Pedig annyira nem vágyom erre még egyszer, de mégis. Mindig újra és újra meghatnak ezek a sztorik és igen, valahogy kicsit irigylem azt az érzést:) ( atöbbit nem höhö)
Bakker, szét vagyok zuhanva, holnap reggel indulás, nekem még addig dolgoznom (!!!) kell, összepakolás zérón áll, és ti meg itten írtok egy tonnányit, ááááááááááááááááááááááááá.
Parndorfba visszafelé terveztem bemenni, erre most esett le, hogy visszafelé vasárnap lesz, Ausztriában meg nincs meg a kellő mértékű konzumidiótizmus ugyebár, szal nemtom, asszem kihagyjuk.