Ez érdekes, nálunk olyanok is köszönnek olykor, akikről azt sem tudjuk, hol laknak pontosan és kik ők - ugyanabban az udvarban lakunk, oszt kész, ennyit tudunk :-))
Mondsza csak, van még néhány nicked ezeken kívül? ;-))
bizony.
Nekem nagoyn tetszett - és meg is lepődtem -, hogy amikor beköltöztünk, akkor mindneki visszaköszönt. Azóta már nem (olyanok sem, akiket először látok):((( emberek ezen mentallitását sosem értettem....
SzPA
Igen ez is terv, az ötlet önmagában nem rossz, csak nézzük azt is, hogy majd ki teheti meg. Beül az ifjuság apuka motorcsónakjába, a blázson iszik egy redbullt, továbbmegy, a Váci utcában megveszi az anyagot, majd az Óbudai sziget egyik csodadiszkójában mulat egy kicsit...
Igen, én is úgy tudom, hogy ez az. Lesz itt minden: yachtkikötő, 24 órás őrszolgálat, kamerás térfigyelő etc. Szóval, város a városban. Nem hiszem, hogy nekünk épül, ez nem a mi világunk. A fő befektető..., de nem folytatom, mert megegyeztünk, hogy nem politizálunk. A képeket nézegetve a körülkerített, bezárt Balaton jut az eszembe.
Lehet, hogy hazabeszélek, de amikor nyáron a Dózsa felől beindulsz a Kassákon, a fák koronája összeér az utca felett, mintha alagútban sétálnál... Kicsit régivágású vagyok, vagy szentimentális?
Tavaly rosszabb volt, akkor a teljes szent istván park és környéke állt felújítás és folyamatos dugó alatt. Ja, állítólag a dunapláza mögötti részen épül valami lakótelep, lakópark féle. Tud valaki erről bővebbet?
Lehet, hogy szakmai ártalom, de ki vagyok bukva attól, hogy állandóan túrnak mindenhol. Jelenleg a Botond u környéke a katasztrófa sújtotta terület. Csókoltatom a közművállalatokat, szolgáltatókat, valószinüleg lehetne ezt összeegyeztetve is csinálni.