Ha minden igaz, akkor le kell engedni az üveget, és kivenni a szerkezetet vagy csak a sínt, ami tartja, majd a sínből kiemelni a régit, berakni az újat...
Én csak vezetőfilcet cseréltem, ahhoz maradhatott az üveg...
Javítsanak az állólámpás kollégák is ha tudnak segíteni, mert kb. egyforma a felépítése.
Nekem van egy w115 200d-m és tavasszal szeretnénk felújítani és kellene a beltérbe (bézs beltér) műbőr ajtókárpit tető és üléskárpit csak nemtudom honnan kéne vagy lenne érdemes szerezni és ha tudnátok nekem ebbe segíteni azt megköszönném.
Van 1 pár hátsó lámpám /a jobbos burája repedt/15ezerért ,1db fekete bakelit kormányom 15ezerért,1db vonóhorog 6 ezerért eladó ha esetleg valakit érdekel.
Tudna valaki segíteni??...Keresek olyan adagolós "szakit" aki még ért a "kecskebőrös" adagolóhoz,és padon be is tudja állítani..Ha,valaki ismer ilyet kérem ossza meg velem..Érdeklődtem több helyen de a vákum miatt nem tudták bemérni,mivel a padokat átalakították.. 2.2-es / OM 615912 / motorom van,rá lehet tenni esetleg a 2.4 -es elektromos leállítós adagolót..???
Ajtókárpit patentes oldalt. Először a zár gombját kell kicsavarni, utána a felső puha burkolatot felfelé levenni (vigyázva, el ne repedjen, szerencsére eléggé rugalmas 40 év után is). Kartámaszok csavarosak elöl-hátul, az első a króm elem alatt rejtve. Utána a kárpitot a patentek környékén le kell egyenként "pattogtatni". Műanyag tartalék patent nem árt, ha van cseréhez.
Keresek vásárlás céljából W 114 coupe 280c vagy 250c automata mercit. Akinek van irjon a zoltanauto@vipmail.hu e-mail cimre. Csak ezek a típusú autok érdekelnek. Képet csatoltam :)