Oh, yeah. És egyszer véletlenül belepottyan a rágód a hulla szájába. Utánanyúlsz, hogy tovább rágjad, és ekkor észreveszel egy aranytöméses zápfogat. A tömésbe van rejtve egy titkos üzenet, ami az egész rejtély kulcsa lesz.
Bocsánat, mégis válaszolt. A Tomb Raider-esre.
Mondom a részleteket: bemegy bármely multiplex moziba holnap, és benevez a bajnokságra. Utána játszik, majd nyer. A fődíj valami mozibérlet, ha jól emlékszem, de vannak sokkal jobb aldíjak is. Ennyi.
Én ezt a helyedben átgondolnám. Ha szeszt akarsz, akkor az orosz alvilág lesz a nyomodban, és az brutális. Nem hiszem, hogy sikerül kihúznod a forgatókönyv feléig.
Felőlem ez is lehet, ha átéléssel tudod játszani a szegény megerőszakolt férfit.
És amikor már nem bírod a nemi terrort, akkor elkezded őket kinyírni. Ezután kiderül, hogy az apácák csak álruhában vannak, valójában a kolumbiai alvilág külsős munkatársai. És itt kezdődik a te heroikus küzdelmed. Felszámolsz egy komplett bogotai kokainültetvényt. Szálanként szívod el, hogy nyoma se maradjon.
Oké, egy gyilkos szerep elkelt.
A hátborzongató események egy kolostorban játszódnak, ahol Ophelia néven vagyok jelen, mert ott úgy illik. Te apácákat öldösöl, fakultatíve meg is erőszakolhatod őket. Még nem látom kristálytisztán az indítékodat, de majd a nyomozó kinyomozza.
Ki legyen a hős detektív, aki végül elnyeri szívemet?
Vállalsz főszerepet a hamarosan készülő filmemben? Te lehetnél a gyilkos vagy a nyomozó, még nem tudom, melyik passzol hozzád jobban. Vagy játszhatod az apukámat, de az hálátlan szerep.