Újratelepítettük, aztán kiderült, hogy nem ez volt a baj, hanem a ventillátor! Ugyanis olyan melege volt, hogy automate leállt! Erre nem gondoltam, mindig leállt a gép, mérges is voltam! Azt hittem vírusos, ezért volt FORMAT-C!
Aztán, mint írtam, kiderült a ventillátorral volt a gond. Szorulása volt, azt adtunk neki hashajtót is és most makk egészséges!
Hát remélem is, mert szörnyű, hogy kerülgetni kellett a bukkanó gömbökket, illetve a pesti oldalon az elemeken "zakatolni"...
Ja, és remélem szét is választják a gyalogosokat és kerékpárosokat a hídon! Vagyis északin bringások, délin gyalogosok! Sajnos a gyalogosok mindig a járda közepén mennek, hogy ne lehessen kikerülni őket!
Keresztanyád már hiányolt! Fene jó gusztusod van, mert Hajdúszoboszló nagyon szép hely. Én egész nyáron a szabim alatt ott voltam, persze csak "időutazásban".
Azt csak csendben súgom Neked, hogy őseim birtoka, lakhelye volt úgy 1680-tól...talán ma is a fél városhoz ősrokoni szálak fűzhetnek...
Volt is meleg! Alig lehetett kibírni! Bezzeg, mikor hazajöttünk, már hideg volt! Borús, esős nap (már mikor esett...)
Amikor az M5-ösön jöttünk haza, akkor Dabasi leágazásnál le kellett térnünk, mert Inárcsnál erdőtűz volt és az autópályát lezárták. Kerülő út: M5 - Dabas - Ócsa - M5
Hajdúszoboszlón is végig 33-35 fokos kánikulai meleg volt, csak pénteken éjjel (szombaton jöttünk hazza), olyan 2 óra magasságában 5-10 perces futózápor jellegű vihar volt éles villámlásokkal kisérve! A villámcsapás és (éles) mennydörgés között eltelt időhöz viszonyítva igen alacsonyan, illetve közel volt a vihar! Olyan közel volt, hogy szinte egyidőben volt a kettő. Természetesen szombaton is meleg volt, inkább fülledt. 12:47-kor indult el a vonatunk és pár fokkal hüvősebb fővárosba értünk, ahol nem sokkal azelőtt volt a vihar. Híradóból értesültem, hogy a Flórián téren állt az eső víz. Olyaninnyira, hogy a buszok terelőúton mentek...
Szal a mostani, ezúttal nyaralás, olyan volt, mint a Szeged: meleg, mikor hazajövök hüvösebb van...
Dejókám! Légyszíves szőkenősen beszélni! Nem tudom mit mondasz!? Hogy tudom elérni a a másik vinyót?????? 2 db. vinyóról van szó. A hátsó tünt el a c megvan.