Ono-sendainak tettem fel a kérdést, amint az a kérdésem szemből nézve jobb alsó sarkában látható előmény linkből is kitűnik. Ono-sendai éppen a hivatkozott hozzászólásában számolt be arról, hogy ő nő, az ezen ténnyel kapcsolatos érzelmi hozzállására irányult az én kérdésem is, tehát nem teljesen értem, hogy az Ön (a névmás itt ketchikan nickre utal) hozzászólása voltaképpen mire irányul...
Népszabadság? Magyar Nemzet? Na de, uraim! Bújjunk inkább a Playboy árnyas fedezéke mögé. Nagy is, színes is, élvezetes is.
Míg a két orgánum naponta téved bizonyos kérdéseket illetően, az utóbbi színes lap szerkesztői Zalatnay Cini szénnéretusált teste óta már látják a helyes utat.
Kedves tracy, mivel a magyarban a személyes névmásoknak nincs nemük, legalább némi könnyítést adjon, és a kérdésre válaszólónak nemi identitását adja meg. Kinek is tette fel ama kérdését, amelyre az egész politikai éra döbbenten ül a parlamentben, és a társaság egyik fele a Magyar Nemzet mögött, a másik fele a Népszabadság mögött keres menedéket? Hm?
Maga marha. Ön most szépen bemutatta nekünk, hogy milyen silány alomból ideszökött pondró. Egyébként nő vagyok, úgyhogy kapja magát össze, maga sorvadttökű. Önt minden úrilovardából kinéznék.
A Toyota, a Subaru, meg a Hitachi elég jók jappán neveknek? Mert már kezdtem komolyan arra gondolni, hogy bunkó vagyok, mert sosem találkoztam japán nevekkel. Pedig teli van velük az utca. Csak el kell olvasni a kocsik feliratát! Honda, Mazda, ilyesmi. A Skoda? Az jappán? És a Suzuki? Kedves Ondó Sejhaj Uraság! Azaz szan. A Suzuki akkor most jappán, vagy sem? Mer ha igen, akkor miért és mennyiben a miénk? Ha pedig tényleg a miénk, akkor meg ugya nem jappány? Jó volna, ha mink itten zsosz urasággal egyetemben nem lennnk már jappánilag olyan alulműveltek, úgyhogy segéljenek rajtunk!
Kedves lily! Nő így velem még nem bánt el, soha. Köszönöm, hogy megérhettem a lelkiségnek ezt a szédítően mély állapotát.
Még most is sírok.
Mr. Norwooddal elszaladt a ló. Majd ráuszítom a Járókeretes Öregasszonyok Ropogós Kopogós Tácegyüttesének tagjait. Kedves jó dédymamám is közéjük tartozott, de mióta meghalt, csak az asztallal kopog, a járókeret túl könnyű neki.