Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Veisace Creative Commons License 2002.02.24 0 0 486
Tom

A C20Ne ről mi a véleményed? Jobb mint a Cih 1979cm3?

Konkrétan egy C kadett kellene. :) Bármilyen.

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (469)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 485
amugy szuper lett a kipuf frendszer a kocsin! tényleg nagyon jó...király kipufogóst ajánlott a tesód!! scak még nincs olyan ütős hangja mint a másiknak igaz már most sokkal mélyebb és öblösebb! azt mondta hogy 2-3 száz km és akkor jön ki igazából az igazi hangja és stilusa...addig még nem ég ki rendesen! kiváncsi vagyok milyen lesz majd..de már most nagyon tetszik.

a réginek azért volt annyira fülsiketitő a hangja mert 5 helyen eresztett..ne mcsodálom hogy ennyire dübörgött:-((

Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 484
akkor gondolkozom a dolgon mert ha nem kell telibe fújni akkor kijön fillérekért de ha telibe kell jújni szerintem 15cska a fényezés ha mázlim van..de inkább 20-25ropi:-((

nagy az ajtó külömben is!:-) de be kéne heggeszteni...tényleg szuperül nézne ki..a fene vigye..

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 483
behegesztve - lefényezve biztos, hogy sokkal jobban néne ki, mint a dugókkal. Cak kell 1 jó fényező, hogy ne keljen telibe fújni az ajtót.

Tom

Előzmény: Mantona (482)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 482
köszi hogy megnézed!:-)) szuper:-))

amugy nem sürgetlek a dugókkal kapcsolatban...ez am egoldás is jó ameddig ninscenek meg!:-) nem szép de hasznos:-)) azon filóztam hogy ha behegesztetném azt a lukat akkor az egész ajtót kéne fényezni?:-) mert előfordulhat hogy beheggesztetem!:-)

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 481
A zárdugókat még nem találtam meg, de még sok hely van ahol lehet.

Én a pill.szelep visszahúzó rugójára gyanakszom, az ki tud akadni. Lehet "szőrős" is a bowdened + még több dolog. Szombaton megnézem.

Tom

Előzmény: Mantona (480)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 480
Természetesen kibirom:-))) nem olyan vészes a probléme mert ugye le birom engedni illetve leengedi de nem mindig egyből. én a gázbofdent érzem teljesen lazának...nem tudom mennyire függ össze de szerintem lehetne keményebb a gázpedálom és a gázbofden feszesebb ott ahol felcsavarodik arra dobfélére a bofden a motortérben...
remélem sikerült behatárolni a helyét:-))nem igazán tudom a szakkifejezéseket:-))de igyekszem:-)

amugy a zár helyét beduftam egy összetekert rongyal:-))most ez a megoldás is megteszi:-)))

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 479
Mondjuk ezt igazából látni kellene. Ha kibírod jövő szombatig, akkor a találkozón megnézem.

Tom

Előzmény: Mantona (478)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 478
amugy nagyon szép Mantusz. :-)))

előreláthatólag milyen alkatrészt szerezzek be a fordulatszám ügyben? mert ugye sokszor fennmarad a fordulatszám....nem nagyon akarja visszaengedni! csak 1-2 gázfröccsre!

emlitettél Tom valami rugót...de már nem igazán tudom. szóval menjek el alkatrészért vadászni vagy csak valami kis helyi bütyizés és a fordulatszám már nem fog fennmaradni magasban?

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 477
Nekünk is van egy antracit Mantánk, de ez nem az.

Tom

Előzmény: Mantona (476)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 476
Tom!

az a másik MAnta nem a tesódé volt? élletve nem a tesódé még??

mitha erről beszéltünk volna telefonon régebben mikor a Mantonával kapcsolatbvan kérdeztelek!:-) és Mantára vadásztam!

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 475
Azt az autót is ismerem, de hogy miért ugyanaz a telefonszám, azt nemtom, mert nem ugyanazé a két Manta.

Tom

U.i. a szine : antracit metál

Előzmény: Mantona (474)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 474
Tom4

láttam a hirdetését is... nem lehet rossz kocsika!:-))

hirdetnek ott továbbá egy másik Mantát egy szürke-metál kocsit de inkább olyan bézs szinüt...a hirdető telefonszáma ugyanaz! nemtom...az a kocsi nagyon király a motorházteteje főleg!:-)) hatalmas magasságokban emelkedik fel:-))

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 473
1972-ben, tehát 30 éve, majd kéttucat sebességi rekordot döntött meg az Opel vadonat új, saját fejlesztésű dízel motorral szerelt autójával. A rekorder dízel ezután rögtön sorozatgyártásba került.

Tom

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 472
84-es, 5 sebeséges, nyáron lett kilakatolva, fényezve, Speer difi, 4 leömlős sportkipufogó rendszer, Koni állítható sportfutómű, Recaro belső, toronymerevítő, 15-ös alufelni. Jó motor.

Tom

Előzmény: Mantona (471)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 471
Tom!!

engem érdekelne a Manta az a piros hátú, bár nem vagyok vevő rá de kiváncsi vagyok milyen tunning megoldások vannak rajzta illetve mennyyi idős..stb..

ami a képen nem látszik:-))

köszi

Mantona:-)

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 470
Most nincs eladó C kadett. Nincs központi raktárbázisa a clubnak. Az van, ami a tagoknak otthon van. Ha konkrét dolog kellene írd meg, utána kérdezek.

Tom

Előzmény: MagyarOpelMantaClub (469)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 469
eisace!

Fogyasztás csökkenése a motor alkatrészeinek optimalizálásával érhető el. Ake szedett már szét motort az látthatta, hogy milyen a gyári megmunkálás. Pl.:a dugattyúkat ki kell grammolni, a be és kiömlő járatokat meg kell szabadítani az öntési hibáktól. stb.

Tapasztalat szerint 2-3 literes megtakarítás is elérhető átlagban.

Tom

Előzmény: Veisace (463)
MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.24 0 0 468
Hello!

bohocka!

Én ismerem az autót. Kérdezz, mindent tudok róla.

Üdv. Tom

Előzmény: bohocka (466)
Mantona Creative Commons License 2002.02.24 0 0 467
Bohócka!

láttad a Mantát amit irtam? a pirosat? amiről emailt is küldtem? mi volt vele? nem tetszett? pedig az szuper állapotban volt!:-)

mennyi lóvéd van a Mantára? mert én tudok valakit aki szerez neked Mantát simán..cska kérdés az hopgy mennyiért?

bohocka Creative Commons License 2002.02.23 0 0 466
hi all! meg akarok lesni egy mantat es erdekelne, nem ismeritek e veletlenul, es nem tudtok e rola vmit... a kepes autoexpon lattam a hirdetest ez az:

barmi erdekel, koszi eloreis

bohoc

Mantona Creative Commons License 2002.02.23 0 0 465
eisace!

szerintem a Mantának sokkal nagyobb kultusza van! sokkal nagyobb...amugy én egy csomót találtam.
ird be az altavista-ba hogy manta...tuti lesz sok lap!!!

Veisace Creative Commons License 2002.02.23 0 0 464
Tudtok egy pár németes manta lapot mert C kadettet találok dögivel de mantásat nem. Az létezik hogy kint németbe a C kadettnak nagyobb kultusza van? Vagy hülyeség?
Előzmény: Veisace (463)
Veisace Creative Commons License 2002.02.23 0 0 463
Tom

Meilyen fogyasztás csökkentő tuning eljárásokat ismersz? Eddig menniyvel tudtad csökkenteni a fogyasztást?
Club-ban van C kadett eladó? Alkatrészekkel hogy álltok? Csak manta alkatrészeitek vannak?

Mantona Creative Commons License 2002.02.23 0 0 462
Ma egész na a MAntával nyomultam mig be nem borult az idő. nagyon szupi volt..hmmm ki se birtam belőle szállni!

lenne egy kérdésem, ma lett kész a kocsi a kipufogósnál és még nem, igazán jött meg a hangja a rendszernek, de egyre jobban hallottam a mélyülést, hangosodást. állitólag 2-3 száz km. ésakkor lesz majd csak még az igazi hangja! mennyiben változik? tényleg mélyül/hangosodik?

Mantona Creative Commons License 2002.02.23 0 0 461
hy!

Prored!

én tudok eladó digit műszerfalat és sportkormányt!:-))

irj malilt mik az elkpzeléseid!:-))

proRED Creative Commons License 2002.02.23 0 0 460
Hi all.

Kérdés:
-Van e itt olyan Mantás aki tud nekem egy Mantára hátsó szárnyat,vagy tud olyat aki tud,vagy olyat aki tudja,hogy valaki tudja....
/mert kell:)/
-Kormányból is kellene nekem egy kisebb átmérőjű,nem mintha bajom lenne a manta kormányával,de nem árt a csere:)
/Nem MOMO kormányra gondoltam:)/
-Hja.Ha valaki esetleg tud egy digitális műszerfalat ami belemegy a gépbe az is érdekelne.
Kössz előre is.

Manta Forever
Blacky

Mantona Creative Commons License 2002.02.22 0 0 459
Hy all!:-))

Greg ugy látszik nagy tag vagy:-))))))

hhmm...sokat filóztam ezen a kalaptartó dolgon és arra az elkeseritő dologra jutottam hogy nagy Magnat 500wattos mélyládát eladom, ez meg is töténik hétfőn és veszek helyette egy MacAudio Red Attack ládát 440wattos maximális teljesitménnyel:-))) most ugyis akciós a láda, ma délután megvettem a Red Attack 69.3-as ovál 160wattos hanngszórókat tényleg jó áron, nagyon tuti a dolog!:-)))eddig ugy néz ki hogy végig red atatckkal lesz szerelve a kocsika..nem rossz:-))

de kérdés:

ládát vegyek vagy csövet? ez az egyetlen amiben nem tudok dönteni!

GreG Creative Commons License 2002.02.22 0 0 458
irba,
nem tudom, mekkora vagy, de én ~190 centi/130 kiló. Összesen kb. 200 km-ert lenyomtam a Speedsterben úgy, hogy tudtam váltani is. A ki-be szállás felrakott tetővel is ment, kicsit néztek a benzinkúton, mikor tankoltam -> kiszálltam, és a derekamig ért az autó...

Az egyetlen furcsa dolog az volt, hogy menet közben a műanyag első fedél olyan hatást kelt, mintha el akarna repülni, cserébe 50-nél azt hiszed, hogy 200-al mész :-)))))))

MagyarOpelMantaClub Creative Commons License 2002.02.22 0 0 457
Úgy látszik én vagyok a mindenki :)
Előzmény: MagyarOpelMantaClub (456)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!