Chucky, be tudnád másolni ide az automatikus zászló-visszalobogtató trigger kódját? Betenném a tengerparthoz közeli pályákra. A Sargo pályán nem találom.
ZSÍRtárs, ezeket az XP-s infóidat olvasva, ismét késztetést érzek, hogy felrakjam az XP-t:)
Annyira baromira szeretném, hogy egy 10Gb-os vinyón csak az XP lakjon és semmi más ne legyen mellette, nehogy megsértődjön és legyalulja azt és önmagát is:D
amire erdemes figyelni vinyomegteles kornyeken, az az, hogy a lomtar meretet vegyuk vissza 10%rol, ami ugye egy 20GB vinyonal mar 2giga. boven eleg az 1% is (baromira nem ertem, hogy miert nem lehet meretben megadni, mert csak szazalekban).
az elvetemultebbek akar 0%-on is jarathatjak :-)
Chucky, nekem volt ilyen felejthetetlen élményem a tegnapi nap.
Sejtés:
Az XP rendszervisszaállításra felhasználja a vinyó 10-12%-át alapban. Nálam ez olyan 2GB-ot jelentett. Plusz még kell neki kb. 1 GB virtuális memória. Nekem ennyi volt beállítva. Namármost, nekem a vinyón összvissz 2 GB szabad helyem volt és szerintem ez kavart be. Túl kevés volt neki és elkezdte a rendszerfile-okat felülírni valamiért. Legalábbis nekem azt írta, hogy a rendszerfájlok módosítva lettek, meg akarom-e tartani a jelenlegi állapotot. Persze ekkor már az az ominózus 16GB már törlődött a 20 gigás vinyómról. Mindössze 2 giga haszontalan adat maradt csak.
Este valaki szólt, hogy neki is törölt az ofp(16GB).
Nos én odáig eljutottam, hogy socket modban nem csinálja, szóval ez egy lehetséges megoldás.
Hogy mi okozhatja nem tudom de az a baj, hogy senkise jött még rá.
Remélem nem jön össze nekik. Eddig olyan jól megvoltam a montani kis kütyümmel... :(
Nem fagyott le, nem volt kékhalál, nem volt vírus, nem volt "Érvénytelen hiba a mittoménhol".
Nem vaze.
Úgylátom a szervezett hent sosem jön össze ,igy marad a spontán gigahent.Majd egyszer ha össze jövünk véltelen annyian.És eztmondatjuk igen gecó ez egy nagyonnagyonnagyonnagygigahent volt:))
De megvan, csak a névvel volt kavarás, azér írtam előbb nemet.
A fegyverek leírását bebaszov kollega készített(ti), és még nem ért a végére (bokros teendők, meg nászót, miazmás...) szal majd javítva lesz a képet meg talán holnap kicserélem, csak ma jáccani kellett OFP-ben sokat...
Na igen, találgatásokban nincs hiány, még anno a Seventh OFP oldalán volt egy szavazás arról, hogy milyen érában játszódjon az OFP (első) küldetéslemeze, és a Vietnami harctér nyert alapos fölénnyel...
Na igen, a fő gond a jelenlegi OFP motorral, hogy alaposan át kell dolgozni, szerintem az egyik fő gondja jelenleg a 256 object-es korlát, valamint az a tény, hogy a motort nem igazán repülőgép-szimulátor módhoz készítették...
Én egyébként annak örülnék a legjobban, ha az OFP történetéhez hasonló fikció háttértörténet lenne, de valós fegyverrekkel - ám lehetne kissé modernebb, napjaink fegyvereivel :)
Azért nem gondolom, hogy ofp2 lenne, mivel azt állítólag új alapokra építik. Ez pedig eddig látványra "csak" ofp motor, max vbs. Olyasmit is olvastam, hogy az ofp2 a vietnámi témát fogja feldolgozni, de remélem erről letesznek és ugyanezt a témát elkészítik továbbfejlesztett ai-val grafikával, tereppel.