Keresés

Részletes keresés

a_girl Creative Commons License 2001.07.05 0 0 806
Nekem meg a sör nem jutott eszembe:-) De az is igaz, hogy nekem még kevésbé állna jól a sörhas, mint neked:-)))

Krapi: én is megadtam volna azt az ötöst, ha azzal elérem, hogy befogd a szád:-))))))) Biztos a vizsgáztatók is ennek reményében cselekedtek:-)

Előzmény: Emilio bácsi (805)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.05 0 0 805
Heje-huja rókaprém, más is buzi nem csak én! :))

Na félretéve a tréfát:
a_görl: Egyetértek! Szabadság alatt csak a pénz fogy! Én is vettem sok sört :))A táska valamiért nekem nem jutott eszembe :))

Krapulax: Férfi volt a vizsgabiztos mi? Pedig lehengerelted :) Na megünnepeljük hogy mérnök úr lettél! :))

Padre: Te meg hogy merészelsz belebeszélni abba a telefonba, amin a Krapival beszélek??? :)) úgy megijesztettél, hogy azóta is dadadadadadogok! :)))

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.05 0 0 804
a_girl: te kis szmító :))) most bezzeg külön csók a csuhásnak :))

Jelentem kitünőre vizsgáztam :))) Szegények még belekérdezni sem tudtak :)) Egy kérdést feltettek és akkor átszakadt a gát :)) csak úgy öntöttem rájuk az információt :)) asszem vissza kéne mennem és pénzt kérni tőlük elvégre most sokat okosodtak :)))
OneDa: Ha nem érsz rám hát hazamegyek :))) Délután benézek hozzád és huss elmegyek haza:)))

a_girl Creative Commons License 2001.07.04 0 0 803
Sziasztok!

Még élek, de csak benéztem, mert épp indulok bulizni.
Komolyan, szabi alatt még annyi szabadidőm sincs, mint mikor dolgozom. De a pénzt azt jobban költöm:-) Fodrász, manikür, egy új táska:-) Asszem jobban járok, ha visszamegyek dolgozni.

Hétfőn megyek Pestre, sőt talán kedd estére is maradok. OneDa! Megyünk akkor valamerre?

Tsók mindenkinek:A_girl

Padre: Neked külön. (Erőteljesen gondolkozom a céges jogsin:-)))

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.04 0 0 802
Lio: Mit irigykedsz? Látod én legalább hiányoztam neki :))))))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.04 0 0 801
Nyugi OneDa, azt akarta mondani hogy nem érsz annyit hogy kimenjen. Csak kifogásokat keres. Nem csak lusta, hálátlan is :)))) Ja és még gondolkodik is. Pazar! :)))
Előzmény: KrapulaX (800)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.04 0 0 800
OneDa: Nem vagyok lusta, csak gondoltam mire kiérek este lesz és egy jólnevelt úrilány ilyenkor már nem fogad férfivendéget :))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.04 0 0 799
Sejtettem, de olyan jó kötekedni :))
Előzmény: OneDa (798)
OneDa Creative Commons License 2001.07.04 0 0 798
Bocs nem neked akartam :))
Kopinak :)
Előzmény: Emilio bácsi (797)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.04 0 0 797
De ezt mé nekem írtad?? Na jó én is lusta disznó vagyok az igaz, de pl ma is busszal jöttem!!! :)))
Előzmény: OneDa (796)
OneDa Creative Commons License 2001.07.04 0 0 796
Lusta disznó vagy, még arra sem voltál képes, hogy kibuszozz :)
Akkor ülj a némával :) Pedig én nem hiszem, hogy ráérek a héten, csak akkor amikor bemegyünk az utazási irodába.
Előzmény: Emilio bácsi (795)
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.03 0 0 795
Akkor az majdnem olyan mint a Szuszi! :)) Nem! A Szuszi sokkal szebb! :) Ez a néma meg nézze csak a monoszkópot! Kapcsold be neki :)))
Előzmény: KrapulaX (794)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.03 0 0 794
OneDa: na jó most az egyszer én ráztalak le:))
Délután nem megyünk el valahova? Én megőrülök a néma melett :)) Ez max szuszog és kész :)))
OneDa Creative Commons License 2001.07.03 0 0 793
Na hello !

Kopi: utoljára ki rázott le kit, mert asszem Te a Csaba miatt :)) Nem érdekel a lobogó mellű Lara :)
Lia: tőlem mehetünk, de ne elötte egy órával szólj, hanem mondjuk kettővel :)))
Lio: Én mondtam, csak nyuszi vagy :)))

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.03 0 0 792
Így 30 fölött már inkább egy egészségmegőrző centrumot kellene nyitnia valamelyik erdőben. Én személy szerint az amazonas mentén lévő erdőkre gondoltam :)))

OneDa: Bebebebeee. Miattam tett le téged a Kopi az előbb :))) Na jó én ígértem neki sört, biztos ezért választott engem :))

Előzmény: KrapulaX (791)
KrapulaX Creative Commons License 2001.07.03 0 0 791
Andrew: szerintem uj szórakoztató centrumot kéne alapítani :))) Elvégre megy a balcsira a Lia és ugye Te is ott vagy így elmondhatjuk hogy AnDISNEY megy :)))
Na kedveskéim ma engem szúrt ki az oktató, hogy bemutathassa, milyen is lesz a vizsga :))) Jelentem a próbán teljes sikert arattam (pedig halvány lila gőzöm sem volt a tételről amit húztam :)))
OneDa: gyanús vagy, csak nem voltál tanfolyamon a Liánál. Mert mostanság max pár másodpercet beszélünk és rögvest lerázod az embert. Még szerencse, hogy a_girl foglalkozik velem :)))
Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.03 0 0 790
Lia: A Te bőröd már most se feszes :)) Vagy amióta utoljára láttalak csináltattál vele valamit? :)))) (Szemétkedés off :))
Levél megjött! De ebben mi a szexi? Bugyiban írtad? :)) (Szemétkedés tényleg off :)))) Na jó elég hosszú :)) Cserébe a szemétkedéseimért küldök pár képet a vitrolázásról. Már van öt beszkennelve. Kiengeszteltelek? :)

KraPULAx: (Csak eszembe jutott hogy Te már jártál Pulában :)) Áhh téged inkább felhívlak. Az egyszerűbb.

AnDREW Barrymore: (Nem is biztos hogy így írják, de sebaj :) Na mivan? Mé nem írsz? Nincs net a Blacsi közepén? :)) Nem vitted a laptopod? Hogy akarod így Liát megkörnyékezni? :)))

OneDa: Prosztatamasszázs időpontot kéne egyeztetnünk :)))

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.02 0 0 789
Rita: Küldd el a számod, sms-ben vagy mailban (de a westelesre) Akkor a héten felhívlak.
Lia: Igazad van, neked szép feszes lesz a bőröd. Igaz ez azért van mert az idő múlásával tuti kikerekedsz )))Na menj csak a balcsira (ahova egy egész hétig pisilt a Lio :)) Én úgysem érek rá TANULOK :))
OneDa: téged tényleg nem érdekel a Tomb Raider? Ez nem lehet igaz :))) Na gyere velem lobogó mellü Larát nézni :)))
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.02 0 0 788
Jaj krap, tényleg nem előled menekülök, de holnap visszamegyek Balcsira. Úgy döntöttem, aszalódom még egy kicsit. :-)))) És nekem öt év múlva is szép feszes bőröm lesz. Puktum!
Útról úgy döntöttem, a sorsra bizom magam. Majd csak kész lesz. Krap úgyis remekül tudd drukkolni, sz'al rábizom. :-))))))

OneDa elindithatnánk már azt a projectet a buli, strandi fagyival! Tegnap is miattad kellett itthon ülnöm! Nem is hivlak többet sehova, úgyis nemet mondasz! :-))))))

Lio szivem! Itthon? De jó, akkor most irok neked egy szép hosszu szexi mailt. :-)))))))))))

Rta Creative Commons License 2001.07.02 0 0 787
Koszi OneDa! Legalabb tudom, hogy elsz, meg minden.
Lia: Ennyire nem szurhatsz ki velunk? Egyebkent meg csak felarat kell fizetned es ket heten belul megvan az utlevel. Szal nincs kifogas! Jonni kell!:)))
A_girl:Hova tuntel te is? Mar nincsenek vizsgak, tessek irni!
Kr: Ne aggodj a Lia szine miatt, majd ha ot ev mulva ugy nez ki, mint egy aszalt szilva, akkor rohoghetunk a markunkba! Fel a fejjel! Ja, es rugdosd meg a Liat helyettem is!:))))
OneDa Creative Commons License 2001.07.02 0 0 786
Sziasztok !

Rta: Elöször is köszönöm szépen a fáradozásod a kontúrommal kapcsolatban :) Majd meghálálom :) Másodszor meg nem várj tőlem egy sort sem hétvégén :)

Emilio bácsi Creative Commons License 2001.07.02 0 0 785
Kukk! :))

Jelentem élek! Újraélesztettek :)))
Esőtánc nem jött be, meleg volt ezerrel. Most jó itt ülni a légkondi áldásos hűvösében. A Balaton bazi kihalt, kivéve Siófákk. Ott van mozgolódás. A bor mindenhol finom. Benne voltam az rtl reggeli műsorában. :)) Ott forgatnak Siófokon (is).
7végére még lerobogtam Mohácsra is. Megvan az idei első kitagadás a helyi kocsmából :)))

Figyu! A OneDa meg az Endi tényleg...? :)))))))))))))))))) A teletexten olvastam :))))))

Lia: Gratu a vizsgákhoz!

KrAPU: Mázlista vagy. Még pontot sem kaptál a 139-ért. Bezzeg én a 68-amért kaptam egyet és én is szurkoltam 3 rugót :)))
Na elolvasom a temérdek levelemet. Bigyo már megint aktivizálta magát :)))

Andrew: Na most meg te hajókázol. SMS-t megkaptam, hogy a holló vájja ki a szemed! :)) Majd felhívlak!

KrapulaX Creative Commons License 2001.07.02 0 0 784
Lia: Ez most ugye vicc?!!! Ennyire balfék nem lehetsz! Ha nem aludnál most rögvest felhívnálak és megkapnád alaposan.
Emilia néni Creative Commons License 2001.07.01 0 0 783
Krapi, tudom elég bajod van, adok a nyakadba még kettőt! :-))))) Egy egyik, hogy mindig kikészít, ha barnább vagyok nálad, és hát most szombaton ez a Balcsiban alvás a matracon kissé megbarnított, úgyhogy ideje lenne barnulnod, hogy legalább a halvány árnyékom legyél. :-))))))) A másik rosszabb: vmikor le kell adnom az útlevelem vizumra, ami most min egy hónap. A jövő hétvége már tuti biztos, és rögtön utána leadom, de félő, hogy elbuktam Horváto-t. Még nyomozok, hogy intéződhetne el, de azért nézelődjetek, tudtok-e a helyemre valakit. :-((

Beszéltem Endivel, ő akkor érkezett meg, mikor én indultam haza, szóval vitorlázás halasztódott. De ugye nem véglegesen? :-)

Rta Creative Commons License 2001.06.30 0 0 782
Fel a fejjel kedves teso! Az egyik kivansagod hamarosan teljesulni fog (Lara mellei), a tobbi meg majd jon magatol. Hamarosan megkeresnek a Matavtol, hogy elvallalnad-e a vezerigazgatoi poziciot, havi 1000000000000 forintert. Mondj igent! Puszika a Szuszikanak!
Tobbiek, ne legyetek lustak!
OneDa:Nekem sose irsz semmit! Ez nem szep toled! Sot, nagyon csunya!
Na pa, megyek beszelgetni a Kovaval az icq-n! Mert o legalabb gepkozelben van egy ilyen verofenyes napon is!
KrapulaX Creative Commons License 2001.06.29 0 0 781
Padre: Ne félj attól, ha a_girl nem ismer meg. Legalább szóbaállna veled :DDD Na de félre répa (vagy mifene) Te még azon durculsz, hogy a multkor egy NŐT választott helyetted? Ne már. Különben is egy jó csuhás mindenkinek megbocsát.:)) Amúgy meg kinek esik jól ha pecázol? mert a halak tuti nem bírják a dolgot :)))
Rita: ÉÉÉÉÉÉÉÉniiiiiiiissss látni akarom a lobogó mellü Larát :)) Bár a játékban mintha a haja lobogott volna :))
OneDa: Haló ma megkukultál? Vagy még mindig az emészt, hogy miért is nem hívtál fel (kávézni, meg mindenféle gyülyteményt nézegetni :))))
Andrew: Tudod, csak azért dobtam be a pletyit a cégnél, hogy mi (OneDa meg Én) nyugodtan halásszunk a zavarosban (de vigyázni kell mert a csuhás cimbi is jön lógatni :)))
Na iszok még sörcit. Mert ma paff vagyok. tele a hócipőm (még a Liával is pokróc voltam. hiába na a nehéz napokon a telefonálás sem megy már :))) De tényleg FEL AKAROK MONDANI. ELEGEM VAN. ha tudtok 1 jó helyet, esetleg egy gazdag spinét, (tényleg Lia nem érsz rám? :))) Akkor ne habozzatok, szóljatok. A hullamosástól a cégvezetésig minden jöhet :))
Rta Creative Commons License 2001.06.29 0 0 780
Akkor mostantol a nicketek OneDy lesz? Ez olyan romantikus. Munkahelyi szerelem, stb...
En is akarok vitorlazni! Moooooooooost!
Mindegy, helyette majd agyonkeresem magam. Igy is jo lesz!
Kr:Ma itthon vagyok, hivhatsz! Tegnap voltam moziba! Na mit neztem meg?????? Hat persze, hogy a Tomb Raidert!!!!!! Beeeeeeeeee! Majd a sztorit szoban elmondom. De azt el kell mondanom, hogy jo volt! Egy csomot fut benne a neni, lebegnek a mellei ezerrel!!:)))
Na most megyek, ujsagot kell olvasnom!
puszika mindenkinek, persze csak annak, aki megerdemli!
OneDa:Engem mar szora sem meltatsz? Ugy latszik nekem is pletykat kene terjesztenem!:)))
Andrew1 Creative Commons License 2001.06.29 0 0 779
Hello ...

Pletyka az jo . .de csak humor szinten ...
Krapu, te atok .. te voltal .. fix.. Egyebkent mond meg mindenkinek hogy ikrek lesznek :)))

Lia : sajnos csak vasarnap megyek le este, es Pentek estig leszek .. azutan is hajozom de akkor edzotabor kereteiben ...

A_Girl: ha valahol balcsi kozelben vagytok a heten sms-ezz vagy hivj fel .. elviszunk egy korre ;))) De ez most komoly ;)

Jok legyetek ... Lio mar fix hazaert mert a Mors meg a Winkler mar itt vannak bent ..
(pletyka on)
Mondjuk Lio biztos Eszterhez ment egyenesen mert mar majdnem felrobbant ;))) Legalabb is szerintem ... ;)))
(pletyka off ;))

Nah majd lehet lesz nalam notebook majd benezek a balcsirol is ide.. ;)))

by Andrew1

padre666 Creative Commons License 2001.06.29 0 0 778
Na hejhóóóóóóóóóó mindenkinek

Jelentem bejártam Tolnát- baranyát kelet nyugat hazánkat.
Mondjuk mindenhol leépitettem mindent ugyhogy utánam kő kövön nem maradt!!!!

OneDa Andy: gratulálok:))))))

OneDa kár is tagadnod:))))
ismerjük már Piszkos Andyt:)))))))

RTA felvettelek csak most alszol:)

A_girl á.......... szerintem te kifejezetten csak engem nem szerecc:((((
nembaj......vezetnél még céges kocsit....meg szeretnél ecdl vizsgat:))))

Krapu: meglátogatnám de tök ciki lenne ha ottse ismerne meg:((((
meg lehet ittvan egesz heten..
Te.....szerintem nem illesz OneDa hoz:)))) neki min. én kellenék:))))

Lianéni: gratula, de a fekvést egyedül ne vidd tulzásba!!!!!! az önmegtartóztatás a maczohizmus egyik formája:))

Lio élsz még?????(ezt nem komolyan kérdeztem ám:)))))

na jobbulást mindenkinek

kellemes hetveget:)))
megyek pecázni ha esik ha fujjjj:))

pad re a pátok!

KrapulaX Creative Commons License 2001.06.29 0 0 777
a_girl: Nem telefonáltam. Kissé gyorsan mentem :))
Na kíváncsi vagyok mennyire sikerül becsiccsenni:))) Lesz melltartóban táncolás? :)))
Szerintem én vagyok a gyenge :)))) Hűű de lovagias vagyok, ezzel a nehéz nővel :)))
OneDa: Lehajolni? Eszem a zuzád :))) Jó, de nem kéne olyan sok ember elött csinálni :)))
Lia: ááá mikor hívtál én már nagyban folyattam a nyálam a kispárnámra :))) El sem tudod képzelni milyen fárasztó volt lealkudni a jogsielvételt helyszini büntire :))
Kova: nem értem ki pletykálhat ilyesmit. Én csak azt mondtam pár embernek, hogy tőled vár babát :DDDD Na de hogy jártok? :))))

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!