Najo, szerintem beszeljuk meg ezt a mappack dolgot.
2 honapja kijott 1 pakk, kb. 24 mappal. Ebbol jol ismertuk: assault2k, drugwar, facility, redlight, station, sub_beta, tire, vineyard, fang, scud -ot, pl. azert mert sokaig mentek a serveren, vagy mert regi betak voltak. A maradekbol beraktam 5-ot a cyclebe (rising_sun, bigwong, bahrain, mexicali, silentop), 4 most is megy megy nalunk.
Yulu szerintem neked se tetszett mind, mivel te is azt mondtad, hogy lesznek mas custom mapok is az UNQL-on, pedig a mappack-nak az lenne a lenyege, hogy EZEKEN a mapokon ne legyen custom map (kulonben tenyleg semmi ertelme, ahogy Moli is mondta). Az is igaz, hogy nem nezem a mapteszt-topikot, jatszani sincs idom nemhogy mapokat nezegetni.
Paran hasznaltak a mappack mapjait a szervereken, probaltak letoltetni az emberekkel, mivelhogy hivatalosan nem jott ki...
Most meg kijon megint a mappackv2, kb 10 uj mappal. Banji meg aszongya:
Mappacknál azért maradt a 2.0, mert nem volt sehol se volt a játékosok számára kihírezve, így nem is töltötték le, csak a szerver adminok, akik fel akarták rakni a mapcyclejükbe (ezúton is köszönet érte). Nem akartuk komplikálni a dolgokat azzal, hogy új verziószámot adunk a packnak (megjegyzem az UNQL mapcycle oldalan van egy hunmappackv3 link, csak nem mukodik).
Kihirezve nincs, mert Lee-nek egyebiranyu elfoglaltsaga van.
EZ IGY szerintem nem hunmappack, szal nincs is miert rinyalni. Ez olyan "felelosseget nem vallalunk erte, de hasznaljatok" feelinget ad :) Tobb hirben lattam olyat, hogy "egyelore alapmapok mennek, de tamogatjuk a hunmappack-ot"...naja. Maj' ha kesz lesz :)
Na mind1, felolem maradhatunk annal mint eddig, legyen minden szervernek kulon mappackja.
Criminal, latom leszedted az eddigi PB shotokat. Nincsenek mar meg sehol? Pedig volt bennuk meg egy nagyon elrejtett OGC is, elsore nem nagyon tunt fel az embernek. Akartam szolni :)
PERSZE, es a voodoo2 driver miatt van az, hogy szegeny kartya nem tud jol capturet csinalni, de legalabb megprobalja, es random mindenfele szines pixelt ment le, amelyekbol valami kulonos egybeeses miatt 8-szor egymas utan egy bazi nagy "Loading..." felirat all ossze :))
Hiheto es tanulsagos tortenet, mindenesetre CoolMan, kezdd azzal, hogy leszeded a hackelt pb-t.
Ez a dolog a voodoo2-essel mással is megesett és kibanolták. Ugyhogy valami összefüggésnek lennie kell a v2-es éa pb hibás müködése között. Lehet hogy a v2 es nek valami régi driver stb.
[-FeaR-]CoolMan vagyok. Olvastam a hozzászólásokat az esetleges PB hack miatt. De attól hogy a pb nem tud betölteni, miért csítelnék? Amúgy próbálta már valaki ASUS V3000, és Voodoo 2-vel a cs-t, úgy hogy a Voodoo-t használja? Mert ha nem akkor ne csiterezzetek. Nemtudom miért de a PB nem töltődik be a videókártya miatt... Elnézést kérek hogy ilyen ősöreg videókártyám van, de nem tehetek ellen most semmitse.
Ha valaki tud valami driver-t, v. pb beállítást, hogy elinduljon a pb a videókártyámon, az szóljon!! Előre is köszönöm.
(maz a ban-t ha kérhetném leszeded?)
Ha továbbra is csitereztek akkor tudom sajnálni a CS közösséget...
Criminal, en nem vagyok Stead meg Spy ellenes, rajtuk kivul meg biztos van vagy 200 ember, aki ilyen modellekkel jatszanak, ugyanugy nem helyes. Azt sem mondtam, hogy legyenek banolva, sot, azt irtam, hogy _egyetertek veled abban, hogy ez messze nem ogc vagy hlhack szintu dolog, es nem kellene egyforman kezelni_.
Viszont igenis szolj nekik, csereljek vissza - ha mar megtettek, addig nem kell :) -, meg amig szines modellekkel jatszanak, akkor ne nagyon adminkodjanak szerintem, foleg az admin_kick tajekan. Bar a szervereden annak adsz admint akinek akarsz.
Direkt ezert kerdeztem anno, hogy a Stead fele modell miert csit... Nalam figyelmeztetes jar erte, nem ban... Egyebkent Stead meg Spy tuti visszacserelte a modelljeit, es szerintem Tigi is igy fog eljarni... Ha ohajtod, kinnhagyom majd azokat az SS-okot is, melyekben egyertelmuen laccik a pozitiv iranyu elmozdulasa ezen jatekosoknak...
Maz: ha ezert kiramolod Oket a banlistre morcos leszek...
"a másik kérdésem hogy lehet-e olyan bug hogy amikor screenshotot csinál akkor a pbhack nevü program képét menti le mikor a játékos nem használ ilyesmit?"
Persze, hogy lehet. Nekem a CorelDraw minden ejjel, amikor alszom, tok szep kepeket rajzol, aztan a 3dmax le is rendereli, pedig meg sosem voltak fenn a gepemen ezek a programok ;))
Hali.
valaki elmagyarázná nekem nagyvonalakban, hogy müködik a pb screenshot része? a másik kérdésem hogy lehet-e olyan bug hogy amikor screenshotot csinál akkor a pbhack nevü program képét menti le mikor a játékos nem használ ilyesmit? illetve az lehet-e hogy az admin esetleg összekevert valamit?
Nem tudom ki oldotta mar meg a TSC-t dolgot .. de nalam meg mindig elszall ..
11/12/2001 - 22:34:39: ]TSC[ -> PLAYER Attack BANNED DUE TO FAILURE
TO SCAN CLEAN TO CHEAT DETECTION
Segmentation faulteg
es tuti tiszta geprol connectelnek be ...
Mage képeihez még annyit, hogy abban egyetértek, hogy bizonyos helyeken előnyt jelent az ilyen modellek használata... szal figyelmeztetést minimum adni kell nekik.
Ha most látnám először ezt a fajta átszinezett modellt, akkor én is rávágnám, hogy csít. De mivel egyik LAG-os működés közben mutatta meg, bátran mondhatom, hogy ez nem csít... csupán át van szinezve a textúra. És nem világít jobban mint mondjuk az Arctic modell duston... sötét helyeken meg ugyanúgy nem látni a különbséget a zöld és a piros modell között, mint az alap ct és terror modellek között.
más:
xtrim - me pass: nem tudom, ki rakott fel rá passt, de nem volt rá engedélye, és így többek között most én se tudok fellépni rá.
mappack: nem most kellene rinyálni... ezzel elkéstetek pár hónapot. Marha érdekes, hogy mikor nyáron, aztán szeptemberben újra szavazást és mappackösszeállítást hírdettünk (moli honlapot csinált a szavazáshoz stb.) akkor a most itt rinyálon emberek b*sztak eljönni szavazni és segíteni... nos ilyen előzmények után én már csak annyit mondok, hogy _ez van, ezt kell szeretni_!
Nem tom mik ezek, csak megjegyeztem, mit válaszoltak anno a kérdésre. Hogy csit-e? Én még sosem láttam 1 csitet sem akcióban, szal én nem tom megítélni, itt van erre sok más ember. Én anno kérdeztem még CS topicban, hogy ugyan mutassa már meg vki "ismerd meg az ellenséged" alapon egy screenshoton, hogy hogyagecibe néz ki egy spiked modell. Kábé 10-en ugrottak rám a régiek közül. Vki egyébként linkelt vmit, de kimoderáltaták gyorsan.
Változnak az idők, most már nem tabu ha látott vki csitet, hanem új mozgalom, hogy ki ismeri jobban. Csak nekem már volt ezzel rossz tapasztalatom, szal kutassa más. Jó csitelnek, ha aszondjátok. Bocs hogy közöltem. :)
bender modellek: azokat egy Bender nevű képregényrajzoló figuráiről csinálták, semmi közük semmiféle low fps modellekhez.
low fps modell: azok amiket a cs.hu-ról le lehet tölteni, alacsonypolygon számú, stb. Hivatalosan használható.
Mage képein szereplő modellek: Egyikse a fentebb említett kettőből, mind2 rikítószínű skin, nem fps növelésre hanem egyértelműen jogtalan előnyszerzésre valóak. Aki ilyennel játszik az megérdemel egy figyelmeztetést, hogy ez csítnek minősül, aztán ban. Ennyi...
EQ-n nem volt náluk ilyen, szal biztos nem azért rakták fel, hogy legalább csit általi sikerélményük legyen.
Ez eddig is köztudott volt, hogy használják, állítólag vmi lowfpsbendermodell. Bár tom egyeseknek szájensz fiksön lehet, hogy nem mindenki erőműről játsza a CS-t, de ők még így is panaszkodtak tibeten, hogy felülre nem tudnak menni, mert diavetítőként rakja ki nekik a tájat... Persze lehetne mondjuk télleg 1színű, de ez az indok, és alapjában elfogadható.
Én mondjuk nem is játszanák csét tutkó, ha gagyi lowfps modellekkel meg butított grafikával kéne menni, így is elég randa szegény HL.. :|
1. Gamma ass szar, régi, unom, ronda, CT map: Mapteszt topikban 3-4 oldalon keresztül ment a sírás utólag, hogy ha már 1szer a 2k-t nem rakjuk be a mappackba (mivel az régi és unja már mindenki aki él, eleve azér kell mappack, hogy új színt hozon, nem azért hogy összefoglaljuk az eddigi rágógumikat..), szal hogy legyen akkor a gamma, mer az über. Nesze. Erre sírás. :|
2. cs_bigwong szar, ménem scud24345345: Ez egy szavazás eredménye volt, ha a nemkevés szavazott mapból 1. (értsd első) helyre jött be, akkor a szavazás mint fogalom lehet a hibás, szal diktatúra kellett volna (én egyébként is ezt tanácsoltam ]8)).
Egyébként scud2k1 azután jött ki, hogy befejeződött a mappack szavazás. Lehetne rajta módosítani, hogy bekerülhessen, de az akkor most új szavazás? Ha hetente dob be vki a fórumon egy új mapot, az megint új mappack? Ez volt régen és állítólag azért kell tartani egy tervet, hogy egységes legyen, mert régi rencer xart sem ért.
Ezt Monta Moli meg a többiek, szal beírtam összefoglalónak vala. Kalevala. Megjelenés (ill. kihírezés) 1etlen feltétele már csak:
"Lee 2001-11-10 20:44:23:
Elnézést, de egyebiranyu erosen elfoglaltsagaim miatt - a'la Moli -, nem tudom sajnos az elore lathato 1-2-3 napon belul kihirezni a cuccot,.
Bocsanat
Itt tartunk most, építő jellegű 5letekkel a mapteszt topicba fordulni. Thx és köszi. Mekk.