Én hajnalban megyek Bécsbe. De pont úgy vagyok vele mint te. Csak ülök és olvasom a különböző oldalakat. De azért most már erőt veszek magamon.
Jó éjt mindenkinek!
Egy igen jóképű , egy igen magányos , egy igen FIATAL , és egy futbalista akiért élnek halnak a csajok ezek szerint ......
Szebb jövőt érdemelt volna :(
Én kezdek fáradni , fogalmazni is alig tudok már ... de olyan lassan tudok elszakadni a géptől most .
Tökéletesen megmutatta ez a mai nap hogy hol van Európa és hol van a primitívség és sötétség.
Nem találok szavakat arra amit a magyar média művelt ma.Valószínűleg ez is megérne egy topicot.
Kezdve az index hirtelen halál a hosszabításban dumájával,a korridor "exlúzív videó a halálról" linkjével,a blikk a görcsberándult halott Fehér arcával a címlapon.
Nem is beszélve arról amit a televizíósaink műveltek.
Nem igaz hogy nem lehetett volna egy kétórás műsort csinálni,ahová meghívták volna az összes volt eddzőjét,jelenleg itthon játszó volt csapattársait,pár magyar "szakembert",meg csináltak volna egy órás összeállítást a pályafutásáról,interjúiból és góljaiból,majd a végén kapcsolják Lisszabont,a Benfica stadionját,vagy azt a portugál tévét.
Az elmúlt 4 évben találkoztam 3-4 portugál emberrel, akkor kedvességüket kivételes személyiségüknek tulajdonítottam.
Azonban a mai események után úgy gondolom, hogy Portugáliában ez a természetes. Annyira hozzászoktam már az évek során a magyar kicsinyességhez, irigységhez, hogy teljesen meghatott ez a portugál gyász. Rengeteget tanulhatnánk Tőlük!
Régóta tervezem, hogy egyszer magam mögött hagyom ezt az országot, valljam magam akármennyire magyarnak. Ez az elhatározás most megerősítést nyert... Sajnos.
Edes Istenem!
Hat mi motival ilyenkor egy ujsagirot, hogy ilyen kepet rak fel a cimoldalra, egy ilyen sablonos szoveggel? Hat vazeg egz napjuk volt ra, hogy meltokeppen megemlekezzenek errol a nagyszeru fiatalemberrol es akkor egy ilyen felhaborito kepet tesznek fel? Lattam az egyik oldalon az osszes portugal ujsag mai cimlapjat. Egymast multak felul kedvessegben, joizlesben, melto bucsuban. Pedig ott is kozeledett a lapzarta. A keddi blikk cimlapjan meg szegeny Feher Miki lesz fennakadt szemekkel, mellette meg egy meztelen csaj, idiota szoveggel. Hat ezt erdemli? SZEGYEN!
Gondolom a portugalok ma nagyon sok szimpatizast szereztek maguknak. Tobbek kozott engem is!
NYUGODJ BEKEBEN MIKI ES KOSZONUNK AZT A SOK OROMOT AMIT GOLJAIDDAL SZEREZTEL NEKUNK!!!
De yo érzés ... .az egyik Portugál srác az én Ria,Ria,Hungaria-at bekpozta magának . Nem baj , hagy tanulják meg ők is azt hogy : RIA,RIA,HUNGARIA !!! RIA,RIA,HUNGARIA !!!
Köszönöm.
Akkor valóban helyes lenne most adni neki nevet. (Nem szeretem a Puskás-stadiont, mert nem tetszik, ha élő emberről neveznek el valamit. Mikiről sajnos most már lehet - ilyesfajta aggályok mellőzhetőek...)
Lothar Matthäus nyilatkozott a BILD-nek:"Mindannyiunkat sokollt a hír.Mikivel számoltam a csaptban,biztos jöv?je volt nálam."
Dieter Hoeneß:"Igen,igaz,a játékos(mármint gondolom Miki...) már régóta a kívánságlistánkon van.Ezt egyszer?en nem lehet elhinni,hogy egy ilyen fiatal ember az életb?l ily módon kényszer?ljön távozni."
Át kell írni az egész honlapját. E/1-ben van fogalmazva: "születtem: 1979. július 20. magasságom: 186 cm súlyom: 84 kg", stb. Mégsem írhatják oda, hogy "Meghaltam a pályán, 2004. január 26-án" ...