Keresés

Részletes keresés

DRT Creative Commons License 2000.07.12 0 0 127
Ennél jobb reggelt mindenkinek!

Tegnap este 11-re már haza is értem Jászberényből, de látom még ha be is jöttem volna bejelentkezni, akkor sem viszem a pálmát.....Viva la munka, igaz sorstársak?!

Les Creative Commons License 2000.07.12 0 0 126
Sziasztok.
Új nap, új szívás. Ma nincs főnök, ám reggel egy diszkrét levélke várt, amiben közli, hogy ma mi mindent akarok megcsinálni, lehetőleg tegnapra. Mikor tehette ide? Azt hittem, én mentem el utoljára. Vagy még beugrott ma reggel (hajnalban)? Rejtély. Ezexerint ma nem hosszú nap lesz, hanem sűrű.

Les

bluemoon Creative Commons License 2000.07.12 0 0 125
Má megin én vagyok.
Hamarabb végeztem, indulok haza. Úgy látom, ti már rég húzzátok a lóbőrt.
Na pá, folyt.köv holnap.
Előzmény: bluemoon (124)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.11 0 0 124
Gályán van még valaki?
bluemoon Creative Commons License 2000.07.11 0 0 123
Asszem, ma te nyertél.
Előzmény: agresszívmalac (122)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.11 0 0 122
Dír csinovnyik!

Jól nyisd ki a Szemed mert most olyan sz....t olvashatsz, hogy ejnye.

Levittem a családot balatonra, ott megfordultam, jövök vissza, felforrt a hűtővizem. 2(!!!) liter desztvíz utántöltése után kb. 60km/h-val gyövök haza. Most mocskosan, izzadtan ülök az irodában és (most figyelj) lehet, hogy a tárgyalópartner el sem jön (ha ez megtörténik én biztos kézzel fogom magam tökön szúrni.
Ja és a családnak meg megígértem, hogy legkésőbb holnap délig ott leszek.

Kiváncsi vagyok mi jön még ma.

Előzmény: csinovnyik (119)
Les Creative Commons License 2000.07.11 0 0 121
bluemoon,
köszi az együttérzést. Nem szokok bánatomban inni, inkább a társaság miatt, vagy mert jól esik, ráadásul kint most éppen jól esik (gyenge szóvicc!), nincs is kedvem hazamenni.

DRT,
tívíműsorok miatt ne bánkódj, szarok azok, úgy ahogy vannak. Nekem heti 1/2 óra elég: Animal Planet, Discovery, Spektrum, Cartoon Network, oszt' jóvan. Amúgy sokkal jobban jártál, mint nils, neki ki is gyulladt... :)

Les,
Evesus Vulgaris (Közönséges gályarab)

Előzmény: bluemoon (118)
DRT Creative Commons License 2000.07.11 0 0 120
Hát ilyen egyszerűen nincs!!!
18.00 lassan és irány Jászberény :(((
Ha visszajöttem és lesz kedvem, majd sírok.
csinovnyik Creative Commons License 2000.07.11 0 0 119
szabadság rabszolgák!

most van az a perc, amikor tudom, hogy húznom kéne a vérbe, viszont azt is sejtem, hogy jön még legalább másfél óra amíg csak készülődök, viszont áldom a sorsot, mert ma egy fél órát kell autózzak hazáig, viszont az elmúlt hetekben a rendes munkaidőt átlag napi hat óra autózás szinesítette.
mennyi az a rendes munkaidő, amihez ha hozzáadok hat órát még nem érzem úgy magam mint akit nagyon átb@...?

azér jó ez a topik, mer legalább látom, más is szív.

üdv.
(légvonalban kétórányira a cserszegi fűszerestől)

bluemoon Creative Commons License 2000.07.11 0 0 118
Szia Les!

Együttérzek veled, idd le magad!
:-D

Előzmény: Les (116)
DRT Creative Commons License 2000.07.11 0 0 117
Szeva Les!
A Tvnk kilehelte a lelkét, nekem meg nincs della másikra. Nem egy nagy sztori, de a hangulatomon dob egyet ez is.

Ja, még mindig nem dőlt el, hogy megyek-e a nagy magyar igazságba éjszakázni. Ez azért jó, mert minél később találják ki, annál később indulok, annál később érek vissza és annál inkább bevedelem agresszívmalac feldobott nyereményét. Ki az a hülye, aki nekiáll Jászberényben lakni?!

Előzmény: Les (116)
Les Creative Commons License 2000.07.11 0 0 116
S z i a s z t o k.

Les bácsi akkor most csendben megőrül. Imént szólt a (csinos középkorú) főnököm titkárnője, hogy azonnal hagyjam abba, amit csinálok, mert más lett a koncepció. Akkor ütöttem le az utolsó entert. Perfect timing. Majdnem ordítottam. Ja, és előre szólok, hogy a managerek etetése tilos!
OFF
DRT, mi van a tv-vel?
ON
nem Les(z) ennek jó vége!

DRT Creative Commons License 2000.07.11 0 0 115
Ha minden jól megy perceken belül indulhatok Jászberénybe... Akkor mára esélyes leszek. Bár ne kellene ilyeneket leírnom!!!
Egy dolog nem szomorít, ma sem kell a kihagyott esti TVzésen rágódnom, ha jövök visszafelé a pusztából. Mert hát a TVnk az.....
bluemoon Creative Commons License 2000.07.11 0 0 114
Segítség! Ősz hajszálakat találtam a fejem. Áááááááááááááá.

Kedves Les!
Rabszolga vagyok. Asszem beállok postásnak. :-)

Ajánlom figyelmedbe az ag.malac által ajánlott szörnyű löttyöt. Kőkemény. De jobb, mint a kávé. Én tutira újra ahhoz fordulok ma este, már 3 kávén túl vagyok, de így is bealszom.

Mindenkinek kitartás.

Les Creative Commons License 2000.07.11 0 0 113
Hölgyeim, uraim, bejelentést teszek.

Ma is, csak úgy, mint soxor, beszállok a versenybe.

(Imént hívott főnökasszonyom és érdeklődött az esti programom felől. Aszittem, moziba vagy színházba hív: ingyenjegy, díszelőadás vagy valami, ám nem. Tehát maradok.)

LeZ, a KVautómata nagy barátja

Les Creative Commons License 2000.07.11 0 0 112
bluemoon,
te a mai vár6ó teljesítményed alapján órabérben unterolni fogod a helyettesítő segédtakarítónő-gyakornokokat. :)

LeZ
(társadalmi munkában alportás)

Előzmény: bluemoon (111)
bluemoon Creative Commons License 2000.07.11 0 0 111
Én is beszállok a versenybe.
Igaz, ma csak 7-kor kezdtem, de valószínűleg hajnali 3-ig itt leszek.
Előre pajtások, mindent a munkáltatóért!

pok ussz: te vagy a fény az éjszakában
:-D

Előzmény: Les (107)
en.tigris Creative Commons License 2000.07.11 0 0 110
Kösz a díjat!
Aszem most megyek a retekbe, mint a vöcsök, a mai versenyből kiestem. :)))

További kitartást!

Előzmény: agresszívmalac (103)
zizi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 109
micsoda buli lenne, mondjuk Ausztráliába vinni a családot, aztán gyorsan vissza az irodába :-)))
Előzmény: pok_ussz (108)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.11 0 0 108
Jövő nyáron határon, vagy inkább kontinensen túl menjetek nyaralni.
Előzmény: agresszívmalac (106)
Les Creative Commons License 2000.07.11 0 0 107
Topicgazda,
lehet, hogy versenyezni fogunk. Suxx.

L.

Előzmény: agresszívmalac (106)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.11 0 0 106
Dír Les,

Megértem, hogy ma nem akarsz nyerni.
Egyébként sajnos ma úgy néz ki, hogy én fogok nyerni. Most sikerült nyélbeütnöm a délutáni megbeszélést.
Tehát most(!!!) elmegyek a retekbe, hogy levihessem a családot a balatonra. Ezek után visszajövök a retekből az irodába, majd a tárgyalás után megcsinálom az árajánlatkérést, és kb. hajnali 48000 óra 752000 perckor elmegyek innen a retekbe.

Na Retek!

Előzmény: Les (104)
zizi Creative Commons License 2000.07.11 0 0 105
szasztok retkesek :-)))
tegnap, mikor is elhúztam a retekbe, éppen nem működött a kapcsolat a világgal, most viszont kis naplopás játszik be, aztán kihúzok egy könyvesbolt feliratú retekbe amennyiben (és ha) ez a nyavalyás domino server megadja magát a sorsának, amit nem kerülhet el (vagy igen, de azt egyelőre felejtsük el :-DDD)

kavi mesterem !
megtaláltad a pajszert ? :-)))

Les Creative Commons License 2000.07.11 0 0 104
Köszönjük. Nagy a meg10teltetés. De ma inkább nem szeretnék nyerni. Ha lehet.

L.

Előzmény: agresszívmalac (103)
agresszívmalac Creative Commons License 2000.07.11 0 0 103
Háj Gud Óld Sztahanovz,

Ti nem pihentek ?

Ma mentem volna szabadságra, de helyette újra itt vagyok. Már úgy hiányzott a dolgozóm. Ma reggel végre a főnökeim élő egyenesben halották a fővállalkozótól azt amit én már kb. 45678 trilliárd fényéve ugatok (kb. így: vau-hörr-hu-hu-vauuuu).
Ennek eredményeképpen volt már egy tárgyalás reggel és valószínűleg lesz egy délután is meg holnap délután is.
Ehhez képest a családot nyaralni kellene vinnem, asszony most már biztos tökön rúg, reggel már veszekedtünk is úgy, hogy minden remekül alakul.

Azt is modhatnám: "Kalandra fel" (A.E. Bizottság)

UI.: A mai elektronikus söröket, hősies helytállásuk miatt en.tigris és Les sztahanovok érdemelték ki.

DRT Creative Commons License 2000.07.11 0 0 102
:)
Öröm mikor egy varázsló feldobja egy ember napját!
Előzmény: pok_ussz (101)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.11 0 0 101
Szeva DRT,
Neked rögtön egy tévét adna, gratis.
:-)
Előzmény: DRT (100)
DRT Creative Commons License 2000.07.11 0 0 100
Bezzeg a pok ussz-ra, az rögtön beugrana!
Odamész a kislányhoz - "Én vagyok a nagy pok ussz!"
Erre a cica - "Jósolj nekem is!"

:)))

Elnézést a poénkodásért, de ma úgy néz ki sok dolgom lesz és előre kínlódok. Akármi is lesz: 18-kor retekelek (vagy nem).

Előzmény: pok_ussz (98)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.11 0 0 99
Persze a helyzetet biztos megoldaná a "Na, akkor megyek a retekbe!" rikkantás.
Előzmény: pok_ussz (98)
pok_ussz Creative Commons License 2000.07.11 0 0 98
Na, el tudom képzelni: egy fejvadászhoz belibbenne mondjuk bluemoon, s odasúgná sejtelmesen: bluemoon vagyok...
Nézne is ki a fejéből a HR-cica, hogy mit is akarnak tűűűle.
Előzmény: Les (95)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!