Keresés

Részletes keresés

The Evil Creative Commons License 2000.06.14 0 0 918
Vivecaaaaaaaaa!!!!!!
Mi az a 2Rock?????!!!!!! Látni akarom!!!!!! A Nightwish egyébként jó, asszem 8-at vagy 9-et adtam rá, ami tényleg nem rossz, de hát a Maiden az MAIDEN!!!!!!
Holnap vizsga, ha túlélem akkor minden annnnnnnyira jó lesz, addig is hajrá Szlovénia, éljen Tore Andre Flo, és persze: VIDEOTON HEY HEY!!!!!!!!!!!!!
Előzmény: Viveca (915)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 917
Értem én, Virág, magam is bámulom a görbelábú gyerekeket, igaz, bicaj nélkül. Ma képes voltam felfalni egy nagy bödönnyi málnát meccsezés közben... Egyébként levélben akartam írni - de itt ugyanúgy jó, sőt... Szóval asszem, ezentúl inkább leveleznünk kéne, én ugyanis leállok a naponkénti netezésről. Sajnos nem engedhetem meg magamnak (és akkor még finom vagyok...). Szal nem tart idáig a takaróm.
Csak hétvégenként fogok nyomulni és hét közben max. egyszer megnézem a leveleimet, de ennyi.
Ma volt HIM, méghozzá a Top Selection műsorban! Persze csak a jégcsapos klip, de én mégis olyan boldog voltam...
Előzmény: Bloodflower (913)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 916
Ez a hajrá még viccnek is gyatra... Levél ment.
Előzmény: Pancser Láma (914)
Viveca Creative Commons License 2000.06.14 0 0 915
Evil, ezt nem kellett volna... Egyébként holnap Maiden a 2Rockban...
Előzmény: The Evil (912)
Pancser Láma Creative Commons License 2000.06.14 0 0 914
Mijaz , itt mindenki focit néz, csak én hajrá Viveca?
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.13 0 0 913
bocs Viveca, nem tudom mi lesz velünk, foci EB meg minden, a TV előtt biciklizem egész este és szidom az aktuális ellenfeleket!!! tiszta ciki...

HIMről semmi újság, Viva2őm még mindig szar...

The Evil Creative Commons License 2000.06.13 0 0 912
Viveca!
Képzeld hallottam Nájtvist a MH hangpróbán tetszett is valamennyire. Viszont a Maidenre jobbat adtam :)))
Viveca Creative Commons License 2000.06.13 0 0 911
Persze elfelejtettem valamit...

Libi! Elég a hatvanas kazi, kipróbáltam, amikor a Wishmastert átvettem anyámnak!!!...

Előzmény: Viveca (910)
Viveca Creative Commons License 2000.06.13 0 0 910
Látom, megin egyszerre fogok izenni mindenkinek, oszt továbbállok, mert képtelen vagyok éjszakába fúlóan intézni ezt a dolgot.

Pm: szívesen. Na ugye?!?!?

Libi: a csütörtök jó, ott leszek, de iszonyúan szedd a patáidat (ami nálad ugyibár eleve a lehetetlenség határát súrolja), mer ki tudja, mi vár még rám aznap délután... Sohse lehet tunni!

Flower, szívem! Az lehet, hogy te hatkor ráugrottál a gépre, de hogy az összeamortizálta magát alattad, az ziher! Legalábbis a jelek szerint... Mizújs a mi kis drágáink körül? Hallottál valami izgit bárhol? (Bár ha te is a fórumot nézegeted, akkor aligha...) Még nincs fenn a txt-n a következő Overdrive PEDIG HÁT UGYEBÁR?!?!?!?!... Remélem, télleg lesz az a Southside warm-up...
A fórumon megkérdeztem, honnét lehetne leakasztani a nyuszis képet (orv módon be szeretném rakni ide, hogy mindenki elájuljon, haha!), de amit az Anikó írt válaszként, olyan link nincs is... Hát ez kész őrület...

No csá, emberiség, megyek a him fórumba, aztán lehet, hogy még bepislogok...

Előzmény: Bloodflower (909)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.13 0 0 909
na jó, eléggé haldoklunk is...holnap 6 óra 0 perckor ráugrok a gépre, mielőtt családom nehezebbik fele megtenné...szerintem tuti balhé lesz! de már tegnap sem tudtunk netezni, meg azelőtt sem, kéne valamit megbeszélni má, nem? no persze kit érdekel ez...

goodnight nektek, illetve napot, én még szörfölllök.

paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.12 0 0 908
már ki is kaptak...:_(((((((((((((
Előzmény: Bloodflower (907)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.12 0 0 907
no benéztem...családom rájött, hogy internetezni akar, úgyhogy nemtom milesz velem ezentúl...

szegény angolok kikapni készülnek..brühü.

Libertine Creative Commons License 2000.06.12 0 0 906
Pl. csütörtökön 16 50-kor?

a libertine

Előzmény: Viveca (903)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.12 0 0 905
örömmel értesítelek, megkaptam. köszönöm. szép, finom.
valóban már kicsit nem annyira aktuális, de azért nagyon örültem, és még egyszer köszönöm. hasznos volt!
és nagyon is osztom a véleményed!!!!!

üdv, lina

látom ma formában vagyok, és még sok hasonlóan értelmes hozzászólás fog születni ajkamról...ujjaimról...:)

Előzmény: Viveca (904)
Viveca Creative Commons License 2000.06.12 0 0 904
Jó, küldöm, de ha a múltkorit se kaptad meg, nem tom, ezt most mér kapnád... de hátha.
Amúgy meg IGEN. Gondolatolvasok!!!
Előzmény: paulinamartinez (899)
Viveca Creative Commons License 2000.06.12 0 0 903
Libi, most asztán nem tom, mi lesz, mikó keveredsz erre, mert meg kéne beszélni ezt a Nightwish ügyet... Örülök, hogy nem vagy alattomán, csak szimplán hidroplán! Sajna ma nem tudok sokáig maradni, mert a spanom is nyomulni szeretne...
Előzmény: Libertine (901)
The Evil Creative Commons License 2000.06.12 0 0 902
Örülök, hogy tetszettek.
Tényleg nagyon jó fejek voltak, különösen Janick volt nagyon aranyos.
Steve kicsit szomorú volt, mert emlékeztettem rá, hogy a West Ham 4-3-ra kikapott a Wimbledontól az Upton Park-ban. :))))

Előzmény: Viveca (893)
Libertine Creative Commons License 2000.06.11 0 0 901
...úgylátszik napszúrást kaptam, egyszóval NEM vagyok alattomán :-)

a libertine

Előzmény: Libertine (900)
Libertine Creative Commons License 2000.06.11 0 0 900
Kedves Viveca,

a férfinem nemében kívánom közölni, hogy én vagyok alattomán, legföljebb ottomán (török)-szimpatizáns! Egyébként is itt hűtöm Neked a Borknagar CD-t a kólámba áztatva, hogy el ne olvadjon a 35 fokba!

a libertine

Előzmény: Viveca (895)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.11 0 0 899
mért nem hiszed el, hogy fontos lenne?
különben meg gondolatolvasó vagy, vagy mi? :)))
na akkor küldöd?
Előzmény: Viveca (897)
Viveca Creative Commons License 2000.06.11 0 0 898
Nem hiszem, hogy ma még visszanézek, de holnap kora délután mindenképp.
Előzmény: Viveca (897)
Viveca Creative Commons License 2000.06.11 0 0 897
Hidd el, tényleg nem aktuális a történtek után. Én csak tudom, hisz én írtam, haha... Cseppet se izgasson. Vagy netán te is többfelé kívánsz kacsingatni egyszerre? Mert akkor elküldhetem...
Előzmény: paulinamartinez (896)
paulinamartinez Creative Commons License 2000.06.11 0 0 896
viveca!

sajna nem kaptam még meg a leveled, pedig nagyon érdekelne, és nagyon fontos lenne!
akkor elküldöd majd megint, ha tudod?
szeretném,
köszi,
lina

Viveca Creative Commons License 2000.06.11 0 0 895
Semmi gáz, Virág, az is szép tőled, hogy ilyen harmadnaposan egyáltalán benéztél! Én sem fogom itt tölteni az estét, majd körülnézek, hányan hívnak hányfelé - ez itt a hasfogdosás helye - és a legkedvezőbb ajánlatot elfogadom. Ez vagy valami focimeccs lesz vagy valami "remekbeszabott" filmalkotás, vagy nekiállok saját kéziratot olvasni - de az is lehet, hogy eltöprengek a férfinem alattomán.
Egyébként írt egy lány a fórumba, aki aszongya, szerinte Migé télleg Migé... És nem én voltam, haha!
Előzmény: Bloodflower (894)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.11 0 0 894
Szia Viveca!
Sajnos ma sem tudok soká maradni, ismét népáradat lesz nálunk...sok üveg maradt teli...
Viveca Creative Commons License 2000.06.11 0 0 893
Evil, megkaptam a képeket, nagyon aranyosak! Steve-en és Janickon látszik, hogy haláli jófejek lehetnek! Biztosan nagy élmény volt találkozni velük - tudom én, milyen érzés ez... Szal köszi!
Előzmény: The Evil (887)
Viveca Creative Commons License 2000.06.11 0 0 892
Jó nagyot, Virágom! Bocsesz, korábban akartam idetolni magam, de eccerűen annyira bámultam a férfi teniszdöntőt, hogy képtelen voltam elszakadni. Óriási meccs volt...
Előzmény: Bloodflower (891)
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.11 0 0 891
hova tűntetek édeseim?
szemét franciák rúgtak egy gólt....hajrá DÁNIA!!!
Bloodflower Creative Commons License 2000.06.11 0 0 890
no azért azt nem!
de remélem ha igen, fogod majd a kezünket....
Előzmény: Viveca (889)
Viveca Creative Commons License 2000.06.11 0 0 889
Na most a jó, mer a frímél meg nem enged be. Adatbázis hiba, mi, mother*******...

Nem lesz ez így jó, Virágom! Villével együtt fogtok ülni a májzsugorosok szakrendelésén, oszt nézhetem az én szépen eltervezett jövőmet!

Előzmény: Bloodflower (888)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!