Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

Perszepityu Creative Commons License 2006.08.07 0 0 579
Szia!
Mi újság a Tigrával? Írtam mailt, nem jött reakció...
Előzmény: aa01 (577)
Aroon Creative Commons License 2006.08.04 0 0 578
Sziasztok van tigrához egy 316 oldalas kézikönyvem pdf formátumban csak az a baj hogy német nyelvű de sok érdekes dolog van benne ha érdekel irj a bart@freemail.hu ra és átküldöm ;) HOLLA
aa01 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 577
Ki hozom a kereskedesbol mert lehet felviszem Pestre.
aa01 Creative Commons License 2006.08.04 0 0 576
Nincs horpadas! Nem en vagyok a kereskedo csak enyem az auto.
Perszepityu Creative Commons License 2006.08.04 0 0 575
A kereskedések tudtommal 100-150ezret rátesznek, szóval ha ki lehetne onnan hozni, rögtön barátibb lenne a dolog :) Vagy te vagy a kereskedő?
A fényképen úgy látszik, mintha a vezető oldali ajtó mögött lenne egy horpadás. Tényleg van, vagy a kép csal?
Előzmény: aa01 (573)
aa01 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 574
Itt megnezheted
http://www.hasznaltauto.hu/kereso1.auto?hirdeteskod=710473&command=ugras&screenwidth=1280
aa01 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 573
A kereskedesbe 1.390.000 ft ra van kirakva. Ebbol lehet alkudni :)
Perszepityu Creative Commons License 2006.08.03 0 0 572
Az árára nem tértél ki... :)
Előzmény: aa01 (571)
aa01 Creative Commons License 2006.08.03 0 0 571
Hello! Igen ez az egy van idaig. Vegul is be lett hozva, lerendszamoztam jartam vele es ugy gondoltam hogy eladom.99 ev vegi klima van benne riaszto nincs. Sajnos most nem tudom hajtani mert kint van a kereskedesbe :( amugy jo kis autok nagyon megtetszett.
Perszepityu Creative Commons License 2006.08.03 0 0 570
Szia!

Érdekelne a tütű, egy gondom van eddig, :) hogy nem vagy túl közel. Én esztergom mellett éldegélek, szóval lutrira leruccanni Kőrösre....
Miért akarsz megválni a gépől? Klíma, riasztó van? és hát a legfontosabb... mennyit kérsz érte?

Üdv!
Előzmény: aa01 (568)
aa01 Creative Commons License 2006.08.02 0 0 569
nah itt van
aa01 Creative Commons License 2006.08.02 0 0 568
99 es 1.4 es tigrám elado!! minden van benne.
Perszepityu Creative Commons License 2006.08.02 0 0 567
Feketét szeretnék és mindenképp klímásat! Esetleg ezüstöt, vagy sárgát, vagy pirosat... :o) és lehetőleg '97-98-as évjáratút. Megnéztem a linket, amit dobtál, igen ízléses tocsi, nagyon szép! Már eljutottam arra a pontra, hogy minden csepp benzint sajnálok a mostani "autómba" tankolni :D Szeretnék már vágre egy Tigrisben csücsülni...
Előzmény: kacsa_ (566)
kacsa_ Creative Commons License 2006.08.02 0 0 566
jol elqrta a linket, de azert sztem latod :)
Előzmény: kacsa_ (565)
kacsa_ Creative Commons License 2006.08.02 0 0 565
feketet vegyel, mert az jo szin, es legyen benne klima, mert kulonben meleg van :D

Ez a kepek alapjan nagyon guszta:
<a href="http://www.carstyling.hu/buy_shower.php?id=28747" target="_blank">hirdetés</a>
<a href="http://www.carstyling.hu/car_shower.php?id=6047" target="_blank">további adatok</a>

üdv
jo keresgelest :)
Előzmény: Perszepityu (564)
Perszepityu Creative Commons License 2006.08.02 0 0 564
Köszönöm a segítséget Kacsa!
Már csak találnom kellene egy lyan Tigrát, ami árban is, meg felszereltségben is megfelelő. :)
Teljesen kész vagyok...az éjjel azt álmodtam, hogy egy tigra csomagtartójában nézelődök, hogy nem rohad-e valahol :o)
Előzmény: kacsa_ (563)
kacsa_ Creative Commons License 2006.08.01 0 0 563
Hat nezd...
A km emberfuggo. En tudok olyan autot amiben 5 evesen 35e km volt, en pl 4 ev alatt mentem 70 ezret. Amugy vannak lathato jelei, ha tobbet ment, pl kopik a kormany, ki van ulve az ules stb...
Milliomos palanta: azok 3-as bombit kapnak. Azt tenyleg nem szabad venni, mert hajlamosak inkabb benzinre kolteni a penzt, mint olajra. Szvsz 3-as bmw-ben hamarabb kifogsz egy szethajtottat mint tigraban. Arrol nem is beszelve, hogy ahanyszor tigrat latok mindig 30 folotti fickok ulnek benne. (Annak ellenere, hogy mindenki "lenoiautozza".
Ki lehet fogni motorhibasat, meg olyat is ami nem az. Eleg sok van mar az orszagban, viszont eleg oregek is sajna. Opel szalonba elviszed, allapotot felmerik, aztan lehet hogy okosabb leszel. De lehet hogy nem :) Hasznaltauto vasarlasban van azert lutri is...
Előzmény: Perszepityu (562)
Perszepityu Creative Commons License 2006.08.01 0 0 562
Ha vásárlásra kerül a sor, akkor mindenképp!

Szerintetek mennyire hihető egy 98-as TIgránál az 50-60ezer futott kilóméter? :)
Amit tegnap elfelejtettem kérdezni; azt hallottam több embertől, hogy azért NE vegyek ilyen autót, mert hogy ezt a milliomos palánták kapták meg sportautónak és ki van taposva az autó bele. Na most biztos van ilyen is, vagy tényleg ez a jellemző?
Előzmény: kacsa_ (561)
kacsa_ Creative Commons License 2006.08.01 0 0 561
vidd el allapotfelmeresre...
Előzmény: Perszepityu (560)
Perszepityu Creative Commons License 2006.07.31 0 0 560
Sziasztok!

Az elejétől fogva egész a végéig elolvastam ezt a jó kis fórumot, ugyanis NAGGGGYON szeretnék egy Tigrát magaménak tudni :) Szóval ha lehet, már a 7végén vennék egyet, de max 2héten belül akarom, akarom, akarom!!!!
Most ki is néztem egyet, bár az árát sokallom...meg a megtett kilóméter is necces szerintem.
1.4, 90LE 1997.07. , 135e Km, elektromos ablak, tükör, ABS, könnyűfémfelni, centrál zár, tetőablak, klíma, színezett üveg, CD rádió, ködlámpa, törzskönyv,g arázsban tartott
szép fekete :) és 1.350.000-et kér érte a gazdija... :/
Szerintetek?
Amiben még segítséget szeretnék kérni, mi az a nagypn spec dolog, amire a legjobban figyeljek oda vásárláskor? Hová bújjak, mit keressek, stb...
Előre is köszi!
Üdv.: Egy leendő Tigrises! :)
aa01 Creative Commons License 2006.07.31 0 0 559
Hello! 98 as es nincs benne klima? Pedig ahanyat lattam mindbe volt meg a 96 osba is.
Nekem van egy 99 es 1.4 es az is olaszbol van, de nagyon jo! Raksz fel kepet a tiedrol?
Elado ha valakit erdekel
TKH7 Creative Commons License 2006.07.29 0 0 558

1.250.000 volt és a klimán kivül mindene van. Ilyen melegben azon gondolkodok, hogy az is kellene bele, csak még nem jártam utána, hogy mennyi problémával jár a beszereltetése.

(Kérném a többi, ebben járatos tag véleményét ezzel kapcsolatban, hogy mennyibe jönne és nehéz ügy-e?)

Az enyém is olaszból van, és ahogy a többiek is mondják, a külföldiek általában javitottak. Nekem vagy szerencsém volt, hogy nem törött, vagy csak valami minimális problémája volt, mert sehol nem látok rajta javitást. Mondhatom, hogy elég jó állapotban jutottam hozzá.

Teljesen függő lettem tőle, minden pénzem rá költöm, hogy szebb és jobb legyen...

Sok szerencsét a keresgéléshez.

Előzmény: G-Za (556)
kacsa_ Creative Commons License 2006.07.28 0 0 557
Jol felszerelt, es viszonylag jol tartja az arat, de azert azt kalkulald bele, hogy a kulfoldrol behozott tigrak 85%-a torott volt. Marpedig az itthon futo tigrak nagyresze kulfoldrol jott.
Amugy sztem nincs gaz vele. Bar az enyem most betegeskedik :(
Előzmény: G-Za (556)
G-Za Creative Commons License 2006.07.27 0 0 556

Először is köszi a véleményt!

Ami miatt felcsillant a szemem a kinézeten túl, az az, hogy ebben az ár kategóriában

nagyon jól felszerelt autókat lehet kifogni. Már-már gyanúsnak tartom, azért kérdezem, hogy megbízhatósági problémák vannak-e vele, vagy mi a menkű :-).

Megkérdezhetem, hogy mennyiért sikerült hozzájutnod, és mit adtak vele?

Előzmény: TKH7 (555)
TKH7 Creative Commons License 2006.07.26 0 0 555

Hello

Én csak jót tudok mondani. Lassan 5 hónapja van nálam egy 98-as, 1.4-es, ami már 140.000km-ert ment, de eddig semmi komoly gond nem jelentkezett (6000km után). A tipikus rángatás néha az enyémre is jellemző, de egy erőteljesebb gázadás után jól érzi magát (nem szeret döcögni 20-al). Igaz, hogy most meg kell nézetnem a váltót, mert a rükvercet nem mindig akarja vinni és néha recseg, de azt hiszem, hogy ezek apró hibák, amik elnézhetők egy ilyen idős és ennyit futott autónál. Ami még nem lényegtelen, hogy szerintem nem fogyaszt sokat, 7 alatt elmegy, de hosszabb távon, jó uton még a 6 is elég neki (pedig mindenkitől azt hallottam, hogy 8-9 kell neki). Nagyon-nagyon megszerettem, "ölni" tudnék érte, nem cserélném el még egy dupla annyit érő autóért sem.

Amikor venni akartam, ez volt az első, amit megnéztem és haza is vittem.

Már ránézésre sok mindent meg lehet tudni róla, de bármilyen autóvásár (szerintem) zsákba macska, ha szerencséd van jól választasz. Persze egy hozzáértő vizsgálata nem hátrány.

Szóval, sok szerencsét, nem fogod megbánni, ha ezt választod.

Előzmény: G-Za (553)
aa01 Creative Commons License 2006.07.21 0 0 554
Hello!! Szerintem jo kis autok. Jol nezki jol megy. Hoztam egyet mar 1 honapja hajtom de meg nem volt szivem eladni ugy megtetszett. Majd most tervezem.
G-Za Creative Commons License 2006.07.20 0 0 553

HELP!

Abban szeretném kérni természetesen a TIGRA tulajdonosok, ill. ex tulajdonosok segítségét,  hogy írják meg a véleményüket az autóról. Szeretnék vásárolni egy ilyen gépjárművest,  de foggalmam sincs, hogy egyáltalán érdemes-e, mert nincs egy ismerősöm sem, akinek lett volna ilyen.

Nekem viszont tetszik nagyon ezért gondoltam megkérdezek pár fan-t :).
Kiváncsi vagyok a típushibákra (vásárlásnál mit nézzek meg alaposan), meg ilyenek. Lehet "hurrogni, köpködni" felhasználói v. szervízes szempontból, de az előnyöket is nagyon szívesen venném.
Előre is köszi!!!

Aroon Creative Commons License 2006.07.11 0 0 552
Az a helyzet hogy kb 200km-el ezelött cseréltem az olajat szal az olajscere nem jött be. Akkor megnézetem a szelepeket meg a viznyomást. Kösz a tippeket!
ket164 Creative Commons License 2006.07.08 0 0 551

helló!

Nekem van egy tippem. Hasonló hangot adott ki a tigrám, minden beindításkor amikor még hideg volt a motor. De amikor bemelegedett el is hallgatott. Vízpumpa. Sajna tipikus opel betegség. Nekem kicserélték (8 ezer Ft. ) , azóta nem csinálja. Nézesd meg szerelővel, mert ha tényleg az és nincs időben kicserélve szétmehet a hűtőrendszered ami elég húzos.

Előzmény: Aroon (548)
aa01 Creative Commons License 2006.07.08 0 0 550
nincs valakinek 1 par gyari tigra felnie elado???

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!