ez érdekes volt. először nem akarta elküldeni a hsz-t, azt mondta a zindex, hogy nincs ilyen felhasználó, regisztráljak :))
pedig belőlem egy is sok, nem igaz?
Csakazértis még egyszer, és csakazértis megcsinálom rendesen:
Egészen pontosan:
...
[23:18] <Bubus> az optimizmust?
[23:18] <Shal> nem, a reménykedést
[23:18] <pau> az értelmetlen reményt
hát igen, tudjuk, ez volt a legszemetebb dolog, amit pandora kiengedett a szelencéjéből :-/
köcsög pandora :)
Ez tényleg vicces. :)(
+ Egyszerre beszélünk és közös mottónk van, hurrá! :)(
...
[23:18] az optimizmust?
[23:18] nem, a reménykedést
[23:18] az értelmetlen reményt
hát igen, tudjuk, ez volt a legszemetebb dolog, amit pandora kiengedett a szelencéjéből :-/
köcsög pandora :)
Ez tényleg vicces. :)(
+ Egyszerre beszélünk és közös mottónk van, hurrá! :)(
Igen, a tavasz érdekes hatással van mindenkire. :)
Jelentem pauval egy jegeskávé, egy nemlétező pizza és némi Sex on the Beach (Libi, nem kommentál!) mellett megvitattuk az aktuális politikai helyzetet (ehem), és egyeztettük a S&M tanfolyamaink anyagát. Az eredményre inkább ne legyetek kíváncsiak. :)
Aki nem jött, az vethet magára. Vagy szórhat. Hamut.
Az este igazsága:
Shalina: Tuti, hogy fiúból van. Ilyen tehetségtelenül hazudni... :)
szóóóval:)
szegény Shalina folyton magára reagál, ez tarthatatlan:-) viszont nem akarok egy csernoféle írtam, írhatszot bebiggyeszteni:)) úgyhogy csókoltassuk a tavaszt, pozitív hatással volt egyesek hangulatára:) kár, hogy évente csak eccer tavaszlik:)) hm. a tavasz is tavaszolhatna.. hátha a jókedv is négyzetelődik.. na jó, gagyogok itt összevissza, de semmi értelmes nem jut eszembe:))
Hát ezt kora délután óta akarom ide leírni (akkor hallgattam), nem tudom, miért vártam vele eddig. Talán azért mert a nap mottóját mindig lefekvés előtt szoktam? Talán lehet, hogy jobban tenném, ha le is feküdnék jól? Csak ideges leszek, ha itt ülök, a fene mindenbe.
Szeretem ezt a dalt.
Gyere közelebb - menekülj el
Kicsi madaram, te vagy a bűnjel
Jönnek érted, s megtalálnak
Forog ez a tánc, egyre bátrabb
Forog ez a tánc, éget a tűz
Csalogat engem, s messze űz
Hét a bánat, s hét az öröm
Adj nekem egyet, s én megköszönöm