Közben megnéztem a Concerto honlapot, láttam az infót Jack Frost-ügyileg. Asszem, ő sem lesz rossz megfejtés. A dobos még mindig az ex-Doctor Butcher-es John Osborne?
glenn: köszi a Metalium-ot, nagyon örülök neki, hogy jönnek. Ha élőben is olyan jók, mint a lemezen, akkor valószínűleg letépett arccal fogok távozni a koncert színhelyéről.
Arról tudsz valamit, hogy Chris Caffery-t ki fogja pótolni?
Zero:
Én is csak vicceltem, persze, tiszta irónia ez az egész.
Az Anathema topic züllesztését épp a te "ironizálásod" indította el. Kac-kac. Ismét jót röhögtünk.
Más.
Sajna, Chris Caffery már nem tagja a Metaliumnak, de így legalább talán be tudja fejezni a Savatage lemezt :-)
supertzar: ezeket magánszemélyként mondom, nem pedig negative art-ként, főleg azért nem, mert az nem egyszemélyes. /mondjuk a mood-ot egyikünk sem szereti/. Ez amúgy egy poén beszólás volt, Locus Star fel is ismerte, lásd feljebb. Véleményem a topic komoly szándékkal tett hozzászólásaival kapcsolatban nem változott. Az idézet az nem szó szerinti volt, csak egy kis irónia...
adamskij: kösz, bár nem tudom, hogy te érted-e, hogy supertzar bátyánk honnan keveri bele ebbe a N.A.P-ot, mivel ezen hozzászólások és a koncertszervező + egyéb tevékenység között túl sok összefüggés nincs az e-mail címen kívül. Na jó van: nem hívom az Ossiant, meg a Mood-ot, de ez személyes meggyőződés és nem MHH, vagy Concerto-ellenesség kérdése, ilyen feltételezés paranoia kicsit, supertzar!
Locus Star:A Maniac nem valami olyasmit pampogott, hogy a marhafejek helyett disznófejeket akartak? Vigyázzatok ezekkel a csákókkal, mer' agresszívek ám ha nem a megfelelő koponya vércsöpög a színpadon, oszt' nektek szaladnak a szikékkel...:-)))))))))))))))
Más.
Véleményem szerint nincs értelme olyan bandákat emlegetni, akikről eleve tudható, hogy drágák. Például az USA-ből idehozatni egy zenekart, gondolom,logikus,hogy nem olcsó, ezért ez csak akkor valósulhat meg, ha az illetékes épp' Euro-turnén van,nem? Úgy tudom viszont, hogy a Hades tervezi a látogatást az öreg kontinensen, hát akkor miért ne?
A skandinávok közül meg továbbra is Meshuggah... bár ezek lusta sertések, és csak Svédhonban adnak egykét haknibulit...:-))))) vagy ha mégse, akkor Thordendal vágja le a fél kezét, vagy Haake darálja le enmagát...:-)))
Egyre csak kérünk és kérdezünk. A sor lassan végeláthatatlan. Zero, köszi a HIM-et! Úgy látom, a Nevermore másoknak is piszkálja a hiányérzetét! Ez dicsérendő.
zero:
Most minek kellett lelőni azt a poént, amit utolsó pillanatig titokban akartunk tartani ???
Mármint, hogy nyomjuk a Mardukkal a Celtic Frost "Into the crypts of rays" c.klasszikusát.
Sanyi már intézi a marhafejeket...
Ja, igen, a pokolbugyorban különösen szeretek, nekem való. Nem is anyázás végett (ilyen is van :)) kérdeztem a hivatalos információról, csak azért, mert tele van a hócipőm azzal, hogy állandóan dezinformáltnak érzem magam. De megnyugtattál, megköszönöm az infót. A feszt kezdetéik pörgök is haza a kénköves cd-imhez.
a poklok bugyra nekem tetszik :-)
látom, vannak akik amúgy is oda kívánnak...
Szóval, concerto homepage a hivatalos, itt csak a locsi-fecsi megy. Ha van új infó, ide is feltesszük, de csak azért, hogy egyből kapjunk néhány gyors cinkelést. Mazochizmus rulez!
Mivel csak márc. közepe van, a végleges infókkal nem csúsztunk ki még sehonnan.
Nem is tudom, melyik topikba illene, mindegy, ide írom: szeretném megkérdezni, hogy az sr2k végső helyszíne, időpontja, föllépők, zsé, amibe kerül stb. és egyéb szuper információk hivatalos fóruma mi lesz? ez a topik, a mhh, esetlek a poklok bugyrába szálljak alá sátáni kinyilatkoztatásért
adamskij: igazad van :) Amúgy a basztát hova raktad volna? szexbe, politikába? :))
Glenn: ha lehet, a Mood-ot tegyétek (ők biztos ott lesznek a magyar fellépők között, sajna...) a Marduk elé. Kíváncsi vagyok Mardukék közül beszáll-e valaki egy kis örömgitározásra "hazánk vezető metal csapatába a Mood-ba".
Amúgy tényleg kár, hogy In Flames-ék nem érnek rá, de még mindig ott vannak a szomszédjukban a finn testvérek, köztük a Sentenced, Nightwish, Amorphis trió
Bookshie: sőt még a HIM is, akik bizony nagyon jók
Emlékeztek még az Aura Aetas-t a summer rocks-ra beszólásra? Nem tudom ki volt az, de szellemes és megfontolandó ötletet vetett fel...
Hmmm, külföldről de jó is lenne, ha hoznátok a CRIMSON GLORYt, ha már a DREAM THEATERt sehogy se sikerül idáig elcibálni...
Örülnék egy PINK CREAM 69-nek is (segíccség, há' mé' dobá'nak paradicsomma'), persze az igazi félistenek akkor lennétek, ha összehoznátok újra itt a PSYCHOTIC WALTZ-ot (RIP)...
Magyarok közül, ha már magunkat nem sportszerű ajánlani (uhhhh, de azért a rejtett segélykiáltást észleltétek, remélem... :-) ), a Symmetryéket szívesen látnám odakint...
A következő bandákat javasolnám. Semelyik sem volt Magyarországon,
megfizethetőek, és eddigi infók szerint rá is érnek ilyen időtájban:
Amorphis
Borknagar
Tristania
My Dying Bride
De nehogy csak magamnak kedvezzek, mondok mást is:
Blind Guardian
Emperor
És még hozzátenném, hogy tavaly volt egy lengyel fesztivál,
(asszem Katowiczében), ahol az Emperor fellépett, pedig csak
cseh vagy lengyel zenekarok voltak mellette.