Stirlitzem, Ketezrem Elvtarsam illegalitasba vonult avagy fenyitesben van? Netan a gestapo rajott, hogy az ajto mogott megiscsak Stirlitz elvtars vezeti oket az orruknal fogva hetek ota, es Rad tortek az ajtot?
Mi mast is mondhattal volna: en nem a stirlitz 2000 vagyok, hanem a nagymamaja: Tavaris Stirlitz!
Fórum:Törzsasztal
Téma:MIÉRT VOLT JÓ MUNKÁSŐRNEK LENNI?
2001. január 4. csütörtök - Titusz, Leona. Internet idő: @902
Daragije Tavaris Raba!
Mindig szamithatsz a barati Kubara es Kinara ha politikai menedekjogot akarsz kerni.
(A Szovjetunio visszaallitasan most faradozunk azert nem emlitettem.)
FIDESZ=Mocskos, imperialista, kizsákmányolók, akik egy hozzáértő embert nem tudtak felmutatni, a Minisztériumokon élén! Akik
rájuk szavaztak, azok a Torgyán Józsira is szavaztak, normálisak? Egy nagy rakás Mekk Elek az egész FIDESZ, akik csak a közpénzek elherdálásához,az EU-tól
való eltávolodáshoz, a nép kizsigereléséhez értenek.
pl. megígérték a választási programjukban, az egészségügyi dolgozók fizetésének 120%-os emelését! Mi lett belőle? Semmi! Sőt, a
demonstráció után 20%-ot ígértek, most a 9%-ról megy a vita és ha nem tudnak megegyzni, akkor 5 %-os emelést kapnak a
dolgozók, ami kevesebb, mint az infláció! Kezdő orvos fizetése = 34.000 Ft., ugyanannyi, mint egy takarítónőjé! De ha megkapják a
minimálbért, akkor egy takarítónő többet is kereshet, mint egy kezdő orvos! Hajrá FIDESZ!
Így tovább, már a katasztrófa szélén áll szerencsére a pártjuk, és a népszerűségi listán is az utólsók között szerepelnek! Hát van is
miért szégyelni magukat, utolsó mocskos, korrupt férgek!
Mindet egy falhoz kéne állítani, majd egy kivezényelt munkásőrzászlóaljjal kivégezni őket!
Elvtársaim!!!!
Fel vagyok háborodva!!!
Ott, ahol mi kordont álltunk éveken át, hogy a május elsejei hömpölygő felvonolókat távol tartsuk K. elvtárstól, meg C. elvtárstól, meg L. P. elvtárstól, ott most a gaz imperrrrrialista vállakozók dikszó sátrakat állítanak???
Nem kéne a bézbólsapkás tömegbe lőnünk?
Legalább pezsgősdugóval?
Elvtarsaim, Munkasorok! Meg mindig azzal a rohadt beiglivel szarakodtok, vagy kezdodhet a kikepzes?
A sziveszteri nagy petarda-puffogtatás kozben siman, feltunes nelkul elintezhetunk nehany kollaborans elemet, ideje felkeszulni a loveszetre! Le a karacsonyfakkal, fel a PPS-el!
Fórum: Törzsasztal
Téma: MIÉRT VOLT JÓ MUNKÁSŐRNEK LENNI?
2000. december 26. kedd - István. Internet idő: @909
Dorogije Tavaris Mocsari Pokroc!
Itt csakis felreertesrol lehet szo!
Szerintem az imperialista beszivago szabotor ugynokok a LENIN szobrot akartak megszabotalni, de LENNON lett belole.
A voros kontaktlencse jo otlet, tovabbitani fogom Partunknak es nepunknek, kivalo tudosaink mar regota kutatjak hogyan lehetne a fiatalsagot jobban lelkesiteni.
Fórum:Törzsasztal
Téma: MIÉRT VOLT JÓ MUNKÁSŐRNEK LENNI?
2000. december 26. kedd - István. Internet idő: @868
Dorogije Tavarisok! Kubai ifju tavarisaink jelenetese szerint (Juventud Rebelde) a Havanaban nemreg felallitott Lennon szoborrol leloptak a szemuveget! A szoborra vigyazo or a nagy eso miatt kenytelen volt elhagyni az orhelyet es ezalatt az imperialista ugynokok sotet eroi megmerenyeltek a vilagbeke harcosat.
drága elvtársam, pedig előszőr egy kanna tablettás bort kell meginni, az kellőképpen megadja az éberséget, aztán had szóljon.. ha minden igaz, kilestem a titkos ajándékot amit kapok jézuskaelvtárstól, és biza egy aranyozott szélü krómozott szivlapátot kapok gyémántberakásos tölgyfanyéllel !!!
Ürgeöntés 4-es???
Bazze, ez nekem soha nem ment! Ebből buktam meg, de nem a szigorlaton, csak a kollokviumon! A gyakorlati vizsgán pedig az nem tetszett a tanárnak, hogy én nem a vödör víz után nyúltam, hanem egyből a krómozott szívlapáthoz!
A mi fenyounnepunk is fennseges lesz! A fenyofara regota tartalekolunk harom darab szovjet mintaju kezigranatot es egy feltucat sztalingyertyat.
Pompazatos es fenyesseges karacsonyunk lesz.
Kivetelesen egyutt unnepelunk a klerikalis reakcioval.
(A fa koruli loveszarkot most assak az elvtarsak.)
Boldog karacsonyt elvtarsak, unnep utan pedig tovabb a lenini uton!
Udvozlettel: Nagy Oktober
remélem a marxista jézuska minden munkásörelvtársamnak fog hozni szép ajándékokat : szép új tölténytáskát, kádárelvtásösszest bőrkötésben, csillag és golyószórókat !!
Elvtársak! Kívánjunk Pampalini elvtársnak egy kalappal a vizsgáihoz! Egykori évfolyamtársamnak.
Ha már engem onnan kirúgtam, mármint a gátőrképző tanfolyamról!