Kicsit túlzás volt. :D Még néztem is az első hsz után, hogy most mi ez a hülyeség, erre folytatják. Bevallom, nekem sem esett le, pedig nem ő az első troll, akivel összefutok.
ha megvetted, mentsd el a pdf fájlt. Csak egyszer lehet nyomtatni, ezért érdemes várni, mert ha most kinyomod, pár hónap alatt simán elkavarodhat, tönkremehet.
t-m: Látom még nem esett le a tantusz... Arra megy ki a móka, hogy nem kell ezen ennyit pöcsölni. Kinyomtatod normál módon, normál papírra (teszkó gazdaságos is megteszi, de még az auchan gazdaságos is), aztán vigyázol rá a koncertig (nem gyűröd össze meg nem öntöd le).
Redhot100 csak szívatta szegény t-m-et, kutyaközönséges papírra kutyaközönséges nyomtatóval is teljesen jó az e-ticket. Nem is értem, mi a fenét görcsöl rajta ennyit.
Tuti élmény onnan is. Én még nem ültem ott, mindig sikerült jobb helyeket megcsípni, de eddig nem hallottam panaszt. Egészen pontosan 91 jegy van még a "sárga" mezőbe.
Ez a trükközve nyomtatgatós, papírt recézős dolog szerintem kicsit túlzás szerintem. Nem beszélve arról, hogy ha egy standard papírt beteszek a nyomtatóba, az szerintem nagyobb eséllyel 4 mikronos, mint nem. Ekkor már csak a gazdaságos üzemmóddal kell vigyázni, de normál állapotban mégcsak nem is arra van állítva a nyomtató. Eddig nem volt gond és feltételezem, a jegyvásárlók javarésze nem szarakodik recézéssel, de mégcsak azt sem tudja, mi az a 4 mikron...mégis beengedik őket.
Szerintem rizikós. Láttam már a bejáratnál könyörgő rajongókat e-tickettel a kezükben. Ráadásul csak egyszer próbálkozhatsz ,utána már akkor se engednek be, ha jegyed van. Kamera check is van, nagyon komolyan veszik.
Nem csinálják sok helyen mert elég időigényes. 2-3 hónap mire a papír recés lesz, de így kifutsz az időből.. Azt tudod még csinálni, hogy nem nyomtatod ki, hanem elviszed a notebookod és képernyőről leolvassák a kódot a bejáratnál.
Sajnos át kell számolni. 80g/m2 / A4 az 20 Agm2, ezt kell devalválni 5- el tehát ez 4 mikronos. Jó lehet. Csak arra kell még figyelni, hogy vonalkódra legyen kialakítva a felülete, tehát recés legyen, mert különben nem tapad rendesen a vonalkód. Én azt csináltam, hogy nyomtatás előtt elvittem egy recézőhöz az a biztos. Ha kiesik a vonalkód vagy megkopik nem fogják elfogadni.