Ladyszar rajongói nagyrészt hipszterek, akiknek az Index Fórum már kőkorszakinak számít, twitteren meg más kúlnak számító helyeken nyomulnak. Björk és az Index akkor is egy régebbi korszak lenyomatát képviselik, ha vannak ájped alkalmazásaik...
......érdekes, akkor a Pitchfork és az NME is az index fórumozók közé tartozna? Imádom az ilyen tv2 féle reprezentatív adatokra támaszkodó elragadtatásokat! :)
szóval ezzel azt akarom mondani, hogy nagyon látszik, hogy az index fórum és björk is egyértelműen egy konkrét korcsoportnak/generációnak a kedvencei, és ez a generáció nem lép tovább akkor sem, amikor a világ egyébként már rég igen
tök jellemző az indexfórumon társalkodó közönségre, és ezzel együtt rám is, hogy mondjuk egy egyébként a világban überhype-olt új Lady Gaga albumról kb. 3 hozzászólás születik a vonatkozó topikban, pedig az album helyenként van is olyan jó, mint amit elvártak, miközben itt meg többszáz hozzászólásban taglalunk egy még meg se jelent albumot, aminek az előadója kb. 10 éve volt utoljára releváns, és többé-kevésbé mi is megegyezünk abban, hogy az újabb cuccai elég szarok, azt is beleértve, amiről éppen szó van
Na, végre egy kis remény, hogy nem lesznek olyan rosszak a számok. :) Kezdtem már egészen kétségbe esni a sok negatív kritika miatt. (továbbra is csak az albumon akarom először hallani majd őket)
Többszöri meghallgatásra elég jó ez a Moon is, a közepe felé tiszta lúdbőr lettem. A Virus-t is sikerült meghallgatnom, kifejezetten szép és meglepően dallamos. Kíváncsi vagyok arra, ami felkerül a megosztó oldalakra az kerül e fel az albumra. Szokott ez a hölgyemény így viccelődni.
Ő is elég sokszorhallgatósmiremegszokom típus mint Björk. Kezdetben elég Björk epigon volt, de kezdi megtalálni saját útját. Emlékszem Tori Amos első lemezein is erős volt Kate Bush hatása.
Egy-üttes. :) Ez már a 3. albumuk, a La Liberación (van rajta Ratatat közreműködés is!!), meg híresen kurvajó remixeket szoktak csinálni, pl. a Bloc Partynak a Mercuryból.
On my last few albums, I maybe got a little lazy, but now several things forced me to take everything off the table and say: "OK, what works and what doesn't?"
kíváncsi vagyok, hogy ki válaszolt neki erre a valóban roppant fontos kérdésre, mert a jelek szerint nem volt teljesen őszinte a válasz ezzel az új cuccal kapcsolatban sem