Köszi a segítséget, de amikor a magyar feliratot letöltöttem az angol felirat jelenik meg a filmen, és persze többször is megpróbáltam már. Ez hogy lehet?
Üdv! Keresek egy filmet. Nem emlékszem pontosan mert nagyon régen láttam. Egy nő vagy férfi átkerül egy másik világba, ahol ilyen icipici emberkék lekötözik és ő ott az óriás. azt hiszem valami tengeren keresztül került oda. Lehet, hogy a bermuda háromszöghöz ment. Ipod-on próbált hazatelefonálni. Ennyire emlékszem. Nem tudja valaki ennek a címét? A válaszokat előre is köszönöm.
Keresek két filmet, de sajnos nem emlékszem a címükre.
1./ Egy fiatal nőről szól, van egy kislánya, és valamiért amnéziás. A film elején fokozatosan kezd ráébredni a múltjára, hogy ki is ő valójában. Ha jól emlékszem először fekete hajú, majd átfesti(?) szőkére. A lényeg, hogy ráeszmél, valójában profi bérgyilkos volt, a címe is ilyesmi lehetett. Valószínűleg korábbi főnökei üldözik, fokozatosan visszatér az emlékezete, újra elkezd távcsöves puskával embereket ölni.
2./ A sivatagban játszódik, határozottan a Szahara cím jut eszembe, de amiket néztem egyik sem az. Valamikor a 80-as évek végén, 90-es évek első felében láthattam, tehát nem mai film. Csak a film végére emlékszem: autóval mennek a sivatagban, eltévednek, fogytán a vizük, és az üzemanyaguk is, már teljesen kimerültek, amikor meglátnak egy kisrepülőgépet. Végső elkeseredésükben leszedik a gumikat a kocsiról, lelocsolják a maradék benzinnel, majd felgyújtják, hogy észrevegye őket a repülőgép. Azonban hiába minden erőfeszítésük, nem látja meg őket, így ott pusztulnak a sivatag közepén.
Kérlek benneteket, ha tudjátok "A császár és a gyilkos" című filmet honnan tudom letölteni, vagy egy linket küldeni nekem hálás lennék. Kérlek segítsetek, mert régóta keresem ezt a filmet.
Sziasztok! Van egy film, de nem tudom a címét. Ezekre emlékszem belőle: Egy plázában van egy hangszerbolt ahol a lány és talán az anyuja dolgoznak. A fiú takarító vagy valami ilyesmi. Egyik este a fiú és a lány benn marad a plázában és a fiú zongorázik, a lány énekel a tetőn vagy hol. A fiú meghallja a lányt. Közben előkerül a biztonsági őr és a lány elmenekül, közben leejti a kottás papírt és a fiú elrakja, majd a lányt keresi. Van egy másik lány akinek gazdag szülei vannak és egy verseny/fellépés a végén. A gazdag lány ráveszi, hogy vele énekeljen a fiú, közben a másik lányt megbántja. A fiúnak vállig érhet a haja és talán van olyan is benne, mint a Grease-ben a kocsis-énekes jelenet.A legvége persze happy end és mindenki énekel. Eléggé csajos film:)
Úgy kezdődik a film, hogy a főszereplő nőt (ha jól rémlik szőkés haja volt) kényszerszabadságra küldik, mert egyetlen egy nap sem hiányzott. Pihenés helyett egy újabb munkát vállal; egy férfit ápol, aki, már nem emlékszem hogyan, de megsérült. Egyéb lényegesebb infó nem jut eszembe. Oh, még valami. A férfi mondott olyasmit a nőnek, hogy tiszta illata van. :D
(Ez a színésznő egy másik filmjében egy depressziós nőt alakított, rengeteget sírt és a férje nem tudta megvigasztalni. A gyerekeit sem tudta elfogadni/szeretni.)
Tudod, hogy mindez nagyon kevés, de hátha valakinek beugrik a film címe. A válaszokat előre is köszönöm szépen!
Egy ma (!) látott film címét és adatait szeretném. Az UPC kábelhálózat FILMBOX Extra c. csatornáján vetítették, de a megadott műsortól eltérően (!). Tehát másik film, mint a műsorban és a csatorna saját lapján szerepel. Amerilai film. (Mivel csak a film közepétől láttam, nem tudom a címét stb).
Egy óceánjáró turistahajón játszódik, szinte az elejétől (?). Ifjú nászutaspár. A férj eltűnik, beleesik a tengerbe. Az ifjú feleség kerúl gyanúba- De gyanús HÁROM MAGYAR SRÁC is már megerőszakolt az egyikük, bár a lány sokáig nem emel panaszt. Végül a feleséget helikopterrel elviszik, és nem indul eljárás ellene. Nagyobb összeget kap a hajótársaságtól (nem érdekük a per). A pénzből NYorkban szép boltot nyit, de megjelenik a hajóutasok közül egy barátnője egy árulkodó videóval.
--- Talán érdekes, hogy valaki egy MA LÁTOTT (!) filmet keres, kösz.