Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Melrose és Bevery H. -én hogy utáltam azokat. :-P Nem is nagyon néztem, alapvetően ki nem állhatom az ilyen "csajos" sorozatokat, bár nyilván nem úgy tűnik, de tényleg nem:D
Coupling, az zseniális egy eresztés! Imádom Jack Davenportot, nagyon jó kis sorozat:D Amit én a BBC-n, kivételesen tv-ben néztem, amikor sikerült elkapni az az Absolutely Fabulous volt, Jennifer Saunders-szel többek közt, azt az agymenést, olyan még egy nincs. :DD
Ó, igen, az élőszereplős SW-sorozat. Mióta is vágjuk a centit, három vagy négy éve? Remélem, hamarabb elkészül, mint a Knights of the Old Republic 3 (RIP). :-)
hú, mi van itt :) nekem még egy téma jut eszembe: a legjobban várt sorozat
nekem van ilyenem! a Star Wars élőszereplős TV sori! (ami talán nem is lesz?) pár éve be van ígérve, 100 rész, a filmes 3. és a 4. között fog játszódni, a legérdekesebb időszak, engem pont ez érdekelt volna a fránya prequelekből is elég jó készítőgárdákat ígért Lucas, pl a Lostos írókat is
asszem elég hálás a téma, borítékolható a bombasiker, csak mikor már?
Nézőpont kérdése. Nekem van a régi, meg van az új. Mert az Beverly Hillsben játszódik, az is fiatalaokról szól, és a régi szereplők közül is jó pár szerepelt benne.
Oké, ott utáltad, de emiatt a színészt miért? Ezt nem értem igazán. :D
Pl. Házi dokit nagyon de nagyon utálom, de Hugh Laurie-val ettől még semmi bajom sincs.
És a sajátos humorú, kellemetlenül vicces szituációkkal operáló sitcomokkal mi a helyzet?
Akkor ajánlanék is párat kapásból:
Aki a The Office-t (az ameriakait, állat jó, a 6. évad most ért véget) nézi, szereti (mint pl. én), nyilván letudta már az eredeti angol verziót, ami sokkal nyersebb, és taplóbb, de éppoly jó (2 évad készült belőle). A főszereplő angol komikus, Ricky Gervais másik sorozatát is nagyon tudom ajánlani: Extras (az HBO-n Futottak még... címmel futott.) Eszméletlen kínos helyzetek iszonyú viccesen (ebből is 2 évad készült, úgy látszik, Ricky nem akarja megunni a dolgait). Ha iszonyú kínos vicces helyzetek, akkor dobogós Larry David amerikai komikus Curb Your Enthusiasm c. sorozata (jelenleg a 7. évadnál tart), amiben Larry David Larry Davidet alakítja. Kicsit trágár, cinikus, kesernyés zsidó humor (pl. Woody Allent utálók kerüljék), nagyon sajátságos, szokni kell néhány epizódig, de utána frenetikus, az első évad játékbabás epizódján konkrétan beszartam. Ami sokaknak nyilván nem jött be, mert 1 évad után megbukott, ám nekem mégis tetszett, az a The Comeback, a Friends-es Lisa Kudrow ötletéből és főszereplésével.
És még egy nagy-nagy kedvenc, amit akárhányszor meg tudok nézni (meg is tettem már jópárszor), a brilliánsan megírt Coupling. Első ránézésre afféle brit Friends-verzió (ugyanúgy hat fiatal, három férfi, három nő) de más ez, annál sokkal inkább a szexre és a párkapcsolatokra van kihegyezve, és tipikusan angol. A negyedik, utolsó évad sajnos gyengébb a többinél az egyik főszereplő cseréje miatt, de még az is igen kellemes.
Ha valaki hasonlókról tud, ne fogja vissza magát, és tudassa velem.
Nem a régiben, hanem A Beverly Hillsben. Mert csak egy van. :) A remake az 90210 címen fut, csak így pőrén, és nem is vagyok hajlandó foglalkozni vele. :P
Igen, nagy BH fan vagyok. ;) Jason Wiles meg Kelly faszkalap kokós pasija volt, és szinte végig benne volt a 6. évadban, utáltam, is ahogy kell.
Grey's anatomy. Na a mostani évadzáró részek nagyon oda*-tak!!! Ment a drámaárvíz! Én bizisten bírom a stresszt, de hol bőgtem, hol az ereim szaggattam... Pedig tök lapos volt az egész évad, már úgy voltam vele, hogy kasza, erre így fejezik be. Há' most hogy ne nézzem tovább??!!
Beverly Hills. Azt a tenyérbemászó karaktert, amit ott alakított, ráadásul a sorozat legszarabb évadában...persze nem a színsz hibája de akkor is...utáltam. :P
Nálam miatta kapott egy piros pontot a sorozat. A Third Watch-on kívül még semmiben nem láttam. De ott pont az egyik kedvenc karakterem volt Bosco, Yokas meg a másik. Bár ezt ma már mintha írtam volna. :D
Ja és a Shields-et egy időben még elég rendesen követtem a retken, amikor még volt saját tévém, de jó lenne a teljes sorozatot nézni.
Meg tényleg!
ER (Kb 9-10. évadig néztem) Grey's Anatomy (jó darabig néztem) Baywatch Hawaii (pár éve az egyik nyaralás alkalmával kattantam rá, pedig amúgy nem bírom Baywatchokat)
Most olvastam el a junkie-n a Persons Unknown leírását, ez bizony jól hangzik. (csak Jason Wiles ne lenne benne... :P) bevárok pár részt és szerintem belenézek. Bár a high concepttől nekem is elvette a kedvem az a két idióta.
Hah- már több, mint 200 hozzászólás? Pedig még aggódtam is, hogy a kutya nem jön majd ide... :D Örülök, tényleg! Mármint annak, hogy nem kutya, hanem ti jöttetek:D
Castle-t úgy kell nézni, hogy ne a bűnügyekre fókuszáljatok, mert azok néha a gagyi határát súrolják, hanem mindenképp az összhatás a lényeg, és a poénok, a karakterek fejlődése, Castle anyja és lánya is annyira, de annyira zseniálisak, és van még két nyomozópasas, na, ők is aztán, egyre több szerephez jutnak- váááh. Castle-t akarok, most:D Kezdjétek el, nagyon érdekel, mennyire jön be majd nektek is:)
Jól nyomod, hallod-é!:))) Igggazi junkie, :D - hű a régieket nem is soroltam fel, szomszédok édesjóistenem, hát mekkora alap már:))) És mindenki milyen tuskó benne:D