Pinguz a ventillátor miatt ne aggodj,nekem se volt eddig és még soha nem ment az olajhőmérsékletem 100 C fok fölé,még SM pályán se... tök fölöslegesen vettem ventillátort.....A lepencei parkolóba sem kapcsolt be a tegnapi melegben.... :)))
Hááát, vagy nagyon korán kezdte, vagy nagyon jól tartja magát, mert a srác max 25, asszony meg 20-nak nézett ki... (Igaz, sisakban meg ruhában voltak, én meg annyira nem figyeltem.) :)
Igen, emlekszem, de a pardis Anti azt mondta, hogy gyors menetnel nem lesz vele gond, viszont lassu tempoban meg forgalomban totymorgesnel inkabb ne eroltessem. Ezt a kis idot mar kibirom, nem akarom kockaztatni a garit meg a nagyobb bajt. Majd utana szetutok mindenkit. :)
Mi vártunk "rendesen" hatig, hátha befut még egy srác, de ő nem jött, csak egy Africás a barátnőjével. Így 3-an indultunk, persze rögtön el is tévedtünk, mert Szentendrén balra mentem Pomáznak, amit - mint utólag kiderült - nem kellett volna. Aztán az AT-s srác lemaradt, mi meg megtaláltunk benneteket fent Visegrádon. Előtte még a lenti parkolóban láttunk 2 srácot (DRZ meg még valami). De hazafelé már a jó úton mentünk! :-))) Azé' jó volt, 1 hónapja nem ültem motoron 10 km-nél többet, szal jól esett a kis gyakorlás.
Mondjuk a Bigeket indulasnal lattuk utoljara, Okta, Ti merre mentetek?
Nem volt rossz amugy, csak a parkolozas nekem kicsit uncsi volt, de majd ha ki lesz cserelve vegre a hogombam, akkor nem kell a baranyfelhoket bamulnom, amig kergetitek egymast. :)
Nah, megvolt a mai gurgula. Voltunk vagy jó sokan, meg 2 BIG is. Keringtünk fel s alá, lepencei parkoló, Visegrádi vár és társai. Láttam rnie-t egykerekezni, de senki sem törte magát apróra. Hazafelé viszont volt egy érdekes eset. Jöttem szépen békésen a kocsik között a Hungárián. A Tököly-nél utólértem egy GSXR-t, aminek a rendszámtáblája vízszintesen állt. Elindultunk, majd a Siemens előtt elhagytunk két motoros rendőrt, akik épp egy autóst igazoltattak. Megyünk tovább, majd a Sportcsarnoknál elém vág az egyik rendőr két kocsi közül. Na, gondoltam, most jön a heygi beszéd, hogy ezt nem kéne, meg mittomén. Ehelyett azonban kicsit imbolyogva nyoml előre a kocsik között. Nem sokra rá jött a másik is, cikk-cakkban millióval. Aztán egyszercsak utólérték a GSXR-es emberkét, és jól kiállították. Gondolom a rendszám miatt, mert különben engem is kiszedhettek volna. Amit nem értettem, az csak az volt, hogy ha nyomulni akarnak, akkor miért nem kapcsolják be azt a cuki kis kék villogójukat, meg a vijjogót ahelyett, hogy állatok módjára nyomulnak a kocsik között.