nálunk, Békéscsabán is van egy ilyesmi, dark-goth-industrial party, több a dark-goth dolog, de pl. a szokásos industrial cuccokon kívül most lesz egy "Harctér-blokk", ahol ilyesmiket hallhatsz majd, mint:
Blutharsch, Blood Axis, Swans, Actus, Laibach, Death In June, stb.
a most az június 22-t jelent, ami jövô szombat.
késôbb, aug. 24-én pedig lesz fellépô is, az EBM-ben utazó svéd Severe Illusion.
Nagyon örülök, hogy van olyan hely a Pecsa kistermen kívül, ahol industrialra lehet bulizni. Én Dm-es vagyok, rendszeres Pecsába és egyéb DM bulikba járó, de a kisterembe soha nem voltam, mert ha egyszer Pecsába megyek, DM-re akarok bulizni. Ezért örülök, hogy beindítottátok ezt a bulit, valószínű ma este lenézek. Zenei ízlésemről annyit, hogy én abszolút az elektronyos zenéknek örülnék, minél kevesebb goth meg dark, annál jobb. Én most ismerkedem az EBM-mel, meg az industriallal, az ebben a körben populárisnak számító zenkaroknál többet nem ismerek, azokat se nagyon. Szóval lehet hogy ma leugrom, de Dm-et nem fogok kérni, inkább FLA-nak, Nitzer Eb-nek, Front 242-nek, és a hasonlóknak örülnék. De fogékony vagyok bármire a stíluson belül. Csak gitár ne nagyon legyen benne! J) Kivéve Cure és Rammstein.
Jó reggelt, jó szurkolást, jó estét! Ez utóbbit majd biztosítjuk! :-)
Csak gyertek minél korábban (már akár 8-tól), mert akkkor indul a banzáj! És gyertek minél többen! Mindenki hozzon még egy humanoidot (nem kell, hogy ember legyen, de táncolni tudjon)!
:-)))
Ja, kis kerek hanghordozóba zárva nekem is van néhány kellemes ember otthon...:)
Akkor én most jól lemaradok jó bulikról, kiv. Vudu, de az is kétséges, mennyire jó. Aztán Ecsegfalvára jönni, garantált divatdarkok, gótok, jó ivási és röhögési lehetőség (csak fürdési nem, bár hátha:))) )
Mlc nem bír a seggén már megülni. Főleg, hogy beígértétek neki, hogy egy darabig ez lesz az utolsó ilyesmi.
Nyolc előtt beül a jónép valahova hangulatot emelni, vagy azért az még korai?
Semmi és:-))Elkisért a melóhelyemig, meg val'szleg haza felé is és szerintem ha sikerül a fatert megfűzni a kőcsőnzésre lehet, hogy minden reggel Reznorral utazom majd:-)))
EJ vigyázzunk azokkal a kijelentésekkel kérem!!!
Trentfijú igenis szép és városi fazon, és megvan mindene ami kell...vagyis reméljük. Ma reggel is vele utaztam a héven meg a metrón:-))
Ezért láncfűrészkúrára ítéllek!!!Vagyis kettéváglak azt két részletben nyomathatod a lézerbugit:-)))
Reznorral én megyek Spanyolba stipi stop!!! Őt nemadom senkineksenem!!!:-)
Mikor legközelebb? Nemtom mikor lesz REvolution most szerintem egy darabig nemigen.
22-én meg vudu, aztán egy ideig ott is szünet lesz buli téren. Úgyhogy emberek igyekezzetek a csütörtököt nem kihagyni!:-))
Lenne igény júliusi bulira is, csak egyelőre még kis létszámú igénylő lépett fel. De ha sok lesz, akkor még a Nagy Nyári Punnyadás előtt, július elején még megeshet egy buller.