Joeeye:
Hogy jutok hozzá? Bocs, de roppantul nem értek a dologhoz. Próbáltam eléírni www-tés http-t is, de mind "A lap nem jeleníthető meg." választ ereményezett.
Help plíz!
atompyka :
az eBay-os vadászatról annyit, én is nézegettem, de tele van gagyival, márkás meg drága. De itt a link az összes csörlőről, aki nem hiszi:
ebay: csörlők
joeeye :
Csak hárompontosak (gyári) az övek. Csörlő pedig szerintem a taubenreuthernél van raktáron, igaz szerintem aranyáron mérik! Egy ötlet: az amcsiknak (mivel olyan szegények) a 8000-es Warn-t 600 $-ért adják. Már csak egy amerikai nagybácsi kell!
Mindenkinek BUÉK!!!
atompyka: Köszi megoldottam.
ALL: Ha valakinek kell meg van pdf formátumban a Samurai Service Manual-ja. Legalább is az első két fejezet. A harmadik még folyamatban van, de a jövő héten már meglesz....
Szóval: mail to me és megadom a ftp szervert, meg usert és passwordot.
Mindenkinek kellemes karácsonyt addig is...
"...egy pulpal vasmacskával."
Én inkább nem hagynám ott örökre. Állítólag kipróbálták és terranóval működött, be kell ásni-ütni egy kicsit. Szerintem a drótkötélnek nincs akkora nyúlása, hogy ezerrel kilője. De azért ha majd esetleg használom, még megtoldom a 20m-es drótkötélel a csőrlőtkötelet, biztos emi biztos!
A túrát az OTTSE honlapján olvastam, csak 27-re, azért gondoltam, hogy nem a zirci, mert az 27-28. De majd bepótoljuk, legalább egy pár napig gyönyörködhetek a metál fényezésemben!
"...egy pulpal vasmacskával."
Az jó kis szerkentyű! Főleg, ha akkor jön rá, hogy mégsem tart, mikor már jól feszül a kötél...
:-)
Akkor már inkább maradjon ott örökre az autó, minthogy egy ilyen bejöjjön a szélvédőn ezerrel!
Igyekszem egy jó off-roados túraautót csinálni.Egy hónapja szereljük, nincs kedvem az első versenyen szétverni. De ki tudja... A csörlőt egyik ismerősön keresztül vettem 180e volt görgősablakkal, távirányítóval, két fordítócsigával és egy pulpal vasmacskával. . Csak azt nem tudom, minek a samira 3,6t-ás csőrlő? De nem lesz gond, ha pl. patrolt kell menteni.. Hétfőn érkezik a négy Puma gumim is!
Tényleg Atompyka mi lesz ez a 27.-ei évzáró trophy??? Hátha eljutok!
Hello mindenkinek!
Úgy látom mindenki a karácsonyra készül. Én már meg is leptem magam az első ajándékkal egy Warn 8000-es képében (szerencsére jó olcsón). Remélem a második a kész autó lesz!
1,6-tal mentem, és mégis. Tök fagyott volt a föld, és a rugóim nemrég lettek ívelve, még túl kemények kicsit ... (asszem az én ülésem van nagyon kiülve)
A gumim: Kumho 825 (A/T) 205/75-15.
Mázlim volt vele, ha olyan sár van, mint 2-3 hete lehetett (a nyomokból ítélve), vagy nagyobb hó akkor tutti ott ragadok valahol velük (igaz volt két pár hólánc velem). Aszonta este a navigátor srác, hogy volt 5-6 hely a nap folyamán, ahol úgy gondolta ott maradunk majd; mondtam erre, hogy nemigen megyek bele olyanba, amiből nem tudok kijönni; vagy csak még nem vagyok elég vakmerő :)