Friss ropogós. Igazából sok újdonság nincs benne csak annyi, hogy ki után melyik csapat érdeklődik és hogy próbálnak még időt nyerni, de a marketing igazgató szerint "a helyzet érdektelen". Egyre jobban úgy áll a helyzet, hogy a Szeged jókor van jó helyen.
Bízhatunk, hogyne. De talán nem az lenne a felelős hozzáállás, hogy legyen más opció is? Minden tiszteletem Momoé de ő egy rutintalan edző és vészmegoldásként került a kispadra (meg azért hogy a vezetés ezzel védje a seggét mert nem gondoskodtak DD pótlásáról időben). A F4-hoz kevés.
A játékoskeret és a pénz nem garantálja okvetlen a hatalomátvételt csak segíti. Kisebb pénzből is versenyképes lehet egy klub ha megfelelő szakmai vízióval rendelkezik, nyitott az innovációra stb. Nem állítom, hogy Veszprémben most ez utóbbi feltétlen fennál, de bízzunk Momóékban az nem kerül semmibe... :)
De akár két szék között a pad alatt is találhatják magukat. Sokáig nem lehet húzniuk a döntést, márpedig a legfrissebb hírek szerint a Kielce megpróbálja elhúzni a dolgot.
Én is így látom, amúgy ilyen a világon nincs, ilyen véletlen, de most ott minden adott ehhez, ha ezt Csányi is így látja, hogy most van itt a soha vissza nem térő alkalom, akkor korszakváltás jöhet a honi kézilabdában...
Nekem reálisabbnak tűnik,h Wolff Kielbe megy. Landin után kell egy klasszis kapus, +ki tudja akar e még legióskodni,ill Gérard a közepesnél is gyengebb kapus
Az nem semmi... 2 millió eurót kapna Dusebajev átigazolásokra Szegeden. Az a kézilabdában óriási zseton. Nahinak is tettek ajánlatot. Sajnos Remilit várja vissza a PSG... :(
viszont itt még nem élt a Cupara-Bukarest szál, illetve én nagyon azt látom/hallom, hogy mi nagyon abban hiszünk, hogy a Kielce így vagy úgy, de megmenekül majd...