Elsőnek elnézést szeretnék kérni a hadvezérektől, hogy két hete egy edzésre se mentem le, Sorry! Remélem minél hamarabb rendezni tudom magam, és le tudok menni. Elég "puhának" érzem magam, kezd sörhasam lenni, úgyhogy esz a fene! Na jók legyetek!
Tudom, hogy hulye kerdes, de valaki esetleg nem talalta meg a szemoldok piercingemet edzesen a fube? :D en eltettem biztonsagos helyre, de sajnos nincs meg es nem kicsit megbasz az ideg. Elore is kosz... penteken bemelegites helyett mindenki krokodil kuszasba segitsen megkeresni legyszi :D
Uff! Olyan vagyok mint a csiga! Puha és nyáladzom! :( Kösz az edzést, majd leszek jobb is /asszem/ Aki puha kiszáll <-- jelentem ez nem rám vonatkozik :P Pénteken tali Puszi
Hello!
Nemtudok edzésre menni!
Mert nincs gépjármű ami oda illetve haza szállítana ,mert ugy volt hogy ricsi bevinne edzésre de már irta Ricsi hogy miért nem megy szóval én is ezért nem megyek
Nem tudok menni edzésre mivel nem indul be az autó, ennek pedig az az oka hogy anyám összetörte...de ő legalább jól van.Nem tom mikorra lesz kész, de amint kész lesz menni fogok.Bocsi, hogy most szólok de kb fél órája történt.
Megrendezésre kerül: Július 29, 10:00-18:00 a népligethez közeli Budapest Cowboys edzőpályán (Üllői út 137, közvetlen a McDonald's mellett található). A rendezvényre bárkit szívesen fogadunk nézőként, a belépés ingyenes.
Idén résztvesznek:
1. Peter Kramberger (Austria) 2. Gábor Sviatkó (Hungary) 3. Ádám Sviatkó (Hungary) 4. Miklós Stumpf (Hungary) 5. Tino Gasser (Switzerland) 6. Lajos Vörös (Hungary) 7. Márk Benke (Hungary) 8. Tilman Fecke (Germany) 9. Srdjan Bojic (Serbia) 10. Péter Sipiczki (Hungary) 11. Jens Alnervik (Sweden) 12. Wilhelm Krapfl (Austria) 13. Ronald Hein (Holland) 14. Kari Hytönen (Finland) 15. Thierry de la Mar (Holland) 16. Aleksander Radovanovic (Serbia)
Nemzetiség szerint:
6 magyar 2 szerb 2 osztrák 2 holland 1 svájci 1 német 1 svéd 1 finn