Nem fogok teljesen elveszni, csak korlátozom magamat, szigorúan csak arra fogok reagálni amire érdemben hozzá tudok majd szólni, még menézem a mikro milyen áron van, de ha 6eFt-nál több akkor nem kell, a telefont meg nagyon elakarom takarítani itthonról, meg egyáltalán milyen dolog az hogy telefonvonalat kell fizetnem csak azért hogy ADSL-ezni tudjak, dugják fel a seggükbe, a törvénymódosításból meg szerintem úgy sem lesz semmi, ami pont erről szólna hogy egy minimális alapdíjjat fizessenek csak azok akik csak netezni akarnak, szóval T-Com menjen oda...., és nyalj*k ki a s*ggem!:( Bocsi hogy ilyen őszinte vagyok, de ami a szívemen az a számon, és akkor most még csak finom voltam! Nekem a net a jelen állapotban nem ér mag havi 10eFt-ot és akkor még + a telefonvonal, más szolgáltatóknál láttam 5eFt körül, korlátlant, de ehhez 3 hónap szünet kell, úgyhogy addig szépen eltakarítok itthonról mindent és majd ha nagyon hiányzik akkor majd újra bekötettem! Bocsánat a többiektől hogy ilyen egyéni szoc.problémákkal feltartom a fórumot, remélem ezzel a h.sz.-sal nem nagyon risztottam el a DL-eseket!;)
Valamennyire kompezálja szerintem de nem teljes mértékben, a láncot ilyenkor nem árt egy kicsit lazábbra állítani ha tudjuk hogy több a gépen a jelenlévők száma egynél, ill. aha a csomagjaink súlya meghaladja a 60kg-ot!
Nem tudom neked mid van pontosan, bocs ha már írtad, szerintem a DL650-nél nyugodtan lehet feszesebb is ahogy azt írod is, mivel ugye V2, és nincsenek olyan terhelés váltási reakciók mint pl egy 1 hengeresnél, az 1 hengernél azért kell lazábbra hagyni, mert kislánckerék tengelyét szétb*szhatja a lánc ha túl feszes, már hallottam ilyeneket, ill. lánszakadást is okozhat a feszes lánc ilyet is hallottam, ja és a nagyobb rugóúttal rendelkező mociknál ugye jobban kell alkalmazkodnia a láncnak ehhez a rugóúthoz, azaz lazábbra kell állítani!:) Ábrázolva:
Kérlek maradj net közelben! Kérlek minket látogas, a többieket hanyagold! Kérlek ne netez annyit, hogy teljes elvonást ne kelljen alkalmazni, megéri a motoros barátság, hogy egy kis önfegyelemmel élj!
Meglepődtem mikor láttam, hogy csak 25 000-es tesztre szánták, szerintem be kellet volna válalni egy 50 000-est (mint pl. az új 600-as kawával). A teszt eredmény biztató és főként ha nem hallható, vagy ha hallható, de még megy 50 000-et így = király. Én Daty min. 50 000-re, de inkább 70-80 000-re akarok 2 millás gépet venni. Szerintem a DL - főként az 1000-es - alkalmas erre, ezért kérek infót. OKÉ?
Tisztelt DL szakik! Én mint kis off (xlv125) visszatérnék még egyszer a zörejekre, zajokra. Volt már suzim (gsx250r,dr650rs) és számomra zavaró zörejek voltak hallhatók, a teszteken is (tv-n, videón, pc-n) hallottam a moci hangját illetve olvastam véleményt, hogy meg kellet szoknia a tesztelőnek a "varrógép jellegű " hangokat. Szerintem príma motor a DL, és ha meggyőződöm - talán a segítségetekkel - hogy a motorhangja hosszútávon megnyugtató üzemeléssel társul, akkor örömmel veszem meg a DL-t. Tudom hosszútávú tapasztalat még nincs kis hazánkban - vagy van? - de ha tisztázzuk, hogy ezek a hangok üzemszerű hangok vagy természetes szintű koppásból valók vagy mik - ha vannak-e? Kérlek ne essetek nekem öszintén érdekel a véleményetek, válaszoljatok a kis offnak!
Lánccal kapcsoltaban: 6.500 km-el adtam el a Kawát. Nem állítottam utána a feszességet. Üresen már kicsit laza volt, de ha feleségemmel ráültünk, (150 Kg ketten) akkor épp jó volt! Akkor ilyenkor mi van?? Ha túl feszes, hamarabb nyúlik, elszakadhat, de ha laza, zörög. Na, mi a középút ilyenkor???
Csak azért mert ugye én T-Comos voltam 16 évig, és mivel nem kicsit elbántak velünk 2005.dec.1. a kiszervezésünk napja, ezért inkább szenvedek 3 hónapig és akkor utána szolgáltatót változtatok, sajnos ahhoz hogy jó csomagot tudjak a másik szolgáltatónál választani, kell a kényszerpihenő, szerintem ez valami állami támogatás miatt lehet, na mindegy szóval 3 hónap kényszerpihenő, de az is lehet hogy van itt a városba az un. mikrohullámú nem sütő hanem net, és lehet hogy ezt választom, szóval lehet hogy folyamatos lesz a netem, még most csak agyalok, mit is kellenne csinálnom, azt viszont tudom hogy a mikro marha sz*r, sok probléma van vele, a fórumozás viszont megy rajta. Kábel sajnos nincs még, de igérik ez évbe azt is, de azt kivárni, tudod az ígéretekkel tele a pallás! Ice