Mostantól ebben a topikban jelenhet meg, az ebben a topikban elkövetett szabálysértések figyelmeztetés nélkül és kimondottan durván lesznek megtorolva.
A moderáció ürügyén elkövetett hancúrozást kéretik a
Trécsparti
topikban abszolválni.
Holafrancba' vannak itten fijatal indexelők? A sulineteseket már rég kiutálták innen..., vagy kikoptak maguktól - az ifjúság nem bírja az italt és a gyűrődéset, meg a kocsma sem nekik való, itten csak profi pofozkodók maradnak meg...., már aki..., mer' sajnos belőlük is nagy a fogyás... Ej, megváltozott ez a világ, megfordult.... sőt, egyfolytába' forog... hukk, bocsánat.... legalábbis, ahogy most látom....
Ez, kérem szépen, azt jelenti, hogy ahhoz, hogy meg lehessen állapítani miafrancgond volt azokkal a törölt topikokkal, azokat ki kellett bányászni a mélyből (sajnos ennél az új szoftnál csak úgy lazán belenézni nem lehet), aztán mivel mindegyik ugyanarról szólt, össze kellett vonni... Na, akkor már látszott, hogy mi is az egész... Erre írtam azt ottan lejjebb, hogy nyugodtan maradhat a süllyesztőben, a Kultúrát nagy veszteség nem érte a törlésekkel...
A Gépház pedig a szoftnak az automatája, na, az szok mindig ilyeneket üzengetni, ha valami történik..., van mikor még értelmes dolgokat is mond, legalábbis nálamnál sokkal értelmesebbeket, de ez attól van, hogy az egy hülye masina és nem isz Söröt....
Miért lenne személyeskedés? Úgy 8-9 éve nekem sem volt még csak halovány elképzelésem sem arról, hogy mi ez a sok hülye rövidítés, én még a szmájlikat sem értettem, amig ki nem tekertem a nyakam, hogy fölfogjam... Na és? Az idő tel, a Söröskrigli szintén, hol tel, hol ürül... idővel mindent megismer a zember... Mi személyeskedés van abban, ha azt mondom, hogy csak kérdezősködj, érdeklődj, aztán hámozd ki a válaszokból mindazt, amit érdemesnek tartasz megjegyezni. Elvégre ta magad döntesz arról, hogy milyen marhaságokkal tömöd meg a fejedet és mi az, amire egyáltalán nincs szükséged a lelkinyugalmad megőrzése érdekében...
Azt nem tudom, hogy miért nincs közlemény, meg nyilatkozat, meg deklaráció, meg publikácijó... meg mitt'omén mit nem ír ki még automatice a szoft... Én csak válaszoltam teneked a szegény ikertesódról... Ugyancsak (szerintem) majd elgondolkozik, meg pihen egy kicsit, meg higgad, meg isz Söröt vagy kimitiszt... aztán majd megvilágosodik és akkor vissza is térhet, elvégre, ahogy mondtam, nem lett belőle kliens, tehát a remény megvan...
A komolytalanságba meg tényleg ne menjünk bele, mer' nekem, plédájul, a Sörön kívül minden komolytalan, de ezzel a hülye nézetemmel nagyon sokan nem értenek egyet, ez persze az ő bajuk...
most ebbe ne menjünk bele, hogy mi a fenyegetés vagy mi nem, szerintem ez komolytalan, de mindegy. a lényeg, hogy miért nincs erről semmi közlemény, semmi hír, hogy mikor térhet vissza, satöbbi?
In Real Life - a való életben. Ezzel szemben van az itteni URL, amit nagyjából úgy hívunk, hogy virtuális világ. A kettő nem keverhető, mert nem koktél...
Úgy látom, hogy még az alapfogalmakat kell tisztáznod, de nem baj, ez menni fog, csak mindig kérdezősdköni kell és sok Söröt hozzá inni, hogy valami kellemetes és értelmes is legyen a dologba"...
Szegény ikertestvéred, amennyire én tudom, IRL fenyegetésekkel próbálkozott, majd szóljál alkalomadtán neki, hogy most még Lyól is járt, mert az ilyenek miatt kell nekem néha végigmenni azokon a szűk sötét sík átorokon klienses Ajánlatokkal... Így, mondjuk, én nem kaptam meg a jutalékomat, az igaz, de Istenem, újabban amúgy is túltermelés van az ilyenekből, biztos telihold lesz, vagy újhold..., de az is lehet, hogy valamilyen front...
Ha nem kérded, hát nem kérded, habár kivételesen tudok válaszolni: a testvéreket errefelé nem csípik, de hát mi a fenét lehet csinálni, ez egy ilyen randa hely... Itten a demokráciát semmibe vevő testvérek pont azt kapják, amiért küzdenek - nyista mindenféle ócska demokrácia, hanem csak diktatúra van, puff! Nem is értem, hogy mi a gond ezzel...
Nyalni nem kell, tapsikálni és hízelegni szintén nem kell, sőt..., pakaszkoggy meg, én meg majd beléd pakaszkodok, csak ne dülöngélj - Söröt inni sem köll (több marad nekem).... Csupán muszáj lesz a Kultúrában kulturáltan társalogni, és főleg másokat is hagyni, hogy nyugisan és békésen ellegyenek egymással...., puff! Másképp nem fog müxeni a dolog. Nekem elhiheted... Persze, ha nem hiszed, az engemet nem zavar - a Söröm attól fel nem melex...
Utánanéztem. Lyobb, ha marad az a topik a mélyben. Alaptémája a "majd én megmutatom ezeknek a modiknak, hogy juszt is!" Há' az ilyen mutogatások sosem vezetnek sikerre.
Ha stilisztikailag az ilyen meg kifejezett alpárisággal párosul, akkor meg semmiképp nem fér el a Kultúrában, legalábbis az itteni felfogás szerint.
Nem győzöm hangsúlyozni, hogy "nagy a Net, jut hely mindenkinek!" - egyáltalán nem kötelező itt szorongani és szenvedni annak, akinek ez a hely nem tecc... (Nem fenyegetés, csupán a mélyen szomorú helyzet konstatálása)
én meg vagyok hatva, hogy nyalni kell. komolyan mondom igazi melegség töltötte el a szívemet, kár hogy ezermillió hatszázhatvanhatszor megkérdeztem a mélyen tisztelt moderátori tanácsot, hogy hova a faszba lett a sitcomos topik, és ezzel nem is voltam egyedül. az mondjuk, hogy válaszra sem méltattak, igazából nem lep meg, de hogy ezek után még elvárják, hogy kamillás nyelvel kapirgáljam ki a betyárkörtéket, na az már mindennek a teteje. arról már nem is beszélek, hogy szegény antireneszánszos topikot, amelyet direkete a moderatúra kérésére hoztam létre, mert gondoltam, rendesen fogok viselkedni, és nem fejtem ki véleményem arról a rettenetesen káros és gusztustalan korszakról a szaktopikban, merhát a fórumokat tényleg nem a véleménynyilvánításra találták ki!! nade vissza a fővágányra, szóval megcsinálta dumbó testvér az ellentopikot, erre meg belemennek és széjjeltakarítják. mikor ímegkértem hogy ne!! ilyent.
na mindegy, dehogy még ezek után felvagyok szólítva az alfélpucolásra, hát ez tényleg lenyűgöz.
azt már meg se krédezem, hogy gamen testvért mi okból végezték ki, mer teljesen felesleges.
Közben utánanéztem, 3 ilyen topik is van a töröltek között:
- És igen, sikerült' - És igen !!! Sikerült! - És igen! sikerült!
Az utóbbi kettőt valószínüleg a topiknyító kimúlása rántotta magával a tengerfenékre (amint mondtam, ez a mostani szoft egyik sajátossága, hogy ne mondjam egyenesen hibának), de lehet az is, hogy szándékosan törölte valamelyik modera.
A megoldás (szerintem) az, hogy a kultúrmodik döntsenek, mert nálam sokkal Lyózanabbak és a témát is sokkal jobban ismerik (ha nincs balhé, akkor én itt nem szoktam csak úgy tántorogni, de ha hívnak, akkor sajnos mindig megjelenek és abból csak bajok származnak...). Ha semmi gond nincs, akkor mindhárom topik helyreállítható és összevonható, legalábbis technikailag ez megoldható, majdnem annyi, mint meginni Egy Pofa Söröt...
Én nem vagyok pogromozó, csak egy szimpla örökrészeg vagyok, ezé' szoftátírni nem tudok, meginni sem tudom, mer' nem Sör..
Ok nélkül nem szokás törölni, kérem szépen, lehet, hogy nem tecc, vagy netán igazságtalan (akit törölnek, az mindig Nagy Igazságtalanságnak, sőt, A Legnagyobb Gazságnak érzi), de ok az mindig van..., ha nincs, akkor keresnek és - tuttira - mindig találnak okot, ezé' ilyeneket ne is mondjá'...
Konkrétan mi volt a címe? Ha több ugyanolyan volt, akkor nem is biztos, hogy törölték, hanem csak összevonták egy másikkal. Topik címét, a topik leírását a moderátorok utólag meg tudják változtatni. Bannert is fel tudnak rakni (de csak a Drukkerkocsmában és az autó-motoros Totalcarban). Szóval sok mindent lehet csinálni, de nem hőbörögni, hanem nyugiba' szólni kell minden esetben, másképp csak köpnek rá és semmit sem csinálnak, elvégre nem muszáj nekik...
A szopiszuri nem volt kliens..., ha Lyól emléxem, akkor ilyen Ajánlatot nem kellett a sötét sík átorba' kiközvetítenem...., legalábbis nem kaptam érte jutalékot..., ezé' reménykedhet.... Majd érdeklődöm a kultúramodiknál...
Nem tudom, hogy kinek mibaja lehetett azzal a topikkal (majd megkérdezem), de azt gyanítom, hogy miután a topiknyitót sikeresen a tengerfenékre küldték, az magával ránotta a topikot is - ez egy ilyen spéci sajátossága ennek a zúj szoftnak..., de lehet, hogy sikerül kiverni a fejvesztőkből, hogy ezt valahogy hanyagolják el...
Megpróbálom helyretenni, de nem tudom, hogy sikeredik-é... - ugyanis nem Sör, így aztán nem is érthetek hozzá...
jaaajj fetmó, úyg látom sose fogod megérteni ,miért nem szép az erőszakszervekhez rohangálni, nickek és topikok törlésének követelésével. én nem fogom neked itt elmagyarázni, gyere az anti reneszánsz topicsba.
muha, a nagy álomnak az lett a vége, hogy néhány szövetséges topik illetve ártalmatlan semleges nick is bezúzásra került. mondjuk ezt próbáltam ugatni itt egy ideje de úgy látom teljesen feleslegesen püföltem a klaviatúrát.
óhh kedveském mi volt ez az apró személyeskedés???
és vádaskodás?? a legjobb helyen tetted, így aztán kérhetem te és családod összes nickjének bedarabolását, a számítógép megvonását és az internetkapcsolat azonnali felszámolását.