Geli66,
nem olyan logikátlan az: ha sötét van azonnal felkapcsol, de ha kivilágosodik, akkor egészen világosig felkapcsolva hagyja. Pl. ha megyek át az alagúton vagy az Üllőin a vasút alatt, akkor többnyire felkapcsolja, és ha nincs igazán világos, akkor úgy is hagyja. Ha hétágra süt a nap, akkor azonnal lekapcsolja. Ha újraindítod az autót, akkor a pillanatnyi állapot alapján kapcsol be.
Manuál klimám van és 1.4i 73Powa!
Olyan relés csattogás, amikor melegben hütőventillátor és a klima is megy. Olyan érzésem van hogy szerintem energia takarékosságból időnként lekapcsol egy picit. Álló helyzetben szoktam hallani alapjáratnál, de mozgás közben is!
A kormányommal AZ ÉG VILÁGON SEMMI GOND, hibátlan. Ilyen szervója egy kocsinak sincs kisújal kormányzom.
A fékem ad hangot ha sokat nem megyek vele, de hátulról olyan fémes hangja van mintha korrodált lenne, és azt radirozná le! 5km után semmi hangja nincs a kocsinak!
GT guri!
Nekem megy majd még rá nyáron 16" felni 195.50.R16 al! Rideg lesz!
A sötétségkapcsoló kicsit érdekesen működött nekem.
Nappal parkoltam, sütött a nap, aztán mégis bekapcsolt valahol a lámpám, és hiába mentem tisztnapsütésben, nem akart lekapcsolni. Leálltam valahol parkolni, és 2-3 perc mulva mentem tovább, de már nem akarta felkapcsolni a lámpákat. A könyvben sem találtam róla leírást. Úgyhogy egyenlőre fogalmam sincs hogyan működik.
Kicsit elkalandoztunk a c3-tól, bocsika aki haragszik érte.
Mára jóccakát, mert valami döglődik ezzel a chelloval, alig jön le a frissítés.
Sziasztok!
JP
alupigus !
Ez a kép a 430-rs-sel készült? Egész jónak néz ki.
Gondolom vaku rásegítés műfényben.
Kár, hogy ilyen nagy a linkelés, mert nem látom egyben, de a részletek nagyon szépek ahol éles.
Jópofa kis krambó Ádám barátunk. Már délután megnéztem mit botorkál azon a vasrácsony, most megnézem a leányzót is.
Mi már régen kinőttünk ebből a korból, de szép is volt!
Na felraktam egy képet az Enikőröl is. ez a legjobb felbontás, érdemes megnézi már csak a minőség miatt is, a tartalomról nem is beszélve!!
Amúgy nagyon szeret autózni :), mint a bátyja.
Az enyémnek sajnos nem túl jó az optikája, ezért tud max 800*600-at.
A digit gépek általában tudnak avi-ba is felvenni. Szerintem mindenképpen olyant vegyél majd, ami tud mozgót is.
Esetleg van scanner(em) is, nagyon jó minőségben lehet bescannelni a képeket!
Geli!
Vettem az adást, köszi. Jópofa masina, gondolom mozgóképre jobb mint állóra. Én maradok a külön-külön kategóriánál. Canon A 70 van kiszemelve meg egy Pentax optio 450. Már csak pénz kérdése (ami pillanatnyilag erre nincs)
SAjnos digi gépkölcsönzőröl se tudok. Marad a 24x36-os formátum egyenlőre.
HelgaPataki szia! Vigyázz a gömböcödre, nehogy megbánja a tavaszi fellángolást!
Ez egy ilyen géppel készült:
http://www.depo.hu/?page_number=6&id=11349&lid=10&csid=63
sajnos ez a legjobb felbontása, viszont a méretei miatt igazából talán kémeknek való masina :)
A fiamról készült utolsó fotó
(http://kep.tar.hu/geli66/index.phtml?aid=27565142&pid=2273531) egy 150ezer Ft-os Canon 4megapixeles géppel készült, nem a legnagyobb felbontásban.
Majd felteszem Enikőről is a képeket, azok is azzal készültek, viszont a legnagyobb felbontásban!
Gelli66! Gyönyörű a kocsid, az enyém mióta meglátta a róla készült képeket, egyfolytában villogtatja a lámpáit és szépítgeti magát. Szerintem belezúgott. Ha sikerül visszaszerezni a gépünket,küldök róla én is képet!
Szia Gelli66!Az index végén a gomb a Xsarában a sötétségkapcsoló. Ugy működik,hogy járó motornál alaphelyzetben egy gong hangig nyomva kell tartani, és ha bekapcsolódott, akkor ha sötétben indítasz vagy pl. alagútba érsz autómatikusan felkapcsolja a lámpákat. Ezt most kérdeztem meg az apukámtól, eddig igazából fel sem figyeltem erre a gombra, igy nem tudom, hogy a C3-ban is igy van-e. Este majd kipróbálom, de félek, hogy nálunk ez csak dísz.
Tényleg nem csattog az automata klímám, mert szerintem ki sem kapcsol. Nálad állandóan látszódik a hópehely? Milyen sűrűn kapcsol ki-be az automata?
A fékeket meg fogom olajozni, ha felétek járok, ugye te is fekete tesó vagy? Csak, hogy tudjam, milyen színű kocsi mögé soroljak be, ha Kanizsán vagyok :))
Ha látsz klassz kipufogót és nem horribilis az ára, szóljál nekem is! Na, remélem, ezt a férjem nem olvassa :))
Hát ez az. Az alap 'X' 2.5M pénz +180 a klíma=2.7 Ezt SZVSZ 2.6nál lejjebb nemm lehet alkudni, a mostani spot meg 2.25. Azért ez különbség:( A spotban van villanyablak vagy nincs?
Szerintem akciós modell árából elég nehéz alkudni, de hallottam már olyant, hogy a telepen régebben bespájzolt, így a bank által készlet-finanszírozott modell árából azért lehetett lecsippenteni. Ezek azok a modellek, amelyek még az akciózások végén is nagyobb számban állnak a telepen...
Geli66!
Milyen géppel fotóztál? Nemsokára én is rászánom magam egy digi masinára, de nagyon nehéz dönteni, mármint a pénztárcából kifelé a pénzt.
Bocs hogy elcsórtam a képet, én is próbálkozom megtanulni a linkelést, hol megy, hol nem.