Nem szabályos, nem szabályos, nem rossz az a kurva hagymás. Én meg a fószert adoptálnám tőled.
A csatakosodra (ami ugye a sáros faltörő eszköz) viszont van egy szilveszterím.
Ez sem szabályos, de ilyenkor megengedhető egy kis kilengés:
Kidőlt piától csatakos bulink ázik,
Jerkék után sok buta kos csalinkázik.
Az egykor híres prosti mára már bújkál az emberek elôl Nemrég lovagolt Kádár Jánoson,
Ma ugyanaz a K. járdán oson...
A fôorvos besokallt attól, hogy mindenki sürgeti a műtétet -Sova, halad?
Hova szalad...?!
Örömmel üdvözlöm ismerôsömet, ki viszont bunkó módon nem köszön vissza Tót, hahó!
...hót’ tahó!
Bármit megeszek, csak domináljon a magyaros íz Mindegy nekem, hurka, vagy más
A lényeg: legyen kurva hagymás!
Kedvesem befutott újságíró lett, így kedvére hódolhat sportszenvedélyének Sikeres a rovata. Lám,
vett is egy szép lovat arám.
Méghogy háziállat volt az orosz tábornok? Itt hagyjuk abba a beszélgetést... Szerinted ló Kolcsak?
Na jól van, csókollak...
Fejér-megyei község magáénak vallja a matekzsenit Kodaj B.
Bodajké.
Kínos malôr a kôművesbál megnyitóján -Zendüljön hát föl a dal...
-Emberek! Állj! Dôl a fal!!!
Imádom Waits művész úr gitárszólóit! (kín) Ez a koncert atompenge! Ti
bírjátok, ha a Tom pengeti?
Tetszik az új Daewoo-modell, de bosszant az a fránya behozatali díj... Nagy hatást tett az Evanda rám
Csak ne lenne rajta e randa vám...
Megkérdôjelezhetô a TV-shopos pattanásmúlasztó krém hatásossága Akármit is magyaráznak,
Ne dôlj be a ragya-máznak!
Nôm a látóidegének fényre érzéketlen részére hivatkozik, amikor azt állítja, nem tűnt fel neki, hogy szeretkeztünk Na persze, a vakfolt...
Hidd el, ez fuck volt.
OFF Elnézést, de a topik egyik olvasójának sehogy sem sikerül elküldenem egy fontos e-mailt, ezért itt üzenek neki, ha nem haragszatok:
Szia :-)))
Hát majdnem elájultam... :-) Elképesztően kedves és figyelmes gesztus volt ez tőled, nem találok szavakat... És tuti, hogy ez lesz a legkedvesebb karácsonyi ajándékom :-) Illetve a legnagyobb meglepetés :-)
Szóval nagyon szépen köszönöm, ebben a zord időben melegítse át a lelked, hogy nagyon nagy örömet okoztál nekem :-)
Legyen szép a Karácsonyod!
A jövő évednek pedig minden napja legyen emlékezésre érdemes, és mindig nagyon szeretve legyél. Ehhez egy kicsit én is hozzájárulok :-)
Mindenki rímhiányos, vagy a karácsonyi ajándékok utáni loholásban nincs idő a kecskézésre? Mondjuk én se dúskálok az ötletekben, erre a háromra futotta:
Militarista öreglány napi programja Megint itt a délidő,
ilyenkor a dédi lő!
Hirtelen jött ihlet Kéne még papír, úgy öt ív, ó, Irén, a
mai napon kitört belőlem az írói véna!
Drasztikus zenepedagógus Aki sokat ront énekben,
végzi majd egy konténerben!
Szimpi kis nyáj gyűlt itt össze, gyönyörködve legeltetem rajta a szememet. Anti bakter pedig – KOR-SZAK-AL-KO-TÓ. Ezek után én egy ilyen szarral, egy ilyen közönséges, szürke, átlagos fossal... PFUJ, köpjetek azonnal szembe!!
Már csak az engedély hiányzik Nagy a zsebem, tárca benne,
Boldoggá egy bárca tenne.
Egy meztelen vasúti alkalmazott belülről kifelé ható, higiéniás módszere Az állomás dőre őre, Anti bakter piál is,
s ettől bőre, habár pőre antibakteriális.