Ha tehát hallgattok ezekre a döntésekre, ha megtartjátok és teljesítitek azokat, akkor az ÚR, a te Istened is hűségesen megtartja a szövetséget, amelyet esküvel fogadott meg atyáidnak. Szeretni fog, megáld és megsokasít téged, megáldja méhed gyümölcsét és termőfölded gyümölcsét, gabonádat, mustodat és olajodat, marháid ellését és juhaid szaporulatát azon a földön, amelyről esküvel ígérte atyáidnak, hogy neked adja. Áldottabb leszel minden népnél, nem lesz közötted magtalan férfi és nő, sem állataid között meddő.
Minden meddő pár átkozott * és nem én mondom hanem a Biblia.
A 2Mózes 23,25-26-ban Isten egyértelmű ígéretét olvashatjuk azzal kapcsolatosan, hogy aki engedelmeskedik Istennek, az biztosan nem lesz meddő:
Ha Isteneteket, az URat szolgáljátok, akkor megáld kenyérrel és vízzel. És eltávolítom tőled a bajokat. Nem vetél el, sem meddő nem lesz senki a földeden. Napjaid számát teljessé teszem.
Már a Biblia is tele van terméketlen asszonyokkal. Mivel a gyermekáldás szorosan a nőhöz kapcsolódik, a terméketlen asszonyt sok kultúrában bűnösnek vagy elátkozottnak, netán a Sátánnal szövetkezőnek tekintették. A középkor Európájában a gyermektelenséget leginkább Isten büntetésének vélték. Sok más kultúrában a férj jogosult volt elhagyni, mi több megölni terméketlen asszonyát.
Téged se vonz a Krisztus, hisz EGW-t olvasol aki segghülye volt a Bibliához. És most jött el az óra, hogy az utcai evangélizáláshoz szórólapokat vagdoss, mégis a fórumon cseszed az időt
mármint 30 évvel ezelőtt láttam érthetetlennek annyira, hogy azóta elő sem vettem. de úgy látom helyes döntés volt. na megyek dógozni. mert nekem nem adományoznak. csak a beépítettet.