Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Háhá, Mentalista-nak most is meg vannak a szép pillanatai, mondjuk a 21-es részben egyetlen párbeszédet értékeltem igazán: Cho: We are CBI! Conman: What the hell is that? Cho: California Bureau of Investigation. Conman: What the hell is THAT??? Cho: We're like the FBI, but more conveniently located :DD
Annyira sajnálom ezt a sorozatot, mert az első évad annyira pörgős, lendületes volt, most meg hát mellette bubble shooterezek meg fórumozok :) Legalább egy romantikus szálat beletennének, hogy kicsit izgalmasabb legyen.
Látom, vagyunk egy páran, akik beleszerettünk a Lost-ba, de nem bírtunk megküzdeni a végével :)) Darlton-t nagyon szívesen otthagynám egy lakatlan szigeten!! :S
Sziasztok! Jó ötlet ez a topik. Már tényleg kezdett kínossá válni, h a Lost és a PB topikot is szétoffoltuk a többi sorozattal:-)
Visszaolvastam, a sok régi sorozat emlegetésétől tisztára elkapott a nosztalgia, visszajött a gyerekkorom...amikor pl az ajtó mögül lopva lestem a "tiltott gyümölcs" Isaurát...:-))
Anno-lista:
Dallas, Váratlan utazás, Ausztrál Expressz, Sunset Beach, Melrose Place, Knight Rider, Dawson's Creek, sőt, Guldenburgok Öröksége:-)
Jelen/Közelmúlt:
A három dobogós lieblingem:
Prison Break (az első és örök szerelem:-)
House (Greg felülmúlhatatlan)
Lost (a vége szar lett, de az első öt évadot nem feledjük)
Heroes
DHW
Nip/Tuck
ER
Sex & the City
Robin Hood
Tudors
Harper's Island
How I met your mother
Most kezdem/tervezem:
The good wife
Spartacus (ühüm:-)
BSG
meg a Dextert is meg kéne nézni, meg a Gilmore Girls-t, meg...meg aludni is kéne, tanulni, dolgozni, szórakozni...:-)
http://www.youtube.com/watch?v=sEpxa6EXrOw Ez egy kis második évados Castle felvételen kívüli vicceske, meg ugye a bakik, édesek :DDD És nincs benne sok spoiler.
Nézd rendszeresen az RTL klub oldalát, mert előbb-utóbb csak közlik, hogy mikor kezdik el leadni a Castle-t most nyáron (úgy tudom, ők vették meg) illetve van egy másik megoldás, ami nem nyilvános fórumon megvitatandó, úgyhogy dobjál levelet a mizchris77 kukac gmail pont com-ra, hogy elmeséljem :)) Amúgy első évad második epizódja fenn van a youtube-on, meg több más epizód is a soriból, de persze szinkron vagy felirat nélkül. Érdemes viszont belenézni, viccesek :)
Micsoda? Valaki szidta a Friday Night Lights-t?? :) Nálam a most futók közül abszolút No1! Azt nem mondom, hogy a színvonal nem ingadozott valamelyest az évek során, néhány felesleges száltól is eltekinthettek volna a készítők de a 4.évad teljesen visszahozta az első lenyűgöző hangulatát. Remélem a most következő 5.évaddal méltó lezárást kap ez a nagyszerű sorozat! Clear eyes, Full hearts Can't lose!
Még annyit, hogy a Matt apjának temetéséről szóló rész, sorozat nézési pályafutásom talán legjobb része volt. Bár a Spartacus-ból még mindig vissza van 4 részem. :)
Amúgy is meg akartam nézni, mert a plakátja tetszett, csak esténként igen ritkán néztem tévét, arra végképp nem volt semmiféle keretem (idő, kedv, energia), hogy egy ilyen változó időpontban vetített sorozatot elcsípjek, mások voltak a prioritások, de a letöltögetés nagyon bejött a DH-nál is, és folytatom ezt az utat. : )))
Jaj, Candy, Gossip Girl-el pont így jártam én is, a Friday Night Lights meg egyszerűen unalomba fulladt nálam, nem tudtam vele mit kezdeni. Ha sportosat akarsz nézni, szerintem akkor érdemes egyszer bepróbálnod a Sport NIghts-ot, az szerintem élvezhető, nem mondom, hogy a legminőségibb sori a világon, de jó, szórakoztató, limonádénak nehéz napokra elmegy (meg benne van abban is Josh Charles, nem elhanyagolandó :D).
Castle esetében meg mit is fűzhetnék hozzá? MOSTMOSTMOSTMOSTMOST! kezd el :))))) A Castle a szívem csücsöke, várok minden egyes epizódot, jó a két főszereplő között a chemistry, izgalmasak az esetek, a Castle iézetek meg legendásak, már csinálni kéne belőle egy facebook applikációt, Napi Castle Idézet címmel :)) betegre szoktam röhögni magam rajta, de van benne édes, érzelmes pillanat is bőven, a sidekick-ek egyszerűen felbecsülhetetlen értékűek, jó a csapatmunka, Nathan nagyon édes a sorozatbeli lányával, Molly Quinn-el, az egész Castle család olyan, hogy szabályosan szeretnél bekerülni közéjük, egyszerűen mindennek helye van, minden a helyén van, nincsen benne filler érzés, én legalábbis eddig még nem találtam. És a mellékszereplők...exkluzív válogatás a legjobbakból :)
Muszáj beszállnom a The Good Wife istenítésében, nem tehetek másként, egyzserűen zseniális :))) Josh Charles egymagában kiteszi az eyecandy faktor 70%-át, nálam a maradék 30 úgy oszlik el, hogy 29%-ot kap Titus Welliver még mellé, 1% meg jusson Mr Big-nek. De nem ez a lényege persze, hanem hogy egy jogi sorozatot úgy tud megkedveltetni különböző korosztályokkal és nemű egyedekkel, hogy mindenki megtalálja benne azt, amihez kötődni tud. Nemcsak a heti ügyek vannak, hanem a szépen kidolgozott, évadon keresztül végigfutó szálak, románc, egy kis bosszú, egy kis korrupció, sok humor és hihetetlenül jól kidolgozott karakterek, még a legkisebbek is szenzációsak :) Szóval csak ajánlani tudom, ha lesz rá időd, kezd el, isteni.
Szívesen :) Örülök, hogy tetszett, Chuck-ért amúgy is mindent, de persze szívemet Casey ezredes uralja :)) És Morgan is cuki :) Awesome meg egyszerűen ....Awesome :DDDD Nemrég zach Levi volt a barátjával egy európai körúton, leginkább nyaraltak, de a facebook-on végig beszámolt az útról, tuti képeket csinált és voltak rajongólányok, akik addig keresték, míg megtalálták őket Párizsban, mert előre mondták, hogy mit fognak aznap megnézni. A lányok mind vittek dvd-t aláíratni és aláírta, külön lefotózkodott mindegyikkel, megölelgette őket meg minden, olyan édes volt :))) Szeretem ezt a fickót, tesómmá fogadnám :)
Jaj, már... : ))) Csupa szerelem meg romantika meg cselszövés meg csillogás, semmi kemény akció, thrillerkedés, steak. : ))) Mondhatnám, nyálasak. De attól nézhetik pasik is, de lássuk be, fura, ha nézik. : )))