Az a helyzet, most vagyok itt először köztetek. Imádom a legokat, 13 éves vagyok, azóta ezzel játszom. Számtalan olyan helyet láttam már a neten, ahol üzletelve adják-veszik a legokat. Nekem nincs erre lehetőségem-meg nem is szeretnék üzletetlni-, úgyhogy mindenkit arra kérek, akiknek van felesleges legoja az írjon az alábbi e-mail-címre.
Üdv. Siralmas a helyzet itthon LEGO ügyben. Sajnálom, hogy nincs egy értelmes portál lego fanoknak. A MALUG is pátyi, szerintem már meg is szünt. Hol van a sok elszánt lego fanatikus, aki összehozna akár egy freewebes portált is? Én is próbálkoztam régebben egy Castle témájú lappal, aztán rájöttem, hogy ezt nem érdemes (?) csinálni.
28 hónapos kisfiam megkapta karácsonyra a 3771-es Legót, ez egy vasúti kezdőkészlet. Más Legókat is kapott, meg már régebben is néhányat (ez a Duplo sorozat), de ez a vonat valami hihetetlen telitalálat volt :-)))
Most minden össze van öntve, és építeni kell valamit, mindig mást, mindig átépíteni...
A nagy dobozokról pedig már nézi, hogy mit kér még :-)))
Nagy LEGO-Fan voltam 6-13 éves koromig. Biztos vagyok benne, hogy a közeljövőben előveszek 1-2 cuccot, mert le akarom fotózni amiket építettem anno, vagyis meg próbálom reprodukálni.
Azt akartam kérdezni, hogy van-e valaki, aki eladna síneket? 1993 utániakat, tehát az elektromos verziót. Mert lehet hogy vennék néhány métert:)
üdv!
u.i.: Ti itt átlagosan mennyi idősek vagytok? (jómagam 20)
Hali!
Érdekelne a vonat nélküli lego pálya (áramszedő középen van, nem elemes)!
Mennyi? Milyen állapotban van?
Légyszí mihamarabb válaszolj!!!
Köszi.
Bye bye.
Én nagy Lego fan vagyok és gyűjtöm is rendesen! Főleg a Kalóz és a Kastély témakörben, valamint a Star Wars klasszikus űrhajóit. Úgyhogy ha esetleg valamelyikötöknek van ilyen és hajlandó lenne eladni, vagy elcserélni más lego-ra (van űrhajós és város témakörből is), akkor az írjon nekem bátran. Kérésre küldök képeket, vagy dobozszámot, amik nekem megvannak.
Legkedvesebb gyerekkori játékom és szeretném a kislányom is majd megismertetni vele(ha érdekelni fogja...)
A gond csak az,hogy manapság vagy adott témákban vásárolhatsz legot,vagy azt a vastag elemekből álló fajtát...
Hol vannak már azok a jó öreg hatosok,nyolcasok,ajtók,ablakok...és volt még lego pohár is,amit a kórházas legohoz adtak,amit a bátyám locsoló pénzéből vettünk:)))
Bizony,talán most is legoznék,ha apukám diszkós kamasz éveimben,figyelmetlenségemet kihasználva,el nem ajándékozta volna.Oda a lego:(
És most honnan szerezzek olyan igazi legot?Tudjátok,amiből olyan aranyos házikókat lehet építeni.
Aki tud,kérem,adjon tippeket!Én kb. egy éve jól körbe néztem,de siralmas volt a választék és gyanítom,azóta méginkább az...