Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Helyesbítek: csak az jelenik meg, ahol már - értelemszerűen - hozzá is szólt!:-) A bejárt topikok csak saját magunknál jelennek meg, ne kelljen keresgélni. A topic neve alatt lehet hozzáadni a Kedvencekhez, s akkor baloldalról indíthatók mindig a kedvenc topicok, egy komplett listából. (Nálam ca. 16 van most.)
Van, akik nem tudják, nos, ha itt a nicknévre klikkelsz, megkapod a nick tulajdonosának az emailcímét (ha az publikus), látod a bemutatkozó szövegét, a Hozzászólásokra klikkelve meg megnézheted, melyik topicon járt az illető már az Indexen. Határozottan emlékszem rá, BE- nél a bemutatkozó szövegben benne volt a búra, most már nincs ott semmi. Leellenőriztem, s erre konkrétan emlékszem, mert még csodálkoztam is, mi a túrónak írta oda! Szóval semmi nem kizárt.
Tamás, ha itt balra a Keresés-nél beütöd BE nevét, s alatta legörgeted, s bejelölöld a Topicok közt keressen, nos nem kevés politikai fórumon van itt. Az sem kizárt, nem maga a búra ellen vannak olykor a támadások, hanem BE fórumának akarnak keresztbe tenni. Hol érdekli már ezeket a búrás közösség?:-(
Én a morickajárás idején több mailt is írtam Eszternek. Kértem hogy mondja meg MI mit tehetnénk azért hogy jobb legyen, és megírtam neki hogy vagyunk páran akik nem csak várják hogy a sültgalamb a szájukba repüljön. Csak azt hajtogatta hogy ne foglalkozzunk vele, lépjük át és majd abbahagyja.
Kell ehhez idegrendszer, az biztos. Nem irigylem érte egyetlen másodpercig sem. Azért jó lenne megtudni, kik is azok, akik ismeretlenül - számunkra ismeretlenül - támogatják a búra fenntarthatóságát. No meg szeretnék nagyon havonta egy szégyentáblát is látni azokról, akik megkeserítik a jó szándékú búrások minden napjait!
BE tiszteletdíja? ha jól tudom ő fedezi a működtetést. mondjuk mire kapna tiszteletdíjat?
és nemrég voltak gondok a wincsikkel, cserélni kellett, ha jól emlékszem. a renszert is cserélni kellene, vagy valami ilyenek. volt blog. jó volt. de összeomlott az egész honlap. meg kellett szüntetni.
Nem szeretnék alulműveltnek tűnni, a honlap üzemeltetéséhez kell egy szervergép, aminek van egy elektromos fogyasztása havonta, van MP költsége, meg BE. tiszteletdíja, ehhez hozzájön a nemlétező rendszergazda tiszteletdíja. Nos ez, akárhogyan számolom is, nem milliós nagyságrendű havonta. A honlap elindítása az nem volt piskóta egy összeg, ezt aláírom. (Nem tudom, azért a szedett-vedett weblapért mennyit kértek. Tuti, nem puszira dobták össze, s nem hitelben.)
A nagy félhomályban a fiatal cicának adtam az idősebb cicus vesetápjából, hát úgy falta, mint aki legalább 1 hete nem kapott enni!:-) Ártani nem árt neki, csak felesleges. Mindegy már, most nagyon boldog! Pedig mindig kap pár szemet, nehogy a lelkecskéje sérüljön!:-)
Már több mint 1 órája nem írt nemén a búrába, nagyon nem jó ez így! Azok az agycsökevényesedett sötétségek azt a topicot is teletömték a baromságaikkal! Csak remélni tudom, nem lesz gond.
LB hackerei mazsolák az indexen, itt nem 1 db se rendszergazda sasol! Dolgoztam saját weblapos cégnél, van lövésem arról, hogyan működik normál menetben az ilyesmi!
Még nem gyütt meg egyikre sem. Szent Kleofás! Ez az ember "szakpszichológus"?! Megnézném pár "gyógyult" páciensét magamnak közelebbről! Ha "csak" szakpszichológus, hogy engedhetik meg neki, konkrétan gyógyszerekről publikálhasson?!
Szegény névtelen most szembesült az ottani állapotokkal, írtam, dobjon egy mélt nekem, aki viszont tudja az elérhetőségét, az is írjon neki. Kösz. A gondolatok akármiben őrjöng szegény.:-(
De igen. Én elsőre nem jöttem rá hogy sárkánymese és sárkányemese nem ugyanaz. Sárkányemesére rátaláltam a Google keresőjéből Szendi Gábor fórumán. Aztán láss csodát: böngészgetve ott is megtaláltam sárkánymesét is. Közzétettem ott egy udvarias kérést Árnyékember nicken, meg lehet nézni. Nem azért mert arra számítok hogy az illető ettől majd meggondolja magát, hanem arra blazírozok hogy az ottani fórumozók kitárgyalják egymás közt a dolgot és előbb utóbb Szendi Gábor is kínosnak érzi ezt az egészet és leállítja az ápoltjait amennyiben onnan szabadult ide. Valamint az összes ilyen maraharépának a belépési burás jelszava megegyezik az álnnickkel.
Na, ide is beírom, mobil netnél meg normálnál is: Vezérlőpult/Internetbeállítások/Cookie-knál Beállítások: 550 MB, alul a több nap 1 napra állítandó, ezáltal nem őriz meg mindent a gép, amerre kolbászolunk a neten, s így felgyorsul.