Még az is előfordulhat, hogy válaszol. De ehhez minimum jól kell kérdezni.
Figyelem!
A topik címében az SOS nem azt jelenti, hogy itt gyorsan lehet segítséget kapni hanem azt, hogy
Összefoglaló jelleggel a többi fórum moderációs topikjaihoz innen célszerű elindulni: Közlemények
A nem ennek megfelelő kérdések törlődnek.
Kérem, a a két fórumtárs személyeskedését megszüntetni. A 2 nick név egy embert, Marobert úrat takarja...Köszönöm. Kérném, hogy a pr. gyulladás topikban a személyeskedő HSZ-et törölni szíveskedjenek. ( ennek soha nem lesz vége. kérem tegyenek rendet! érdemes a mélységes gyűlöletet figyelni...Köszönöm!)
Hát persze,mert kizárólag Te vagy a kretén a topicban. Bocs a szóért,de miután mindent tudok rólad,azt hiszem ez a leginkább helyénvaló kifejezés... :)
Kérem Master Minerall hozzászólásait átnézni a prosztata gyulladás topikban. Kizárólag velem személyeskedik. Kérem, hogy a topik nyugalma érdekében tiltsák ki végre! Köszönöm.
T. Moderátorok! Tegnap óta , miután Önök rendet tettek a pr. gyulladás topikban béke van. Marobert felhasználó nem személyeskedik, nem nevez másokat potenciális pszichopatának, leendő gyilkosnak...Köszönöm intézkedésüket!
Nem különösebben érdekel már,hogy ki mit csinál ezen a topicon,mert én már nem írok ide többé..de az,hogy egy pszichopatának mindent lehet,de a többiek,akiket esetleg ez zavar nem tehetnek ellene semmit kissé vicces nekem. Azért,mert ők nem hisztiznek,nem őket kellene letiltani. Mindenkinek,aki ír ide vállalnia kell a felelősséget azért,amit leírt. Ha szégyelli,akkor miért ír ilyeneket? Én minden írásomat fel tudom vállalni. Ha bárki visszaolvas láthatja,hogy azért írok ide,hogy segíthessek másoknak. Ez az ember nem tesz mást csak pusztít!
Köszönöm az intézkedésüket. Az Önöknek írt soraimról Fagyálló nevű fórumtárs screenshotot készített, és belinkelte a fórumba...más fotóval együtt..több személyeskedő bejegyzése van, mióta Önök rendbe tették a topikot. Annyit kérnék csak, hogy nézzék meg az utolsó oldalát a topiknak...Elnézést, és előre is köszönöm.
Mivel ilyet már megtett, Marobert nick lehet mögötte. Akkor már jeleztem Önök felé. Vagy bob87 felhasználó. Kérem vizsgálják ki, és radikális lépést kérnék!Köszönöm!
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9215595&la=134290721 Kérem a prosztata gyulladás topikban a 3682 hsz-t, és az íróját is törölni. Ezen nick név egy hete regelődött, és 1 HSZ. született, ami a személyeskedés csúcsa...az összes fórumos hozzászólásomat ebbe a topikba tette az illető, lejáratás végett.
Candico Leblanc új néven, de régi köntösben "kedvenc" fórumára, a lyme kór topikba (sok tiltás után) visszatért. Célja a káosz, összeugrasztás, hogy aztán majd "megmentőként" tetszelegjen.
Módszere egyes fórumozók (általa vezéregyéniségnek tartott emberek) pellengérre állítása, zavarkeltés, rágalmazás, zaklatás, kötekedés, utánkövetés, kétségek, viták provokálása az anonymitás álarca mögé bújva.
Szándékosan aláássa a beteg emberek gyógyulásba vetett hitét. A fórum közösségi jellegét a kezdetek óta át akarja formálni a maga egyszemélyes üzletévé, vállalkozásává, internetes web-shopjává. Eddigi (múltbéli) lehúzási kísérletei nem jártak eredménnyel, de a segítségetekre van szükség, hogy ez a jövőre nézve is így maradjon. Köszönöm, ha segítesz.
A lyme-kór topikon és a krónikus-prosztata-gyulladás fórumon is követelőzik (leleteket) és beteget rágalmaz (leügynököz) a már többször parkolópályára tett "menekvés". Folytathatnánk az érdemi beszélgetést nélküle? Köszönöm a segítséged!
Doxicica, alias little f. többszörösen visszatérő, renitens fórumromboló a lyme-kór topicban. Gúnyolódik, megtéveszt, rágalmaz...sorolhatnám... Segíts/etek, amíg nem késő. Köszönettel.