Még több érdekes cikk a totalcar.hu-n!
Balra Jobbra

Keresés

Részletes keresés

mopis Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1445
Zsuri! Először is gratula! Nyomjad neki és élvezd!
Másodszor: kereskedőtől veszed? (bocs, ha már irtad valahol). Miért adják el ilyen fiatalon?
üdv mopis
Előzmény: zsuri (1444)
zsuri Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1444
Holnap meglesz A GÉP, világosszürke(ezüst) Premium 2.0 + CD-tár, napfénytetö, elektromos csomag. Igaz nem vadi új (16.000km-t futott), viszont az ára nagyon kedvezö volt.

Ezzel kapcsolatban lenne egy hirdetnivalóm: ha vki le szeretné cserélni az alu müszerfalbetéteit fára, akkor szóljon, mert én a fát szeretném alura. Így olcsóbb lenne, mint utólag rendelni.

Tigrislábkarom Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1443
mezga geza!

Az ESP-t szerintem sem lehet utólag berakatni.. Egyébként nagyon könnyű működésre bírni. Mert ugye kövér gáznál induláskor kipörgésgátlóként funkcionál. Nekem még 30-nál is bekapcsolt, mert éppen elrántottam a kormányt egy macsek miatt... Nem semmi dolog:)))

marcsello..

Szerintem nem tolóajtós az SW. Lehet hogy a 807 az, de ez tutira nem.

üdv.: Kiki

Előzmény: mezga geza (1441)
CommandAir Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1442
Szerintem nem lehet utólag berakni. Komplikált rendszer ez ahhoz. De a PH talán okosabb, kérdezd meg őket is.
Előzmény: mezga geza (1441)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1441
Ha valakit erdekel a Pug City szervizben minden OK, korketul megcsinaltak mindent es ingye belegraviroztak az alvazszamot az osszes ablakba. Azert adtam egy kis let, hogy szep emlekeik legyenek :-)

CommandAir,
Mar banom, hogy nem rendeltem ESP-t a gepbe. Lehet utolag is?
Igy nem merem(tem) nyomni neki addig, hogy valami furat csinaljon, majd ha talalok olyan utat ahol tuti nem zuzom le :-)

Igy is tok jo a kep, a lagymanyosirol buda fele jobb kanyar a rakpar iranyaba, a corsaval max 45-50-el mertem, birtam bevenni de akkor mar majdnem felborult szegeny es nagyon sivitott a 145-os kerekek, evvel meg 70-75 -al. Ti teszteltetek mar ebben a kanyarban?

Előzmény: CommandAir (1438)
marcsello Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1440
tomlaker,

írjál légyszíves bővebben, elég sokunkat izgat a 307SW! Engem elsősorban az hogy a hátsó ajtók toló vagy nyíló ajtók? Hátsó ülések (3. sor) előtti lábtér mekkora és mennyi csomagtér marad mögötte (kép alapján nehéz megítélni) ?
Meg minden amit még láttál.

Előzmény: tomlaker (1429)
freesucks Creative Commons License 2002.03.20 0 0 1439
Sziasztok!
Tegnap végre én is megrendeltem a verdát, Balatonbogláron. Nem sokat engedtek, de az volt közel, udvariasak és beszámították a 16 éves BX-et is...
Paraméterei: Premium 2.0 metálbordó, elefántcsont belső + összes rendelhető extra napfény és cd tár nélkül. Májusra ígérték, aztán majd meglátjuk.
CommandAir Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1438
Üdv,

Elmúlt héten csöndben voltam nagyon. Németországban koptattam az aszfaltot. Jól ment nagyon a kis Oroszlán. Beleraktam vagy 2500 km-t. Aki kiváncsi a 110-es HDi fogyasztására annak leírom, hogy 920 Km-t mentem 1 tank dízellel. Folyamatosan 130-140-es tempóval, de voltak benne 170-es szakaszok is. A max. sebesség 200 volt óra szerint 2 utas+csomagokkal.

szisti: az ESP-t működésre lehet bírni száraz úton. Nekem sikerült a Szentendre-Visegrád közötti hegyi úton. Bár amikor bekapcsol az ESP addigra a vezető adrenalinszintje a plafonon van. Az utaséról ne is beszéljek :))

CA

zsuri Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1437
Ha minden jól megy még a héten meglesz a 307-esem. Ha nem, akkor jövö hét elején. Már nagyon kíváncsi vagyok ...
soma_1 Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1436
Hello Szistipisti!

Kösz az ötleteket.
Voltam a Simainál. Továbbra is normális volt és MEGRENDELTEM ÉLETEM ELSŐ ÚJ AUTÓJÁT!!!!

Gyártásba kell rakni és május közepei átvételt igért. Azt mondta 100% hogy májusban megvan. Erre kiváncsi vagyok!!!
Egy új fejezet nyílik a Kovácsék nagykönyvében:)

Ez egy min.2 hónapos élő közvetítés első napja....

Oroszlános FanFan Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1435
Sziasztok 307 -esek!

Tapasztalta már közületek valaki, hogy 130 fölött furcsa zizegő hang jön a motortérből, ha nyomja a gát? (gázlevételre megszünik a hang, rálépve a gázpedálra újra jelentkezik a "jelenség") A szervizben nem tudtak mit mondani rá...

mezga geza Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1434
mopis,
Igen ott volt a dobozaban csak nem vettem eszre pedig tobbszor is megneztem, tiszta ego...a sebvaltozar tenyleg hianyzott azt nem neztem melle :-)
Előzmény: mopis (1433)
mopis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1433
Meglett a kerékőr is?
Előzmény: mezga geza (1432)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1432
mopis,
Koszi kozben mar megtalatam :-)
En ma este megyek a verdaert...kivancsi vagyok!
Előzmény: mopis (1430)
Domokos Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1431
Egy kicsit bővebben, ha lehet. Nagyon igzat az SW!

Köszi

Előzmény: tomlaker (1429)
mopis Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1430
Géza, bocsesz, de tegnap esti beszólásomat megette az Index, szóval csak most birok hozzászólni a szervizkönyvhöz. Alapjáratban ott figyel a kesztyűtartóban, annak felső részén lévő kis sinben. Ő egy sötétszürke mappa egyébként. De mivel ma reggel mentél szervizbe, már biztos megtalálták a szervizesek.
Búgás meg nincs nálam.

Egyébként a City tegnap nekem jelesre vizsgázott. Minden panaszomat orvosolták vagy lépéseket tettek az orvoslásra. És nagyon ezt nagyon udvariasan tették.
üdv mopis

Előzmény: mezga geza (1422)
tomlaker Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1429
na megvolt! 307sw
próbaüt sajnos nem ment, mert mind a 3 autó le volt foglalva, napokra előre( vel satis 1 hónapra előre lefoglalva!!!), de volt egy amibe csak beülni lehetett. nagyon szép, minden mindenhol állítható, megjegyezni lehetetlen , mit hol miért:).
előjegyzés már ment, árat még nem tudok, mert nem fértem oda, de itt vagy 100 már lefoglalta, nagyon hamar kapható lesz!!!
Tom
szistipisti Creative Commons License 2002.03.19 0 0 1428
Szia Soma_1!

Pontosan én is 1m hitelt vettem fel 24 hóra, 45 ezret fizetek. Most beszéltem a Simai Tibivel, és mondta, hogy 8% körüli hitelt össze tud hozni, sőt még talán kedvezőbbet is. Keresd a Simait, hivatkozz rám! Küldj egy mailt, megmondom a nevem: blonds@index.hu

Előzmény: soma_1 (1427)
soma_1 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1427
Hahó,

Szistipisti,

A hitel amit én találtam: 3m befizetés, kb.1m a hitel, chf alapú 24hónapra, durván havi 46e ft, ami 10%thm, cib bank. meg tudod adni a te hiteled részleteit? lehet h. nálad más a kezdő befiz. vagy a futamidő, mert a 8% jobban hangzik...
Amúgy extrám lesz még: fed.comp(amit ti is javasoltatok), metálfény, cd,praktikum csomag.
Valahol meg kell húzni a határt, azért már ez sem fapad :))) remélem az autóklíma gyorsasága helyettesítí az ülésfűtést....a fényszórót meg lemosom én ha koszos....

Visszatérve....van vmi kiemelten fontos tudnivaló a megrendeléskor?: nektek mennyit kellett befizetnetek??

Ja még vmi: milyen gumiszőnyeget érdemes venni ill. riasztó: a kocsim garázsban for állni, akarok bele sebv.zárat + egy eldugott megszakítót a riasztónak sok értelmét nem látom + lesz cascom. A 100.000-et meg sokallom a gyári riasztóért......

Kösz a választ..

szistipisti Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1426
aamen-el egyet értek maximálisan. De nagyon baba autó lesz így is. Kovácséknál van 8% thm hitel a BP bank finanszírozásával ha jól tudom EURO alapú, nekem is az van, és még mindig változatlan részletet fizetek. Azt ajánlom nagyon. A fed. komp. meg tényleg nagyon jó. Élvezni fogod, mert mindig azt nézi az ember. És látványos is. Egy ilyen inteligens autót nem szabad megfosztani ettől a tájékoztatási lehetőségtől. Szerintem. A téli csomag, meg az egyik legértékesebb kényelmi extra az ülésfűtés miatt. A fényszórómosó pedig mindenkit elkápráztat. Szóval aamennek igaza van azt a kettőt még valahogy be kéne tervezni. Nagyon dögös lesz, gratulálok a választáshoz. Ha még egyszer autót vennék, egy ilyen összeállításon komolyan elgondolkodnék én is.
Előzmény: soma_1 (1424)
aamen Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1425
hmm, en meg extrabol betennem a fed kompjutert, meg a telicsomagot. az elso, hogy tudjam kontrollalni a fogyasztast, hamar behozza az arat, a teli csomag meg, amikor a minusz huszban beul az ember a jeghideg autoba, hat, minden penzt meger.
Előzmény: soma_1 (1424)
soma_1 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1424
Hello Mindenkinek!

Rászántam magam!!! Holnap megyek megrendelni a gépet: 307, 1.6 Presence 3 ajtós. Fekete metál, 16-os alukerék, napfénytető, digitklíma....Nagyon izgulok, holott még legalább 2 hónap mire megjön, hisz le kell gyártatni.
Tudtok-e vmi olyan dologról, amire a megrendeléskor nagyon oda kell figyelni?
A kocsi 10%-át kell befizetnem. Ki lehet kötni vmilyen kötbért vagy hasonlót az autó pontos szállítására?
Túlzottan nem kedvelem a kalandot, de Kovácsékhoz megyek, ez volt az egyetlen hely ahol 4% kedv. tudtam kicsikarni belőlük ill. az ért.vezető haverján keresztül van ismeretségem...
Tud valaki javasolni esetleg kedvező hitelt?Ill. hogy ft, euro vagy chf alapút válasszak?

Egyéb tapasztalat esetleg tanács?

/egy kezdő 307-es/

szistipisti Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1423
Szia Cloaca Maxima!

Az enyém nem ESP-s. Szerintem száraz úton vér van a pucájában annak, aki ki tudja provokálni belőle az ESP működését. Szerintem nem is lehet. Egyáltalán nem akar kitörni. Én mér rég féltem úgy autóban, mint akkor az enyémben, olyan sebességgel mentünk a kanyarban, de még meg se nyikkant. Semmi SEMMI a legcsekélyebb bizonytalanságot, vagy bármi határeset reakciót nem mutatott az autó. Igazán be sem dőlt, csak a vállam nyomta az ajtót piszkosúl. Nekem 205/55 16-os Dunlop gumik vannak az kocsin, de nagyon meglepett a viselkedése. Szerintem az ESP csak jég vagy vízfolton tud jótékonyan besegíteni.

Előzmény: Cloaca Maxima (1420)
mezga geza Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1422
mopis,
En holnap viszem a gepet a szervizbe es gondoltam megnezem milyen is a szervizkonyv. Nem talalom a keztyutartoban es a tobbi paipr kozott sem amit adtak...hol van pontosan a kesztyutartoban es mekkora a merete? A kerekorok kulcsat sem tatalom, franko lenne ha letagadnak mind a kettot ...

Mas,
Nektek csinalt mar olyat a 307-es, hogy nincs bekapcsolva semmi csak a motor es furan bug? Es olyan volt mintha a kormanyszervo nem lenne az igazi. Csak 1x csinalta, nektek mar volt ilyen?

Előzmény: mopis (1411)
Mobius Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1421
Hát azért télen jól jöhet az! Nem kell aggódni a jégfoltok miatt.
Egy kollegám így törte sz*rrá az utóját... Nem is jégfolt volt, csak egy csatornafedél, ami csúszott és olyan szépen megpördült mint a körhinta...
Cloaca Maxima Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1420
Szia szistipisti!
A kocsid ESP-s? A hétvégén csomót ültem egy ESP nélküli 1.6 Presénce-ban, és jobbnak tűnt az fekvése, mint a konvojunkhoz tartozó Focusé. Ezek után, a közönség befolyásolása nélkül, van-e egyáltalán szükség ESP-re?
CM
Előzmény: szistipisti (1417)
aamen Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1419
hmm,
en magam ele vizualtam az oroszlant a post-it-ekkel.
vidam dolog.
Előzmény: mopis (1416)
gerge2 Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1418
mopis!

Igen, gondoltam, hogy okoz néhány vidám percet. :)
Bár inkább szomorú...

Gerge

Előzmény: mopis (1411)
szistipisti Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1417
A hétvégén szombaton az M3-as autópályán életében előszőr kiengedtem az oroszlánkörmöket. Éppen-éppen, de megy 190-et az 1,6-os. Ekkor már bömböl szépen, de a 170 az meg se kottyan.

Más!
Van egy autóversenyző barátom, a hétvégén Ő is ment egy kört az autómmal, A hegyi kanyarokban próbálta provokálni, de nem tudta kihozni a sodrából a nagymacskámat. Nagyon-nagyon dícsérte a futómű-gumi-fék együttest. Ami igaz az igaz, a váltót azt nem magasztalta, és a motort is csupán atlagosra értékelte, de összeségében azt mondta, hogy utcai autónak magának is el tudná képzelni, és ez nagy dícséret ám tőle, mert megrögzött Hondás.

mopis Creative Commons License 2002.03.18 0 0 1416
az urban legend-nek hajlamosabb vagyok hinni, mint urbán béla szerelőnek, aki ma reggel nem lelte a szervizkönyvet a helyén. Mit fog kezdeni a komputerrel, ha az is a helyén lesz? Meg fogja találni? Legközelebb sárga post-it-eket fogok ragasztgatni a fontosabb alkatrészekre.
Előzmény: mackor (1413)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!