Pont ez az összeesküvés elméletem. Idén van Pastor, van csapat? Igen. Tudna valamit kezdeni Talanttal, játékosokkal? Nem. Kicsit kisegítette őket, nyáron már a fél Kielce Szegedre költözik.
Fele az enyém.?😃 Már tényleg hülyeségek jutnak eszembe, agyamra ment az elmúlt pár hét...Szeged szezon végéig áll, lehet, Csányi kisegítette őket, a nyugodt "átmenetért"?
Nekem az az érzésem megint megy a vakítás Kielcében ,és jól átvágják a világot most már sokadjára...Be harangozzák ,hogy lesz bejelentés este .Szerintem vagy találtak valami szponzort és így akarják rá világítani a fényeket ,vagy kb az lesz a bejelentés ,hogy tárgyalnak már más szponzorokkal és konkrétumok majd a szezon után várható.Simán kinézem amúgy ezt a Kielcéből ,hogy megtervezett minden.A jó az egészben ,hogy a szalámisokat jól le vannak szo..va evvel az egésszel .Aztán a tényleges dolgokat meglátjuk mi lesz .
Ha szétesik a Kielce, nekünk is eggyel kevesebb vetélytársunk marad a BL-ben.
Nem értem a nagy csodálatot : Az egy BL-győzelmüket 2016-ban szerezték (tudjuk hogyan).
Nem Csányi racionalizmusára vallana egy ilyen volumenű transzfer, de az is lehet, hogy nem ő hozta meg ezt a döntést; ahogyan a magyar sportfinanszírozásban ritkán dönt a pénz névleges tulajdonosa.
Nagyon izgalmas napok lesznek ha a kielcei kártyavár tényleg összedől… Már a cikkben említett játékosok alapján is, de rajtuk kívül van még sok érdekes név a Kielce csapatát böngészve: Tournat, Kounkoud, Sicko, Karacic, Stenmalm és az éppen sérült Thrastarson(ha nem töri ketté a karrierjét a sérülése elférne nálunk) a jelenlegi játékosok közül. Említhetném az éppen oda tartó Hassan Kaddah-t is akár.
Nem beszélve a rengeteg kölcsönben lévő igéretes tehetségükről: Stefan Dodic, Halil Jaganjac, Noa Zubac hirtelen ennyi ugrott be..
Nagyon várom a fejleményeket, azért az igazán fiatal reménységek között is van olyan akit szívesen elnéznék Veszprém mezben pattogtatva..