Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Sports Nightból másfél évadot végignélztem, és imádtam, de elkövettem azt a hibát, hogy tévében néztem, nyaralás miatt kimaradtak epizódok, és megszakadt...de be akarom fejezni mindenképpen. Mekkora szereposztása van már annak a sorinak is! Lisa Edelstein vendégszereplése volt persze a legnagyobb poén. :D
Egy kis segítséget kérek. Egy pár éve ment egy angol sorozat vagy a spektrumon, vagy a discoveryn vagy a natgeón. Arról szólt, hogy egy angol család vagy egy egyedülálló angol férfi vagy nő megunta az esős angol hétköznapokat és vásárolt egy spanyolországi, olaszországi vagy egy franciaországi általában lepukkant ingatlant. A sorozat egyes részei végigkövették, ahogy felújította és a saját képére formálta a kecót. Meg tudná valaki mondaná akár a magyar vagy az angol címét, meg hogy melyik tévén is ment? Köszönettel: Géza
A te kommentjeiden keresztül láttam ám azokat a fotókat. :) Végignéztem a teljes albumot. És meg kell mondjam, a srácnak baromi jó szeme van a fotózáshoz, tehetséges, Roland Garosson is mekkora jókat lőtt, na meg ugye Párizs....*reszketeg sóhaj* na de veszélyesen off irányába sodródok. .)
Vissza: Minden nap megnézek egy rászt, szóval nemsokára végzek a 3. évaddal. És már tuti, hogy lesz 4., ugye? Awesome-ot hogy hagyhattam ki? Az egyik kedvencem! Ha ez valaha véget ér jó zsarus-rossz zsarus sorozatot akarok vele meg Josh Holloway főszereplésével. :D
Jelen! Minden epizódban magamra ismerek egy kicsit. Leonard és Raj a kedvenceim, Sheldont nagy mennyiségben nehezen viselem. (Öt év Bones után pláne. :-))
sajnos rossz megoldást választottak a készítők, a "picit mindenkinek jó lesz" befejezés helyett egy afféle "igazándiból senki sem lehet vele elégedett" befejezést kaptunk.
Nem csak páran vagyunk...Ha csak a Lost topikból indulok ki, akkor legalább 80%-nak nem tetszett a vége. Különbség max abban volt, h mennyire nem tetszett. Kb a "kapjátok be"-től az "izé, ez meg mi volt"-on át a "hááát, végülis szééép volt, de..."-ig mentek a dolgok.
"Dekvajóvolt ez a finálé fijjuk"-ra nem emlékszem:-))
Ó, ezzel egyetértek! Red John azért elég komoly alapokra helbéyezte a sorozatot, most meg végig úgy éreztem, hogy Jane csak úgy van, néha nagyon vicces, mindig nagyon-nagyon okos és csak úgy van. Elpazarolják a karaktert, picit úgy éreztem. Teresát meg néha megfésülhetnék és adhatnának rá színesebb, kevés löttyedt ruhákat. :)
Háhá, Mentalista-nak most is meg vannak a szép pillanatai, mondjuk a 21-es részben egyetlen párbeszédet értékeltem igazán: Cho: We are CBI! Conman: What the hell is that? Cho: California Bureau of Investigation. Conman: What the hell is THAT??? Cho: We're like the FBI, but more conveniently located :DD
Annyira sajnálom ezt a sorozatot, mert az első évad annyira pörgős, lendületes volt, most meg hát mellette bubble shooterezek meg fórumozok :) Legalább egy romantikus szálat beletennének, hogy kicsit izgalmasabb legyen.
Látom, vagyunk egy páran, akik beleszerettünk a Lost-ba, de nem bírtunk megküzdeni a végével :)) Darlton-t nagyon szívesen otthagynám egy lakatlan szigeten!! :S
Sziasztok! Jó ötlet ez a topik. Már tényleg kezdett kínossá válni, h a Lost és a PB topikot is szétoffoltuk a többi sorozattal:-)
Visszaolvastam, a sok régi sorozat emlegetésétől tisztára elkapott a nosztalgia, visszajött a gyerekkorom...amikor pl az ajtó mögül lopva lestem a "tiltott gyümölcs" Isaurát...:-))
Anno-lista:
Dallas, Váratlan utazás, Ausztrál Expressz, Sunset Beach, Melrose Place, Knight Rider, Dawson's Creek, sőt, Guldenburgok Öröksége:-)
Jelen/Közelmúlt:
A három dobogós lieblingem:
Prison Break (az első és örök szerelem:-)
House (Greg felülmúlhatatlan)
Lost (a vége szar lett, de az első öt évadot nem feledjük)
Heroes
DHW
Nip/Tuck
ER
Sex & the City
Robin Hood
Tudors
Harper's Island
How I met your mother
Most kezdem/tervezem:
The good wife
Spartacus (ühüm:-)
BSG
meg a Dextert is meg kéne nézni, meg a Gilmore Girls-t, meg...meg aludni is kéne, tanulni, dolgozni, szórakozni...:-)