Bébibaba ficánka mostanában nagyon. Jól vagyok. Annyira, hogy kár volt letenni idén bárminemű utazásról.
Maszatka is biztosan azért ilyen fürge, ő is szívesen építene már homokvárat, vmi jó kis tengerparton.
Álmodozni pedig jó. Én is tervezgetek :) Jó lenne már 1 ével idősebbnek lenni.
Asszem gyakrabban kellene jöjjek, mert mindig olyan érzésem van, mintha regényt olvasnék.
Látom lemaradtam egy kicsit a körkérdésről.
Én is válaszolok azért.
1. Életem legjobb nyaralása Ibizán volt. Talán nekem is a hangulata miatt. Persze a másik nagy kedvenc Kenya, dehát az mindig is külön kategória marad.
2. Magyarországon kedvec hely? No, ez már nehezebb, sőt arra is rájöttem, hogy milyen keveset mászkáltam belföldön. Nyaralási szándékkal egyáltalán nem. Ha mégis választanom kell, akkor azt mondanám, hogy Esztergom. Konkrétan Bazilika és környéke. Ha nagy baj van, mindig oda állok ki és úgy meg tud nyugtatni. Körülnézek, ott mindig erősen fúj a szél... Csoda egy hangulata van, ahogy rálátok a Dunára, át a szlovákokhoz. Ugyanilyen okból Dobogókő is kedvenc. Ráadásul mindkettő itt van a szomszédban.
3.No és hova mennék, ha nem számítana semmi? Vissza Kenyába, jó sok időre. Vagy valami egzotikus szigetre. Nemtom, ilyen úgysem lesz, hogy ne számítana a pénz és az idő.
Szervusz Hanni bátjám!
Hát kéhrem széphen. Nekhem a legcsodálatosabb hely,északon van. A Dunakanyarban, kérlhek. Ott, Kismaros, Nagymarhos környékhén. Jobbra térhve az úthról kimenyünk, kéhrek Kóspallag felé. Ott fenn van a TörökhMezhő. Nos, ott az én hazám. Sokat járunk ki. Hétvégén ott csodáljuk a természet összes gyerekét. Nem sajnálom a pénzt a benzinre. Egy teljes kört teszünk meg. Visszafele a MáriaNostra, Szob (Az a finom Szobi szörp). Megállunk Szobon az Ipoly mellet. Egy jó nagyot sétálunk a réten. Van egy kis kocsma. Ott megiszok egy alkolmentes sört. Onnan meg haza megyünk a 2A úton. A friss levegő, a sok zöld, az erdő látványa feltölti az akkukat egy hétre.
A párommal úgy döntöttünk, hogy a legrosszabb Krétán volt, a 2390 vagy 91-es hozzászólásomban leírtak miatt.
Itthon hosszú évekig a Balaton környékére se mentünk, mert annyira sz@r volt, de mostanában már oda is szeretünk menni.