Keresés

Részletes keresés

Blackholeproducer Creative Commons License 2004.09.16 0 0 650
Szerintem mostantól csak a Szolgálati közleményekbe írjál.
Előzmény: medici punk (646)
medici punk Creative Commons License 2004.09.16 0 0 649
aha, de egy utolsó beírás erejéig, mielőtt lekapcsolnám a villanyórát, hogy neho
Előzmény: Zöld Pofa (643)
szopiszuri Creative Commons License 2004.09.16 0 0 648

tényleg nem. a lényeg a  következő: akkor és azért tiltotok le, amikor és amiért akartok. ez van, elfogadom, mert szeretek ide írkálni, és úgysem tudok ellen semmit sem tenni. egyet nem értek vele, de vagyok így egy pár dologgal.

Előzmény: Törölt nick (645)
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.09.16 0 0 647
Lécci, azt még áruld már el, hogy pölö Supernovablaster most mennyi időre lett letiltva vagy hol lehet erről infót olvasni.
Előzmény: Zöld Pofa (643)
medici punk Creative Commons License 2004.09.16 0 0 646

a sitcomér kösz.

a többire nem tudok mit mondani . de már nem is akarok.

meghúzom magam, csak a verses topikba írok, sőt be se kapcsolom a számítógépet, nehogy akadályozzam a folyamatos csevegést.

Előzmény: Wágner úr (642)
zeuszka. Creative Commons License 2004.09.16 0 0 644
egyelőre nem tudok belépni
Előzmény: Zöld Pofa (636)
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 643

Nekem úgy tűnt, hogy komoly volt a kérdés, amire Wagner úr válaszolt, de ebben az esetben vegyük lábjegyzetnek. Az okoskodó topikról a múltkor is leírtam: nem bántjuk a topikot, tudomásul vesszük, hogy ott az a stíl, ami; de azt is tudomásul kell venni, hogy vannak olyan topikok (mégha ti nyálasnak is gondoljátok némelyiket), ahol nem szeretik, ha hasonló stílusú beszólásokat kapnak (és ne keverjük megint bele azt, hogy nem lehetne ellenvéleményt nyilvánítani). Meggyőződésem, hogy túlragoztuk a kérdést, mindenki pontosan érti, hogy miről van szó. További jó mulatást!

Előzmény: Blackholeproducer (638)
Wágner úr Creative Commons License 2004.09.16 0 0 642

Én Egy Pofa Söré'  bármikor hazudok és hamistanuzok is, csak tessék, tessék, engem mindig meg lehet vesztegetni... Csakhogy inkább előtte olvasd el a Zöld Pofa előző válaszát - nemcsak ott fordul elő a balhé, ahol éppen te járkálsz, vagyis nem látsz mindent. Ha a terminátort hívják, az meg nem válogat és nem pepecsel, na ezé' célszerű ezt  elkerülni...

Egészség!

Előzmény: medici punk (637)
szopiszuri Creative Commons License 2004.09.16 0 0 641
örülök, hogy vissza lettem engedve, de csak a pontosság kedvvért megjegyzem, hogy soha senkit nem anyáztam az indexen. sem moderátort, sem mást.
Előzmény: Törölt nick (639)
Blackholeproducer Creative Commons License 2004.09.16 0 0 638
Supernovablaster azt üzeni, hogy ha az Okoskodó topikban akár egy beírást is komolyan vesztek, akkor mind a 15700 hozzászólást törölhetitek.
Előzmény: Zöld Pofa (631)
medici punk Creative Commons License 2004.09.16 0 0 637

igen tudom.

azért megkérdezném, hogy ki anyázott, ki nem vette figyelembe a moderátorok figyelmeztetéseit, hogy ide kellett hívni a terminátort.

erre tényleg nagyon kíváncsi vagyok. pont azért mert itt sokan régi és tapasztalt nickek, tudják, hogy mit szabad és mit nem ebben a karanténban!és speciel ilyesmire nem került sor. nem akarom modnani, hogy wágner hazudik, mert az is lehet, hogy félretájékoztatták.

.

Előzmény: Törölt nick (633)
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 636

Igen: próbáld ki, hogy működik-e?

elefantkillah:

"Alapvető feladatuk biztosítani a folyamatos társalgás lehetőségét, ennek érdekében törlik a fórumokon közzétett hozzászólások közül azokat amelyek:
- akadályozzák a fórumok rendeltetésszerű használatát,..."

(kiemelés tőlem)

vannak, akik úgy érzik, hogy a folyamatos társalgást zavarják a beszólások. Hadd ne ragozzam tovább, érted te nagyon jól, hogy miről van szó.

Az anti-reneszánsz topikot nem takarítottuk, néhány nick más topik(ok)ban megszerezte magának és hozzászólásainak a tengerfenékre jutás jogát, innentől kezdve...

Előzmény: zeuszka. (629)
Wágner úr Creative Commons License 2004.09.16 0 0 635

Biztos csak a Söröt vetted észre a hülyedumámban és a választ meg észre sem vetted.  Megírtam korábban, hogy ez az új szoftizé úgy müx, hogy ha valamiért lecsapják a topiknyitó nicket, akkor az magával rántja az egész topikot is. Ez természetesenb nem frankó, de egyelőre még nem javították a fejvesztők...

A topikot ezért a töröltek közül kellett előbányászni, manuálisan - már rég ott van a helyén a Kultúrában - http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9111285&la=38045348 , lehet bele írkálni, semmi gond nincs a topikkal.

Más. Az, hogy én mit és kit szeretek, akár amúgy, akár a nagy hirig idején kulönösebben nem számít.  Továbbá az sem számít, ha időnként én adok valamilyen tájékoztatást a modik tevékenységéről. Az viszont nagyon is számít, ha a bármiféle moderátori tájékoztatásra, figyelmeztetésre durva támadás a válasz. Írhatnám, hogy a hülye agresszív durva beszólás sosem célrávezető, de ez csak tautológia lenne

Egészség!

medici punk Creative Commons License 2004.09.16 0 0 632

ezzel a beírással arra próbáltam utalani, hogy gyakorlatilag minden második hozzászólásban felfedezhető egy olyan megjegyzés, beírás, amely tiltást vonhatna maga után.

a végén éreztem némi fenyegetést.

Előzmény: Törölt nick (630)
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 631

Az én olvasatom: a topik nyitója kapott valamikor egy végleges törlést (tengerfenék) és az új programra történő átállásnál ez a topik nem került ide.

(Ezért nem tudott róla egyetlen modi sem, amikor rákérdeztem, mint ezt pár napja leírtam.)

Ha a programozók/adatbázisgazda/mittomén ki az illetékes erre nézve az indexnél hajlandó előbányászni, akkor visszakerülhet a topik a TV&R  fórumba. Ha nem hajlandók ezzel foglalkozni, mi nem tudjuk megoldani. (Ezt is leírtam a múltkor)

Supernovablaster nicknek szeretném megköszönni, hogy miután szívhez szólóan kérte nickje reaktiválást és ez megtörtént, most 'gerinctelen féreg'-nek nevezi azokat, akik hajlandók (többé-kevésbé) betartani a Modust.

Előzmény: Törölt nick (625)
zeuszka. Creative Commons License 2004.09.16 0 0 629
őőő... jó, akkor kell ehhez tennem valamit?
Előzmény: Zöld Pofa (624)
elefantkillah Creative Commons License 2004.09.16 0 0 628
gondolom itt a szabályok betartásáról szóló mondatoknak helyeseltél ilyenformán. akkor térjünk csak arra vissza, amikor H. Flóra IRL adatai után nyomoztál.............................
Előzmény: Törölt nick (615)
elefantkillah Creative Commons License 2004.09.16 0 0 627

na úgy látom a moderátori nagytanácsnak kikezdhetetlen tudása van arról mit is takar a kultúra. véleményük szerint például gengszter zoltán  munkássága ne mkultura, mert csunyán beszélnek benn, pl. sokszor előfordul , hogy - idézem - "pina" ámbátor ennyi erővel az összes művészfilm sem tekinthető kulturának, amelyben egy rövidke pillanat erejéig feltűnik az említett nemiszerv. ergo itten azokról sem lehetne szó, hisz az nem kultúra.  ebből következnek azon sok mulatságra okot adó helyzetek , miszerint az igen tisztelt moderátoroknak kötelességük kiszedni a seckretman topikjából a mester által költött verseket, hisz az - idézem - buzi szó sem állja meg helyit a kultúrában.

sőt úgy vélem a topikok nagy részét szintén be kéne záratni a módusz murandiban , vagy miben lefektetett szabályok szerint, hisz egyik másikban már több az Ún. offtopik, mint az ún. ontopik. ezért akár követelhetném, hogy most kezdjék el kitakarítani a topikokat és töröljék az ún. offtopik hozzászólásokat, hisz a fórum szellemiségéhez nem illenek, az ún. offtopik hozzászólások.  hogy azokról már ne is beszéljek, amik csak egy ún. szmájlit (:))) - ezt- tartalmaznak.

de valamiért csak egyik másik nick illetve fórum kerül törlésre, illetve kéretlen takarításra. most ne menjünk bele, hogy ez miért is alakult így, illetve egy kicsit mégis.

például még mindig ne mkaptam arra választ, hoyg iért törölték a sitcomos topikot.

arra se, hogy mi lett gamen testvérrel (bár tduom dr wágner nem szereti a testvér szót, így ez már nyílvánvalóan ok a megsemmísítésre)

és arra se, hogy miért nyúltak bele az antireneszánszos topikba. például a reneszánszos topikba miért nem nyúlnak bele és tiszticcsák meg a személyemet gyalázó hozzászólásoktól??

és hogy ontopik legyek

milyen az idő maguk felé?

Előzmény: Zöld Pofa (614)
Ernieboy Creative Commons License 2004.09.16 0 0 626

9. Ne lepődjön meg az indulatokon. Itt sincs belőlük kevesebb, mint másutt.

ez az új regisztráció esetén kapott levélben lévő használati utasítás 9. pontja. nem tudom, ez miért csak a fórumozókra vonatkozik, és a moderárokra nem?

Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 624
A letiltásokat nem ugyanazok a modik 'követték el', de szvsz belefér az alkuba. (Alku = kétoldalú, mindkét fél által betartott egyezség)
Előzmény: zeuszka. (619)
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 623

látom, te is figyelmesen olvasol :-(

ld: 576. sz. hozzászólás

Előzmény: Törölt nick (618)
szopiszuri Creative Commons License 2004.09.16 0 0 622
thx!
zeuszka. Creative Commons License 2004.09.16 0 0 619
zeuszka mikor kapja vissza jogait?
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 616
Bocsánat, tévedtem: Methadon nem kapja vissza, ugyanis nem az első esete volt.
Zöld Pofa Creative Commons License 2004.09.16 0 0 614

Nézd, ha valakinek többször elmondjuk, hogy ne csesszen szét másik topikokat, de nem fogadja meg a jó tanácsot, az így jár. Ezt már lentebb is megírtam, valaki ezt fenyegetésnek vette, pedig csak tényként közöltem. Aztán folytatódott a dolog és a tény ténnyé vált. A közleményezést pedig egy automata program végzi, mint ez is megejlent itt néhányszor. Tehát a javaslat: retisonic, szopiszuri és Methadon visszakapja a jogait (a többi letiltott nick nem) és a továbbiakban a Modust figyelembe véve tevékenykednek, mert a következő alkalommal nem Wagner úr segítségét kérem, hanem Papa Krestét. A 'Sikerült' topiknyitás pedig azért kuka, mert az ilyen célú topikok helye a Kávéház lehet és nem a Kultúra. Annak a vélt humornak, amit néhányan űznek, jó helye van a gettólakók között, a többi topik erre nem pálya. Fentiekről velem vitatkozni felesleges, mert többször eljátszottuk ezt a kört. Ha másik kultúrmodi vitát nyit erről, az természetesen szíve joga, én már unom.

A normális hangú kéréseknek igyekszünk eleget tenni, az anyázást viszont más terepen kéretik folytatni.

Köszönöm.

Előzmény: Csinos Iter (613)
Csinos Iter Creative Commons License 2004.09.16 0 0 613
Figyu, felteszem neked hatvanhetedszer is a kérdést. Miért és meddig tiltották le a következő két nikket: retisonic, cinositer. Remélem, valami iszonyú jópofa választ fogok kapni, amiben semmi információ nem lesz.
Előzmény: Wágner úr (611)
Wágner úr Creative Commons License 2004.09.16 0 0 611
Azt jelenti, hogy menthetetlenül a süllyesztőben marad
Előzmény: Törölt nick (610)
Wágner úr Creative Commons License 2004.09.16 0 0 609
Belenéztem, csak úgy átfutva az egészet nemigen találtam benne kiszedni valót
Előzmény: Törölt nick (605)
Wágner úr Creative Commons License 2004.09.16 0 0 608
Stimm, pontosan így van. A helyzetet csupán súlyosbítja az, ha az önámítónak lehetősége van arra, hogy az önámítását zavaró mindenféle izéket csak úgy egy laza mozdulattal félresöpörje.... Tök igazad van, naaaaagyon-naaagyon randa világba' élünk itten.... Mi a teendő ilyenkor?
Előzmény: delfinvibrator (606)
themanwho Creative Commons License 2004.09.16 0 0 607
na, delfinkám, javaslom kezdd el tervezgetni az álnikkedet, mert nagyon le leszel tiltva mindjárt. fogd vissza magad, vigyázzállás, nagybetű, sörtötivás.
Előzmény: delfinvibrator (606)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!