Keresés

Részletes keresés

Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 300
Nekem is, meg az Édeshármas. (az mekkora film!) Amúgy nagyon bírom a srácot.
Előzmény: Törölt nick (294)
Mycooka Creative Commons License 2010.06.10 0 0 299
Megtaláltam. Tényleg a dekon volt. Álom otthon a címe. 2006-ban ment.

Várva-várt befejező részek!
Biztosan sokan elképzelték már, hogy egyszer csak fogják
magukat, itt hagynak mindent, elköltöznek egy távoli országba, ahol
felújítanak, átépítenek egy düledező kúriát, és új életet kezdenek.
A TV Deko Álom otthon című sorozata
10 családot mutat be, akik megvalósították álmukat, álomházukat. A néző
végigkísérheti a különleges és gyönyörű otthonok felépülését, ezzel együtt pedig
bepillantást nyerhet a család életébe is.
A TV Deko augusztus 31-én és szeptember 7-én tűzi műsorára a
nagysikerű sorozat befejező, 9-10. részét, melyekben londoni fiatalok álomépítkezését
követhetjük nyomon. Elsőként Paullal és Emmaval, a belsőépítész házaspárral
ismerkedhetünk meg, akik egy spanyol hegyi falucskában tervezik közös lakásukat
és életüket; a záró epizódban pedig John és Anette abba a cseppet sem
kockázatmentes vállalkozásba fognak, hogy – a szűkös anyagi erőforrások miatt
kétkezi munkával, egyedül – felújítsanak egy középkori olasz házikót.
Vajon sikerül nekik? Megtudhatja, ha megnézi az Álom otthon befejező adásait augusztus 31-én és szeptember 7-én szerdán 16:10-kor, a TV Deko-n.
Előzmény: Mycooka (293)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 298

*dühöngő ON*

Hidd el, az utolsó epizódig az voltam. Ahogy elkezdődött a finélé, elindult az "I have a very bad feeling about this" érzés, majd jött az a tömegkatasztrófa, amit ezek képesek voltak finálénak csúfolni, és jelenetről jelenetre romlott a helyzet, amikor azt hittem, ennél már nincs lejjebb, bebizonyították, hogy van. Pedig én az a rajongó voltam, aki az utolsó pillanatig kitartott, mert hülye naiv módon elhitte, hogy visz valahova ez a furcsa, rögös út, és csitítottam mindenkit, aki azzal jött, hogy ez egy random ötletek halmazából hanyagul összedobált faszság. Aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy pontosan az volt, és megetettek engem is. Utálom őket azért, ahogy megvezették a teljes rajongótáborukat, ahogy volt pofájuk éveken át azt nyilatkozni, hogy van értelme, és vannak válaszok, és nem purgatórium, és bedobtak számtalan olyan szálat, amiknek meggyőztek a fontosságáról, csak hogy a végén a kukába hajítsák az egészet, és az egész soorzatot megcsúfolják, és kiröhögjék a rajongóikat ezzel a vállalhatatlan borzalommal, amit finálénak neveztek. Az az igazság, hogy túl nagy falat volt nekik a saját sorozatuk, és nem voltak képesek tökös módon befejezni, egy hihetetlenül gyáva és gerinctelen lezárást kaptunk, amivel a fandom egyik felének a száját befogják, hogy legalább csak a fele háborogjon. Nem azt mondom, hogy sajnálom rá azt a hat évet, és rengeteg rajongást, amit rászántam, mert a valóban megható és felemeleő pillanatokat ez a szar finálé sem veheti el tőlem, de azt utálom, hogy a Lost baromira nem az volt, aminek végig gondoltam, és az írókat is túlbecsültem.

*dühöngő OFF*

Előzmény: mindenki senkije (291)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 297
én ennek szeretném megtudni az eredeti címét:

- asszem 1980 körül ment a tévében

- búvárokról szólt, barlangi búvárokról

- főcímzenéje ez volt: pink floyd: time

- magyar címe ez volt: föld titkai (de németül valami egészen más lehetett, mert ha lefordítom, úccse találom)

- NSZK sorozat volt, dokumentumfilm

na ezt keresem! hátha valaki...

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 296
Háhá, nekem is... rohadt nehéz elvonatkoztatni, tényleg dettó ugyanúgy néz ki x éve... :DD Mekkora film már a bébicsőszös... vaz!!
Előzmény: Törölt nick (294)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 295
Konkrét címet nem tudok most hirtelen, de tök sok ilyen típusú műsor van már, ház-kert-egyéb felújításos... én a BBC Prime-ra emlékszem, mintha ott láttam volna hasonlót, ha ezzel segítettem. :)
Előzmény: Mycooka (286)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.10 0 0 294
Nem tudom, de valahányszor ránézek, folyton a Kipurcant a bébicsősz jut eszembe. :)
Vannak ilyen mázlista alkatok.
Előzmény: Candy Perfume Girl (289)
Mycooka Creative Commons License 2010.06.10 0 0 293
A címe nem dereng?
Amikor volt a reklám benne, akkor mindig bevágtak egy idilli toszkán mediterrán tájat magas tujákkal meg egy tipikus olasz vidéki házat. A műsorvezető egy kb. 30 éves férfi volt, aki még januárban is egy szál ingben látogatta meg az épülő házakat.
Előzmény: zsesszi (288)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 292

Darlton-t nagyon szívesen otthagynám egy lakatlan szigeten!! :S

Én is, és kívánom, hogy egyék meg egymást.

(vajom mikor jön el az a pont, amikor nem fogunk dühöngeni, valahányszor eszünkbe jut?)

Előzmény: mizchris (268)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 291
??? Valaha Te is nagy Lost fan voltal.
Előzmény: Candy Perfume Girl (283)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 290
Sports Nightból másfél évadot végignélztem, és imádtam, de elkövettem azt a hibát, hogy tévében néztem, nyaralás miatt kimaradtak epizódok, és megszakadt...de be akarom fejezni mindenképpen. Mekkora szereposztása van már annak a sorinak is! Lisa Edelstein vendégszereplése volt persze a legnagyobb poén. :D
Előzmény: mizchris (247)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 289
Amúgy Josh Charles hogy csinálja, hogy olyan 20-25 éve nem öregszik? :D
Előzmény: mizchris (246)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 288
úgy rémlik a deko-n volt.
Előzmény: Mycooka (286)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 287
nekem tetszett...így könnyebb volt elengedni.

Előzmény: Aragorn83 (276)
Mycooka Creative Commons License 2010.06.10 0 0 286
Sziasztok!

Egy kis segítséget kérek. Egy pár éve ment egy angol sorozat vagy a spektrumon, vagy a discoveryn vagy a natgeón.
Arról szólt, hogy egy angol család vagy egy egyedülálló angol férfi vagy nő megunta az esős angol hétköznapokat és vásárolt egy spanyolországi, olaszországi vagy egy franciaországi általában lepukkant ingatlant. A sorozat egyes részei végigkövették, ahogy felújította és a saját képére formálta a kecót. Meg tudná valaki mondaná akár a magyar vagy az angol címét, meg hogy melyik tévén is ment?
Köszönettel: Géza
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 285

A te kommentjeiden keresztül láttam ám azokat a fotókat. :) Végignéztem a teljes albumot. És meg kell mondjam, a srácnak baromi jó szeme van a fotózáshoz, tehetséges, Roland Garosson is mekkora jókat lőtt, na meg ugye Párizs....*reszketeg sóhaj* na de veszélyesen off irányába sodródok. .)

Vissza: Minden nap megnézek egy rászt, szóval nemsokára végzek a 3. évaddal. És már tuti, hogy lesz 4., ugye? Awesome-ot hogy hagyhattam ki? Az egyik kedvencem! Ha ez valaha véget ér jó zsarus-rossz zsarus sorozatot akarok vele meg Josh Holloway főszereplésével. :D

Előzmény: mizchris (245)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 284
tényleg:)
csak átfutottam ezt a rengeteg hsz-t és ez kimaradt.
Előzmény: Candy Perfume Girl (281)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 283

pl a Lostos írókat is

Bármit, csak azt ne. De a sorozat valóban jöhetne arról az időszakról.

Előzmény: mindenki senkije (232)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 282
Brit Office is alap persze, imádom Rickyt! Extrákba még csak bele-belenézegettem, de tetszett amit láttam. :)
Előzmény: klogg (230)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 281
Meg én! Ahogy írtam is. .)
Előzmény: zsesszi (279)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.10 0 0 280
Jelen! Minden epizódban magamra ismerek egy kicsit.
Leonard és Raj a kedvenceim, Sheldont nagy mennyiségben nehezen viselem. (Öt év Bones után pláne. :-))
Előzmény: zsesszi (279)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 279
the big bang theory fanok nincsennek? csak mi nézzük Aragornnal?
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 278
azt tudtátok hogy a flashforwardos Demetri játszott az amerikai pitében?:)))))
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 277
Ez a Jack-központúság a fináléban... eleve mínusz kettessel indítottak. :P
Előzmény: mindenki senkije (275)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.10 0 0 276
Azt nem mondanám, hogy "Dekvajóvolt ez a finálé fijjuk", de azért nekem tetszett. :)
Előzmény: BitterSweetSymphony (274)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 275

bizony!

sajnos rossz megoldást választottak a készítők, a "picit mindenkinek jó lesz" befejezés helyett egy afféle "igazándiból senki sem lehet vele elégedett" befejezést kaptunk.

Előzmény: BitterSweetSymphony (274)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.06.10 0 0 274

Nem csak páran vagyunk...Ha csak a Lost topikból indulok ki, akkor legalább 80%-nak nem tetszett a vége. Különbség max abban volt, h mennyire nem tetszett. Kb a "kapjátok be"-től az "izé, ez meg mi volt"-on át a "hááát, végülis szééép volt, de..."-ig mentek a dolgok.

"Dekvajóvolt ez a finálé fijjuk"-ra nem emlékszem:-))

Előzmény: mizchris (268)
mizchris Creative Commons License 2010.06.10 0 0 273
Csapjon össze két jó tenyér :)))) Igen, Cho zseniális, a pasinak nulla mimikája van, mégis, mikor előadja magát, az felér egy külön epizóddal :)
Előzmény: sissoko (272)
sissoko Creative Commons License 2010.06.10 0 0 272
A Bosco-s buli óta elég semmilyenek a részek, az új főnök karaktere viszont tetszik.
A legnagyobb király viszont egyértelműen Cho. :)
Előzmény: mizchris (271)
mizchris Creative Commons License 2010.06.10 0 0 271
Ó, ezzel egyetértek! Red John azért elég komoly alapokra helbéyezte a sorozatot, most meg végig úgy éreztem, hogy Jane csak úgy van, néha nagyon vicces, mindig nagyon-nagyon okos és csak úgy van. Elpazarolják a karaktert, picit úgy éreztem. Teresát meg néha megfésülhetnék és adhatnának rá színesebb, kevés löttyedt ruhákat. :)

Előzmény: sissoko (270)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!