Sorozatok minden mennyiségben, ömlesztve. Ha van, amiről lenne mondanivalód, de nincs akivel... itt bontakozz ki!:)) Spoiler-ügyben... inkább ne. Vagy módjával...
Figyelem!
A freeforum-os linkekre mindenki csak a saját felelősségére kattintson rá, adatlopásra alkalmas hely.
Az oda történő beregisztrálás/olvasás után az a veszély is fennáll, hogy az így ellopott jelszavakkal az oldal üzemeltetője belép más fórumokra a sértett adataival és BTK-ba ütköző beírásokat tesz.
Az ottani IRL adatkiadásos esetek miatt a jogi lépéseket megkezdtük, csak az menjen arra a fórumra, aki utána nem bánja, hogy bírósági megkeresésre tanúként vagy tettestársként idézést kap.
Megtaláltam. Tényleg a dekon volt. Álom otthon a címe. 2006-ban ment.
Várva-várt befejező részek! Biztosan sokan elképzelték már, hogy egyszer csak fogják magukat, itt hagynak mindent, elköltöznek egy távoli országba, ahol felújítanak, átépítenek egy düledező kúriát, és új életet kezdenek. A TV Deko Álom otthon című sorozata 10 családot mutat be, akik megvalósították álmukat, álomházukat. A néző végigkísérheti a különleges és gyönyörű otthonok felépülését, ezzel együtt pedig bepillantást nyerhet a család életébe is. A TV Deko augusztus 31-én és szeptember 7-én tűzi műsorára a nagysikerű sorozat befejező, 9-10. részét, melyekben londoni fiatalok álomépítkezését követhetjük nyomon. Elsőként Paullal és Emmaval, a belsőépítész házaspárral ismerkedhetünk meg, akik egy spanyol hegyi falucskában tervezik közös lakásukat és életüket; a záró epizódban pedig John és Anette abba a cseppet sem kockázatmentes vállalkozásba fognak, hogy a szűkös anyagi erőforrások miatt kétkezi munkával, egyedül felújítsanak egy középkori olasz házikót. Vajon sikerül nekik? Megtudhatja, ha megnézi az Álom otthon befejező adásait augusztus 31-én és szeptember 7-én szerdán 16:10-kor, a TV Deko-n.
Hidd el, az utolsó epizódig az voltam. Ahogy elkezdődött a finélé, elindult az "I have a very bad feeling about this" érzés, majd jött az a tömegkatasztrófa, amit ezek képesek voltak finálénak csúfolni, és jelenetről jelenetre romlott a helyzet, amikor azt hittem, ennél már nincs lejjebb, bebizonyították, hogy van. Pedig én az a rajongó voltam, aki az utolsó pillanatig kitartott, mert hülye naiv módon elhitte, hogy visz valahova ez a furcsa, rögös út, és csitítottam mindenkit, aki azzal jött, hogy ez egy random ötletek halmazából hanyagul összedobált faszság. Aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy pontosan az volt, és megetettek engem is. Utálom őket azért, ahogy megvezették a teljes rajongótáborukat, ahogy volt pofájuk éveken át azt nyilatkozni, hogy van értelme, és vannak válaszok, és nem purgatórium, és bedobtak számtalan olyan szálat, amiknek meggyőztek a fontosságáról, csak hogy a végén a kukába hajítsák az egészet, és az egész soorzatot megcsúfolják, és kiröhögjék a rajongóikat ezzel a vállalhatatlan borzalommal, amit finálénak neveztek. Az az igazság, hogy túl nagy falat volt nekik a saját sorozatuk, és nem voltak képesek tökös módon befejezni, egy hihetetlenül gyáva és gerinctelen lezárást kaptunk, amivel a fandom egyik felének a száját befogják, hogy legalább csak a fele háborogjon. Nem azt mondom, hogy sajnálom rá azt a hat évet, és rengeteg rajongást, amit rászántam, mert a valóban megható és felemeleő pillanatokat ez a szar finálé sem veheti el tőlem, de azt utálom, hogy a Lost baromira nem az volt, aminek végig gondoltam, és az írókat is túlbecsültem.
Konkrét címet nem tudok most hirtelen, de tök sok ilyen típusú műsor van már, ház-kert-egyéb felújításos... én a BBC Prime-ra emlékszem, mintha ott láttam volna hasonlót, ha ezzel segítettem. :)
A címe nem dereng? Amikor volt a reklám benne, akkor mindig bevágtak egy idilli toszkán mediterrán tájat magas tujákkal meg egy tipikus olasz vidéki házat. A műsorvezető egy kb. 30 éves férfi volt, aki még januárban is egy szál ingben látogatta meg az épülő házakat.
Sports Nightból másfél évadot végignélztem, és imádtam, de elkövettem azt a hibát, hogy tévében néztem, nyaralás miatt kimaradtak epizódok, és megszakadt...de be akarom fejezni mindenképpen. Mekkora szereposztása van már annak a sorinak is! Lisa Edelstein vendégszereplése volt persze a legnagyobb poén. :D
Egy kis segítséget kérek. Egy pár éve ment egy angol sorozat vagy a spektrumon, vagy a discoveryn vagy a natgeón. Arról szólt, hogy egy angol család vagy egy egyedülálló angol férfi vagy nő megunta az esős angol hétköznapokat és vásárolt egy spanyolországi, olaszországi vagy egy franciaországi általában lepukkant ingatlant. A sorozat egyes részei végigkövették, ahogy felújította és a saját képére formálta a kecót. Meg tudná valaki mondaná akár a magyar vagy az angol címét, meg hogy melyik tévén is ment? Köszönettel: Géza
A te kommentjeiden keresztül láttam ám azokat a fotókat. :) Végignéztem a teljes albumot. És meg kell mondjam, a srácnak baromi jó szeme van a fotózáshoz, tehetséges, Roland Garosson is mekkora jókat lőtt, na meg ugye Párizs....*reszketeg sóhaj* na de veszélyesen off irányába sodródok. .)
Vissza: Minden nap megnézek egy rászt, szóval nemsokára végzek a 3. évaddal. És már tuti, hogy lesz 4., ugye? Awesome-ot hogy hagyhattam ki? Az egyik kedvencem! Ha ez valaha véget ér jó zsarus-rossz zsarus sorozatot akarok vele meg Josh Holloway főszereplésével. :D
Jelen! Minden epizódban magamra ismerek egy kicsit. Leonard és Raj a kedvenceim, Sheldont nagy mennyiségben nehezen viselem. (Öt év Bones után pláne. :-))
sajnos rossz megoldást választottak a készítők, a "picit mindenkinek jó lesz" befejezés helyett egy afféle "igazándiból senki sem lehet vele elégedett" befejezést kaptunk.
Nem csak páran vagyunk...Ha csak a Lost topikból indulok ki, akkor legalább 80%-nak nem tetszett a vége. Különbség max abban volt, h mennyire nem tetszett. Kb a "kapjátok be"-től az "izé, ez meg mi volt"-on át a "hááát, végülis szééép volt, de..."-ig mentek a dolgok.
"Dekvajóvolt ez a finálé fijjuk"-ra nem emlékszem:-))
Ó, ezzel egyetértek! Red John azért elég komoly alapokra helbéyezte a sorozatot, most meg végig úgy éreztem, hogy Jane csak úgy van, néha nagyon vicces, mindig nagyon-nagyon okos és csak úgy van. Elpazarolják a karaktert, picit úgy éreztem. Teresát meg néha megfésülhetnék és adhatnának rá színesebb, kevés löttyedt ruhákat. :)