Nekem ma is volt Süsüm, kétszer is, a Nyugatinál, meg a Jászainál, aztán megállt a Combino a hídon valami baleset miatt, de mi szabadon távozhattunk a hídon bedugult viliről, én is, mint híres egyfejű.
Nagyon álmos vagyok ma, és nagyon terhes:) Csak ennék, meg aludnék...
Zsizzsik: igen, sokat vártunk a bébire, de csak erre, mert eddig mindig azonnal összejött, de hamar el is mentek. Ez a babu majdnem egy évig készült.
Jaja, de azért elhiszem, hogy van Süsüs változat is. Azt még nem egészen értem, hogy ki a célközönség, mert a Süsüre fogékony korosztály szerintem még elég alacsonyka és inkább nekik adják át a helyet.
Sipric, megnézted a függőágy.hu-t?
Megara, csak teljes munkaidőben veheted át a boltot? Ilyen 4 órásban valakivel váltva nem lehetne? Napi 8 órát szerintem én sem vállalnék egy 1 éves baba mellett, persze ha muszáj, akkor az más.
Stunc, gratulálok a bébikéhez. Ha jól sejtem elég sokat vártatok rá, nem ?
jó reggelt ;) igazából már vagy 3,5 órája jó reggel van, csak most tudok benézni.
tegnap zsizzsikkel direkt combinoztunk, de még egy nyomorult Frakk se volt sehol :) remélem, ez nemcsak egy röpke fellángolás (haha) volt a BKV-részéről.
szólok, h újfajta spamek jelentek meg, a héten már kaptam kettőt: kiírja, h képeslapod érkezett egy családtagtól vagy egy osztálytárstól (nevet nem jelez), és ráadásul normális képeslapküldő címről (pl. Americangreetings.com), aztán megkérdezi, hogy meg akarod-e nyitni a mittommi.exe programot. sztem ne akarjuk...
kedvem az lenne de idom nem:-( be is kene tanulni ami ugye nem 1-2 het.1 eves gyereket meg nem szivesen adok bolcsibe.hjajj nemtom komolyan.tegnap ota ragodom.kertem mar hogy maradjanak meg 1 evet:-) ha 2 eves lesz Eniko akkor beadnam a bolcsibe de elobb nem.max jon velem dolgozni:-DDD
Azt nem értem, miért nem lehet ezeket a vizsgálatokat kicsit finomabban végezni!! Én is néha úgy jöttem ki a rendelőből, mintha összevertek volna. Konkrétan ennek igen nagy szerepe volt az orvosváltásomban is (miután egy manuális vizsgálat után begörcsöltem). És még ráadásul nő is az istenadta! Nincs nagy empátiás készsége... Parancsba adnám az összes orvosnak, hogy hímestojásként bánjanak a kismamikkal. Főleg azokkal a kismamikkal, akiknem valamilyen problémájuk már volt. Most jóóól felhúztam magam... :(( Friss még az élmény.
hát, nem irigyellek a doktornő miatt, de legalább a gyerkőc jól van :)
július 20-án randevúzom a fénykarddal, még nagyon messze van :S. Egy pararohamomban már megírtam a dokinak az sms-t (koholt indokokra hivatkozva) hogy miért szeretnék előbb menni, de aztán mégsem küldtem el. pont 13+1 leszek az UH-kor :) júni 20-án láttam utoljára a gyereket, akkor volt 18,3 mm (mint azt írtam Neked anno ;) )
Stunc, gratulálok a babocskádhoz! :) Én csak ámulok néha, hogy az enyém 4 mm-es volt, amikor először láttam...és tulajdonképpen még mindig milyen pici... ;)
Csak azt nem értem, hogy milyen könyvespolcról van szó? :))
Köszi:) Úgy, mint akinek jól ellátták a baját. Ez a dokinő ma rajtam élte ki a sérelmeit, úgy forgatta bennem azt a ketyerét, hogy komolyan fájt. Mindezt "alapos" vizsgálat címén. Ha valami bajom lenne, tuti, hogy verőlegényeket bérelnék mellé!
Ha megtagadja a fotózást, a vevő nem kap hitelt és nem tudja megvenni a lakást. Szerintem ennyit nem ér meg az, hogy addig átviszi máshova a TV-t, vagy letakarja vagy hasonló. Teljesen logikus, hogy a banknak meg kell a fénykép, tudni akarja, hogy mire tesz rá a kezét, akarom mondani a jelzálogát...
De a rokony nem tudja eladni, ha a vevő nem kap hitelt. A hitel fedezete meg a lefotózni kívánt ingatlan. Az értékbecslők szinte mindig fotóznak, ez a séma. Szóval nyugi. Bár, ha a tiéd a leggazdagabb rokony a városban, akkor van mitől tartanotok. Ja, a címét elég priviben:)
Arra kéri Bodrogi Süsü bácsi a gyerekeket, hogy legyenek udvariasak, és adják át a helyüket az időseknek és a nehezen mozgóknak! Én már megjegyeztem, naponta 2x9 megállót utazom a négyeshatoson.
Bobka: megtagadhatja a fotózást, de akkor nem bizti, hogy kap hitelt. Épp erről ..rtam a múlktor.
azért alapvetően Te jártál jól ;) szvsz annyira látszik, hogy ezeket a Combinokat nem a magyar utazási szokásokhoz és viszonyokhoz tervezték :( alig van olyan hely, ahonnan lehet rendesen kapaszkodni, ülőhely 0,1, az is iszonyú rossz helykihasználással, a miniatűr ablakokról ne is beszéljünk. Nagyon szépek, de nem túl praktikusak :/
Erről jut szmbe: tegnap a boltban már bezárt a tőkehús-részleg, mire odaértünk, és ezt a következőképpen adták a tudtunkra: húsos tálcán egy A4-es papír, rajta kézzel írt felirat "Holnap jövök! Puszi: Sertés" :D