Ha mozgásképtelen és verbálisan tiltakozik , akkor igen .
Ez a nő nyomorék ? Vagy miért nem tudott kikászálódni az ágyból ? Egyáltalán hogy került oda , ha gyors volt a tempó ? Mit gondolt , mikor befeküdtek ? Gyógymasszázst vagy esti mesét remélt ?
Le volt írva a cikkben, hogy valamilyen non verbális jeleket küldött, észlelte, hogy ezek a jelek nem találnak célba, de ennek ellenére nem váltott csatornát verbális üzemmódra:
"ő is észlelte, hogy a férfi ezeket a jeleket nem veszi észre, ugyanakkor nem szólította fel, hogy hagyja abba"
A cikk elején meg az volt leírva, hogy amikor mondta, hogy ezt ő nem akarja, akkor a másik fél ezt tiszteletben tartotta. Ebből gondolom, ha mondta volna, hogy AZ mellett még mit nem akar, akkor azt is tiszteletben tartotta volna a másik fél.
A mindenkin mindenkit értek, az emberek túlnyomó többségét.
Én sem tudtam. Meg is jártam aztán: mindenféle nők csillogó szemekkel feljöttek megnézni a bélyeggyűjteményemet. Aztán képzeld, nem is voltak kíváncsiak rá, pedig volt egy-két igazán szép ritka emlékbélyegem, de mind csak azt akarta. Kihasználtak, megerőszakoltak :-/
Megúszhatta volna , ha akarja . A cikkben elismerte , hogy semmire nem volt kényszerítve . Miért maradt akkor ott , miért tette erőszak nélkül amit kértek tőle ?
Dehogy vásárolok a fiamnak ! (most pont tőle hoztam ebédet mára , meg holnapra is ....majdnem olyan jól főz , mint az anyja) . Ilyenkor telerámolom a fagyót minden fagyaszthatóval , veszek 5-6 liter tejet , 5-6 doboz macska konzervet , meg a hócipőm tudja mit még (mák/dió a bejglihez) .
Annyira utálok vásárolni , hogy mindig megszakadásig csinálom , hogy ritkán kelljen .