Keresés

Részletes keresés

BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.06.11 -1 0 322

Ó, ezt csak most vettem észre...lesz Star Wars? Jajdejóóó!:-))

Megtudjuk, h kicsi Luke és kicsi Leia hogyan nőttek fel:-)

Mikor lesz? Ígérgetés megy eltolva a végtelenbe?

Előzmény: mindenki senkije (232)
BitterSweetSymphony Creative Commons License 2010.06.11 0 0 321

Érdekes, mert én pontosan ugyanígy vagyok vele:-)

Aranyos, de nekem olyan semmilyen, igazából még különösebben viccesnek sem találtam soha. Mondjuk eleve nem vagyok oda a sitcom-okért, már ez a gépi röhögés a háttérben baromira idegesít, pláne mikor humor hiányában is folyton benyomják:-)

Viszont pl A How I met your mother (Így jártam anyátokkal)-t valaki "rámtukmálta", és az végül (4-5. résztől kezdve) nagyon bejött. Az sztem szellemesebb sokkal, mint a Friends.

Előzmény: *Fleur* (320)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.11 0 0 320
Érdekes, a Friends az, ami nekem a totális és tökéletes közöny, nem szeretem, nem utálom, teljesen közömbös, pedig sokat láttam, akarva-akaratlan, mégsem tudtak hozzám nőni a karakterek.
Előzmény: szanzaveronika (319)
szanzaveronika Creative Commons License 2010.06.11 0 0 319
Néztem egy csomó hatodik évados DH-t - hopp, spoilert hanyagolok... : )))

Az én Nagy Sorozatom a Friends volt, kicsit Ally McBeal-esen azt mondhatnám, hogy a főcímzenéje volt az "életindulóm". : ))) Különösen az első sor, hogy so no one told you life was gonna be this way, szerintem ez egy ilyen can't beat, mert nekem tényleg nem mondta senki, hogy ilyen lesz, és mindig nagyon meghatónak találtam, ahogy az emberek próbálják az életüket élni. Annyira mániákusan odáig voltam azért, hogy I'll be there for you, hogy egy barátnőm kinyomtatta a dalszöveget és bekeretezte, sokáig kinn is volt a falamon.
A legnagyobb élmény az volt benne, hogy mindig, mindent megbocsátottak egymásnak. Voltak rossz pillanataik, de mindig sikerült megoldaniuk. Tudom, csak egy film, de hiányzik, és szomorú vagyok, hogy nem rajzolják tovább azt az őzet... : )))
Most a DH-ban is jólesnek ezek a megbocsátós részek. Jó látni, hogy vannak ilyen emberek, még ha csak képzeletben is. : )))
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.10 0 0 318
No mindegy! Azért köszi!

Írtam egy másik hogyvoltosnak. Majd, ha elárulja nekem, akkor majd megsúgom ide is. :)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.10 0 0 317
Sajnos ebben nem tudok segíteni, amikor én hogyvoltoztam (2008 nyara és ősze), akkor még nem voltak sixx-fejek.
Előzmény: Aragorn83 (309)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 316
piszkálódás azóta is van, pláne az uccsó évadnál gurult el egyeseknek a gyógyszere :)
de mindent összevetve, az még egy békés topic
depeche mode fórumban milyen háborúk voltak néha, hohóó! :)
meg a polidilin! :)))
Előzmény: Candy Perfume Girl (310)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 315

Na ez az, amiről fogalmam sincs, ezért hagyom ki mindig. :D Szóval bocs, de ebben nem tudok segíteni.

De egyébként szerintem simán próbáld ki, hogy beírod a taged (sorozat címe) beillesztése után, attól vesszővel elválasztva ezt, amit ír ( v:5, illetve az 5-öt arra a számra kicserélve, amennyit te adnál az epizódra). Mentés és bezár, és nézd meg, hogy ott van-e, ha nem jó, élesítés előtt még tudod szerkeszteni.

Előzmény: Aragorn83 (309)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 314
gyerekként szerettem még:

hazárd megye lordjai! az amcsi muscle car-ok pedig örök szerelem lettek! :)

http://www.youtube.com/watch?v=hxD0PqVlt5Q

amcsi vasak még:

http://www.youtube.com/watch?v=bJnPS0QuTvY

Starsky és Hutch, naná!

:)

aztán Onedin család, ennek mindig nagyon tetszett a zenéje, meg az a hajó a főcímben, oda is ültem, de asszem egyet sem néztem végig, mert tök uncsi beszélgetős, studio epizódok voltak, én meg mindig a hajót akartam, meg kalóztámadást meg ilyeneket.
mondjuk ha jól emlékszem, volt egy rész, egy viharról, és az asszem tetszett :)

http://www.youtube.com/watch?v=Vx7RWW36wes
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.10 0 0 313
Jól van! Közben meg is válaszoltad. :)
Előzmény: Candy Perfume Girl (310)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.10 0 0 312
Úgy rémlik, hogy valakivel anno volt egy kis nézeteltérése, és akkor úgy döntött, hogy nem ír LOST-os topicba többet.

De javíts ki Candy, ha tévednék. :)
Előzmény: mindenki senkije (304)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 311
feltettem a "diszkontba" a kérések közé.
ha valaki feltölti szólok.
Előzmény: mindenki senkije (297)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 310
Bevallom, azt a topicot évek óta nem látogattam. Egyszerűen sok volt már, lehet, hogy csak akkor, amikor otthagytam, de a sok negativizmus meg piszkálódás....de majd elolvasom a véleményedet.
Előzmény: mindenki senkije (304)
Aragorn83 Creative Commons License 2010.06.10 0 0 309
Candy, Aribeth: Ti is írtatok már hogyvoltokat. Tudnátok segíteni?

A sixx fejeket hogy tudom beilleszteni? Hogy kell megjelentetni?
sixx nekem ezt írta: "a posztban a tagekné beírod, hogy v:5 vagy v:4,5 stb"

De ezt nem igazán tudtam értelmezni, ezügyben meg nem akarom már többet zaklatni.
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 308
hohhóóó! alap!!!
Előzmény: *Fleur* (303)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 307
bizony!
cousteau kapitány kalandjai is ekkor mentek kábé (picit talán később), abból be is fogok szerezni néhány epizódot!
Előzmény: zsesszi (302)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 306
elhiheted, kerestem már mindenhogy
floyd fan is vagyok, amit tudok infot, azt az indexes floyd topicokban raktuk össze :)
Előzmény: *Fleur* (301)
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 305
tényleg! Rockenbauer Pál zseniális sorozata a kéktúráról!
szerettem hogy az emberi oldaláról mutatta be a túrázást és a természetet.
Előzmény: *Fleur* (303)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 304
Téged valamiért már évek óta nem látlak az indexes lost fórumon, ott már kifejtettem a véleményem, talán olvastad is.
Én is, Hozzád hasonlóan a végsőkig kitartottam (konkrétan az uccsó részig), de a lezárás szerintem is elég méltatlan lett. Ettől függetlenül én nem látom ilyen borúsan a helyzetet, mint Te, de ezt meg már kifejtegettem odaát.

Szerintem remek írók voltak, ahogy lebegtették a suspense-et évekig, el bírnám viselni, ha a SW-be is belenyúlnának. Pláne, h oda Lucas állítólag sok embert meghívna, tehát a Lostos csávók nem az egészet vinnék, csak mittomén, néhány részt, a többit meg egyéb "nagyágyúk".
Előzmény: Candy Perfume Girl (298)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 303
Ha már természetfilmek felé tendálás: Másfél millió lépés Magyarországon és a folytatásai best ever :))
zsesszi Creative Commons License 2010.06.10 0 0 302
ez is gyerekkori emlék:)
úgy emlékszem Juhász Árpi bácsi volt a narrátor.
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 301
:DD - fogggalmam sincs, de próbálj rákeresni a pink floyd-tv show- címkék szerint jóbarátunknál, guglinál-
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 300
Nekem is, meg az Édeshármas. (az mekkora film!) Amúgy nagyon bírom a srácot.
Előzmény: Törölt nick (294)
Mycooka Creative Commons License 2010.06.10 0 0 299
Megtaláltam. Tényleg a dekon volt. Álom otthon a címe. 2006-ban ment.

Várva-várt befejező részek!
Biztosan sokan elképzelték már, hogy egyszer csak fogják
magukat, itt hagynak mindent, elköltöznek egy távoli országba, ahol
felújítanak, átépítenek egy düledező kúriát, és új életet kezdenek.
A TV Deko Álom otthon című sorozata
10 családot mutat be, akik megvalósították álmukat, álomházukat. A néző
végigkísérheti a különleges és gyönyörű otthonok felépülését, ezzel együtt pedig
bepillantást nyerhet a család életébe is.
A TV Deko augusztus 31-én és szeptember 7-én tűzi műsorára a
nagysikerű sorozat befejező, 9-10. részét, melyekben londoni fiatalok álomépítkezését
követhetjük nyomon. Elsőként Paullal és Emmaval, a belsőépítész házaspárral
ismerkedhetünk meg, akik egy spanyol hegyi falucskában tervezik közös lakásukat
és életüket; a záró epizódban pedig John és Anette abba a cseppet sem
kockázatmentes vállalkozásba fognak, hogy – a szűkös anyagi erőforrások miatt
kétkezi munkával, egyedül – felújítsanak egy középkori olasz házikót.
Vajon sikerül nekik? Megtudhatja, ha megnézi az Álom otthon befejező adásait augusztus 31-én és szeptember 7-én szerdán 16:10-kor, a TV Deko-n.
Előzmény: Mycooka (293)
Candy Perfume Girl Creative Commons License 2010.06.10 0 0 298

*dühöngő ON*

Hidd el, az utolsó epizódig az voltam. Ahogy elkezdődött a finélé, elindult az "I have a very bad feeling about this" érzés, majd jött az a tömegkatasztrófa, amit ezek képesek voltak finálénak csúfolni, és jelenetről jelenetre romlott a helyzet, amikor azt hittem, ennél már nincs lejjebb, bebizonyították, hogy van. Pedig én az a rajongó voltam, aki az utolsó pillanatig kitartott, mert hülye naiv módon elhitte, hogy visz valahova ez a furcsa, rögös út, és csitítottam mindenkit, aki azzal jött, hogy ez egy random ötletek halmazából hanyagul összedobált faszság. Aztán sajnos rá kellett jönnöm, hogy pontosan az volt, és megetettek engem is. Utálom őket azért, ahogy megvezették a teljes rajongótáborukat, ahogy volt pofájuk éveken át azt nyilatkozni, hogy van értelme, és vannak válaszok, és nem purgatórium, és bedobtak számtalan olyan szálat, amiknek meggyőztek a fontosságáról, csak hogy a végén a kukába hajítsák az egészet, és az egész soorzatot megcsúfolják, és kiröhögjék a rajongóikat ezzel a vállalhatatlan borzalommal, amit finálénak neveztek. Az az igazság, hogy túl nagy falat volt nekik a saját sorozatuk, és nem voltak képesek tökös módon befejezni, egy hihetetlenül gyáva és gerinctelen lezárást kaptunk, amivel a fandom egyik felének a száját befogják, hogy legalább csak a fele háborogjon. Nem azt mondom, hogy sajnálom rá azt a hat évet, és rengeteg rajongást, amit rászántam, mert a valóban megható és felemeleő pillanatokat ez a szar finálé sem veheti el tőlem, de azt utálom, hogy a Lost baromira nem az volt, aminek végig gondoltam, és az írókat is túlbecsültem.

*dühöngő OFF*

Előzmény: mindenki senkije (291)
mindenki senkije Creative Commons License 2010.06.10 0 0 297
én ennek szeretném megtudni az eredeti címét:

- asszem 1980 körül ment a tévében

- búvárokról szólt, barlangi búvárokról

- főcímzenéje ez volt: pink floyd: time

- magyar címe ez volt: föld titkai (de németül valami egészen más lehetett, mert ha lefordítom, úccse találom)

- NSZK sorozat volt, dokumentumfilm

na ezt keresem! hátha valaki...

*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 296
Háhá, nekem is... rohadt nehéz elvonatkoztatni, tényleg dettó ugyanúgy néz ki x éve... :DD Mekkora film már a bébicsőszös... vaz!!
Előzmény: Törölt nick (294)
*Fleur* Creative Commons License 2010.06.10 0 0 295
Konkrét címet nem tudok most hirtelen, de tök sok ilyen típusú műsor van már, ház-kert-egyéb felújításos... én a BBC Prime-ra emlékszem, mintha ott láttam volna hasonlót, ha ezzel segítettem. :)
Előzmény: Mycooka (286)
Törölt nick Creative Commons License 2010.06.10 0 0 294
Nem tudom, de valahányszor ránézek, folyton a Kipurcant a bébicsősz jut eszembe. :)
Vannak ilyen mázlista alkatok.
Előzmény: Candy Perfume Girl (289)
Mycooka Creative Commons License 2010.06.10 0 0 293
A címe nem dereng?
Amikor volt a reklám benne, akkor mindig bevágtak egy idilli toszkán mediterrán tájat magas tujákkal meg egy tipikus olasz vidéki házat. A műsorvezető egy kb. 30 éves férfi volt, aki még januárban is egy szál ingben látogatta meg az épülő házakat.
Előzmény: zsesszi (288)

Ha kedveled azért, ha nem azért nyomj egy lájkot a Fórumért!