Lelki problémák nyomasztanak? Itt megbeszélhetjük ugyanolyan kötetlenül, ahogyan ezt eddig is tettük, mintha mi sem történt volna..... Bizakodjunk, nem sokáig lesz ez az átmeneti menedékhelyünk!
Jah, én is vizuális típus vagyok. Egy egész társaságot látok már magam körül. Nem bánom, hogy látjátok az mail címemet, elbújva és nem is, ez ám az ambivalens és kellemes érzés. De hát ilyen az Index, ugye. Én szeretem. Akkor kocc'! Koccintsunk.
Olvasgatom kicsit a könyvecskémet, később még bekukkantok.
Ma eukaliptusz olajjal - véletlenül volt itthon - végig puceváltam az összes eddig levakarhatatlannak hitt árcédulák ragasztómaradványait műanyag tálcák hátuljáról, meg minden egyébről. Nem kis halom volt.:-( Egyik csatornáról loptam az ötletet! Képzeljétek, működik, volt-nincs, eltűnt!:-) Ez az olaj olyan illóolajként kapható. (Réztárgyak só és citromlé egyvelegétől csilli meg a villik lesznek!)
Na látod, ebben kicsit mellétrafáltál!:-) Mi tudunk ám a sorok mögött is olvasni, hú, azt nyessük-vágjuk a legjobban! Ráadásul elég vizuális tipusok is vagyunk, úgyhogy én a magam részéről már be is vedeltem a fél pohárka borocskádat!:-) Nem mellesleg a nickedre klikkelve van ottan egy mélcím is, tehát a senki nem tud segíteni projekt is kilőve! Az index már csak ilyen!:-)
Én megfogadtam, hogy nem iszom, és ha igen, akkor is csak társaságban. Inkább örömömben igyak, mint bánatomban, akkor, ha jó kedvem van, de most a helyzet megkívánta. Húgom pasiját kértem meg, hozzon már kólát idefelé jövet, ha úgyis hozzánk jön. Hozott is. Cukros kólát. Olyat én meg nem iszom. Azért kifizettem. Nem is ezt bántam, csak hogy még mindig nincs kólám. Jah, hogy ki kellett volna mennem érte a boltba? Lehet. Csakhogy nem megy.
Félek az alkoholtól, mert nem tudom milyen hatást vált ki belőlem. Utoljára a közelmúltban egyszer voltam nagyon beállva, az is egy magánéleti veszekedés miatt, még nem itthon, pár hónappal ezelőtt elköltözve, üvegből vedeltem a Sangriát (édes gyümölcsbor) és perlekedtem, utána dacból ki a közös kertbe. Sírtam, zokogtam, mint egy gyerek, mikor már minden rendben volt is itattam az egereket, nem akart elfogyni a könnyem. Utána bent, két órán keresztül az ágyon feküdtem és csak sírni tudtam.
Hu, az nem volt szép. Nagyon durva volt hogy nem tudtam mást csinálni csak mindenen sírni ,mert csak a rossz dolgok jutottak eszembe mindenről. Jöttek-jöttek a rossz és szomorú gondolatok, és ingerenciám volt a sírásra ezt még tetézve.
Ancsy, azt az útvonalat legközelebb írjad körül, mert a moderátorok itt rád szállhatnak, még meg kell szokni, itt - az Indexen - nem mükszik a káromkodás semmilyen formája.
Nem hiszem, bárki fölösleges is lenne, csupán a választásainkon múlik, hogyan tudjuk jól - tűrhetőbben - érezni magunkat. Valamelyik nap én is szemeztem egy üveg vörös borral, aztán még sem vettem meg. Talán az íze miatt jó lett volna, mégis elég hamar megbarátkoztam a gondolattal, nem kell. Egyrészt a gyógyszerek miatt, másrészt meg egyedül valahogyan nem az igazi.
Nem hiszem. Én dühöt is érzek. De kurva nagyot. De nem szeretnék káromkodni, főleg ebben az újonnan létrehozott topic-ban. És még csomó mindent nem is tudtok. Tök jó hogy senki nem tud rólam semmit. Illetve csak az igazat nem. Így senki nem is tud segíteni. Meg vagyok lőve. Paff. De jó nekem.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- Nincs is jobb, mint egyedül borozni. Egyedül hagyva lenni, míg a tesóim elmennek késő este egy teaházba pasijukkal-pasijukkal.
Szóval nagyon azt kezdem érezni, felesleges vagyok ezen a rohadt Földön, és max. a annak a pohár vörösbornak számítok, amit kitöltöttem magamnak, NA MEG NEKEM Ő. Szép kis szerelem, szép is kontaktus, aktus - a picsába.......
hűha, hát az bajos lesz. max egy kevésbé régebbit tudok, ami színben nagyon hasonló. ha az úgy megfelelő. mobil híján, illetve ami van az képet sem tud fogadni, sem fotózni, nehéz, ezért mondom ezt. :)
Köszönöm :))))))))) Habár több festék került a fülemre, mint a hajamra, és úgy nézek ki mint egy húsvéti tojás (lehet nem seprűvel kellett volna hajat festeni?!) :))))))))))), de remélem, a végeredmény jó lesz! ;)
A legtöbb depressziós átmegy mindazon, amit leírtatok, sajnos. (nem fürdés, nappali ruhában alvás, stb.) Erre nincs leírható recept, csak és kizárólagosan a csakazértis elven működik, a képes vagyok rá alapszöveg mantrázásával. Azt se látja senki, mennyi idő alatt és milyen bénázások közt, a zuhanyzást meg lehet oldani. Egyik sikerélmény majd hozza a másikat magával, nagyon apránként, nem erőltetve a dolgot. Ha csak kétnaponta tudjátok rávenni magatokat, az is nagy eredmény, csak ragaszkodni kell hozzá, pontosan úgy, ahogyan a kényszereinkhez, szorongásainkhoz ragaszkodunk. Lehet, megmosolyogtatók bizonyos szertartások, nálam ugyanakkor eléggé céltudatosak, eredményesek: bár kifejezetten utálom a pizsamát, na a gésák messze elbújhatnak az én szertartásaim mellett, amik ennek felvételét esténként övezik!:-) Mert kialakítottam magamnak, mert tudom, ha nem rángatnám elő - teret engedve az esetlegesen bennem megbujkáló bármilyen depinek -, már másnap se tenném, s csak halmoznám önmagamban a bűntudatot. Na azt már nem! Ha kell, akkor 2 órát kell szemezni a fürdőkáddal, ha kell, még többet, csak az legyen a vége, belemásszunk.
Nekem volt, hogy anyukám segített hajat mosni. De most ők sincsenek. Ma utaztak el és szerdán jönnek haza. Kihasználják az üdülési csekket...
Én mackónadrágban alszom, merthogy nincs is pizsamám :) Vagy ráveszek egy hálóinget. Amit találok :) Pedig eskü tervezem hogy veszek már végre egy meleg pizsamaegyüttest. Valamiért olyan felesleges dolognak tartom, mert úgyse látja senki miben alszom, így aztán megvagyok hivatalos pizsi nélkül is. Csak már fogyóban vannak az itthoni ruháim is (összevissza hordják húgomék is az enyémek közül a cuccaim egy részét), egyre hidegebb van és tripla annyi nyári cuccom van mint őszi-téli.
Már leírogattam pár dolgot, hogyan kell ezt használni!:-) A hozzászólások fölött jobb sarokban be lehet pl. állítani, hány hozzászólás jelenlen meg: max 500 - mi még itt nem tartunk!:-)
Fontos: kolbászolni az indexen itt balra a Keresésbe be kell írni, melyik téma érdekel, alatta legörgeted: Topicok közt majd ok, és a dátumok alapján a lehozott listából látod, melyik pörög, melyik döglött. A lehozott listában csak ráklikkelsz, ami érdekel, s már ott is vagy a topicban!:-)
Gúgliban van egy szociális munkás a Balassából, Molnár Katalin néven. Lehet, csak visszaél a nevével, MP nem hiszem, betéve fújja az ottani alkalmazottak listáját. Meg különben is, akkor mi van, ha ő az?! Kit érdekel? Ettől MP nem fog térdre-imára borulni előtte!
Boni, nem akarom azt mondani, hogy örülök, mert nem, de kevésbé fáj, hogy nem vagyok egyedül. nálam ugyanez a helyzet, hogy pl. péntek reggel zuhanyzom munkába menet előtt, és mivel nincs miért, nincs kinek fürödni (lehet hogy gáz, de magam miatt nemigen érdekel), volt hogy bizony vasárnap este gondolkoztam azon, hogy 'kéne' fürödni. engem ugyan nem érdekelne, de ha másnap hétfő, inkább erőt veszek magamon még vasárnap valahogy, hogy túl legyek a fürdésen, mert hétfő reggel mondjuk az el nem intézett dolgok (hajmosás, fürdés) olyan mély szintre süllyesztenek, hogy félő emiatt elkésnék, vagy kikészülnék a munkahelyemen ha bejutnék, nagy lelki erővel. Fura, hogy bent a munkatársak például nem is gondolnák ez mekkora erőfeszítést jelenthet másoknak. Fogat mosni én addig szerettem amíg azt gondoltam van értelme. De miután tízezer HUF-ért szedettem le a fogkövemet (gyengébb idegzetűek ezt most ne olvassák!!!) és az egy hónap alatt visszajött !, úgy, hogy megmosom a fogam napi kétszer, fogselymet is használok, tényleg nem olcsó fogfehérítő fogkrémmel, nem fekszem le úgy, igyekszem, hogy cigi után mossak fogat! (ha késő éjszaka szívok el egy cigit, utána is inkább megmosom még egyszer), és tessék. Bár a doki szerint ez az évek alatt elfogyasztott kávé, bor, ill cigi következménye, na de könyörgöm, most egy hónapja voltam nála, és ennyi?? El vagyok keseredve. Vagy a cigi okozza ezt egy teljes hónap alatt? Vagy mert rossz minőségű töltött cigit szívok? Nem értem, nem értem. Barátnőm szerint azért az idő halad és én biztos erre vagyok hajlamos. Szóval, a franc vigye el néha a sok kenceficét, amitől max néha lelkileg jobb, de amúgy ugyanúgy nézek ki...
Ejnye, mikor hozzászólsz, csak lejjebb kell tekerned és ott van, ha itt is előtte rányomtál a Válasz -ra, akinek válaszolni akarsz! Kérdezz, ez új még neked, elmondom szívesen! A Mehet alatt van, amire válaszolsz.