Esetlek nincs meg neked vagy valaki másnak a teljes sorozat?Én is szívesen megnézném mert érdekel csak itt szolnokon nekem nincs meg ez a csatorna csak otthon a szülöknél oda meg csak 1-2 havonta megyek mert ha sűríteném akkor nem tudnék járni edzésre:)))
Csak akkor ha teljesen egészséges leszel és minden playnál amikor a def van fent a pályán rendesen megcsinálod a dolgodat akkor kaphatsz jutalmat is:)))de akkor az leszel ami csak akarsz....
Élveztem az edzést. Végre jó volt :) A lebaszást Pötyi részéről nem éreztem jogosnak de ez legyen az én gondom :P Georgi a lábam még mindíg fáj, szal a maszázs tényleg csak arra volt jó, h az ott ért fájdalmakra koncentráljak és nem a combomra :) Azért köszi :* Még egyszer elmondom a Boss-nak h péntekenként nem vagyok csak akkor ha szabin vagy táppénzen leszek :P Vetted? Vége. Vétel. Mindenkinek xép hetet kívánok. Vasárnap tali
A defensenél tényleg lehet álmodni :-) ezt ma újra bebizonyítottátok ezzel a létszámmal! Tudom hogy semmi közöm hozzá de arra viszont nagyon kíváncsi lennék hogy a támadócsapat kb 80%-a hol volt
Te csak akkor ütközhetsz ha megigéred hogy senkit nem teszel tönkre és vigyázol azokra akik kisebbek nálad.Azaz szinte mindenkire 1-2 falember kivételével.