Vonóroggal felszerelt kocsinál mire jelez? A kocsi farára vagy a vonóhorogra? Vagy az az éppeni pozíció kérdése? (Hogy például a vonóhorgot "látja-e" a radar a két bütyke között...)
Ez azt jelenti, hogy 40 centitől kisebb távolságot már nem érzékel? Pedig az lenne a fontosabb. Mert az engem egyáltalán nem érdekel, hogy 1 méterre vagyok valamitől, az már inkább, hogy 5 centire
Optikai kijelzés 40 cm-ig mutat. A hangjelzés 40 cm-ig fokozatosan gyorsuló sípjelzés, onnan állandósuló. Szerintem ez tökéletesen elegendő, de úgylátom ez szubjektív.
"hangjelzéssel és számjeggyel (40 cm-ig) is kijelzi az akadályt"
Ez azt jelenti, hogy 40 centitől kisebb távolságot már nem érzékel? Pedig az lenne a fontosabb. Mert az engem egyáltalán nem érdekel, hogy 1 méterre vagyok valamitől, az már inkább, hogy 5 centire.
Nekem 185/60R15 Michelin Alpin A2. A négy gumi 94 020 Ft volt, de én akkor több mindent vettem és szereltettem fel - alufelni, gumi, gumi hotel, sárfogó, szélterelő - a "csomag" ára (szerelési díj nélkül) kb. 3 000, 4 000 Ft-al volt több, mintha akkor mident a legolcsóbb helyen vásárolok meg. Ennyit nekem megért, hogy a mákaszervíz a szállító, illetve, hogy egyszer kellett egy helyre, előre megbeszélt időpontra elmenni és a teljes "szervizelésre" kb. 1,5 órám ment rá. Üdv Y.
Nekem is 5 ajtós tipusom van, és emelett még kényelmesebbnek tartom a oldaltükrök segítségével való tolatást, mint a hátratekeredést. Szóval a válaszom:
1. Bejelentett időre odavittem, és mivel én nem lakom túl messze otthagytam, majd telefonon értesítettek kb 4-5 óra múlva, hogy mehetek érte. A jelentősebb időt a szinrefújás és a szárítás vette el.
2. A szervíz elektromos eszközök beépítésére szakosodott (riasztó stb) kis "családiházas garázsszervíz" Budapesten Pestsztlőrincen. Az ár Áfa nélküli, szóbeli garanciával. Ha fújni nem kell akkor olcsóbb, de már nem emlékszem mennyivel.
Ha mindezek után érdekel valakit, az keressen meg a sz946cs@freemail.hu e-mail-en.
Én 185/65R14 Kléber Krisalp HP-t vettem felnivel, szerelve a Konvoynál 96e ft-ért. Szerintem ez nem túl vészes ár, persze sok, de a mai árak mellett...
195/55 15.195/60 15 ezek nem váltóméretei egymásnak de az utóbbi olcsóbb mint a gyári méret és olcsóbb is.Vagy Tacuma 14 colos felnije az adott váltómérettel de már az sem olcsó.
Személyes megszólítás kapcsán, én vagyok a te kartácsad. Én szereltettem fel tolató radart. 34e Ft-ért szerelték be szinrefújva (beige). 4 szenzoros, hangjelzéssel és számjeggyel (40 cm-ig) is kijelzi az akadályt. A display-t a középső visszapillantó tükör fölé épitették be, szerintem egyáltalán nem gagyi módon. Még aug.-ban szereltettem szakszervízzel, lehet hogy azóta már olcsóbb(?) Jelenleg elégedett vagyok vele, remélem még sokáig.
Akit érdekel annak szivesen megadom az elérhetőségét.